Vidinis ar išorinis grožisNa, tai tas pats jei paklaustum kas geriau: ar manikenas, kuris nežino kas yra Mona Liza, ar pabaisa, kuris yra lb romantiskas, mielas ir idomus... Šitas klausimas ilgai neduoda ramybės. Bet svarbiausia man vidinis grozis. Bet žinoma, jei žmogus bus ir koks fainas, bet nebus ne trupučio simpatiškas, tai visgi nepamilsi jo
Geriausia kai gražus ir vidus, ir išorė Bet taip retai buna Tai va.. Linkiu visiems, kad jūsų vidus butu lb gražus... O išorė dar grazesne ![]() Kodėl išorinis grožis?
Nesakau, kad stori negražūs žmonės yra gražūs, bet jie gali būti gražūs iš vidaus, širdyje Žmonės apsirinka manydami, kad iš išorės gražus žmogus nėra gražus savo širdimi.. Man asmeniškai žmogu turi būti gražesnis savo širdimi, o ne išore, nors ir išorė yra svarbi, bet vertinu nuoširdžius geraširdžius mylinčius draugiškus nepasikėlusius žmones
Bet aišku, kiekvienam atrodo kitaip, nes visi esame nevienodi pasaulyje, reikia visokių, gražių širdimi, gražių išore ir t.t. ![]() "Julija_as" pritariu, kadangi patsai esu sutikes mergina, kuri iš isores nebuvo labai grazi, bet su ja bendrauti yra labai linksma ir gera, net
Nors ir tema kai kur yra Tabu. Na taciau kartais per daug prisikalbam Na bet uztat nors zinai kad yra zmogus kuris tave supranta. Ir tas vidinis grozis atperka išorini ir viskas cool lieka Nu aš tikiu ir vidiniu grožiu ir išoriniu.. Aišku iš pirmo žvilgsnio sprendžiama iš isores, bet po to kai pradedi bendrauti viskas atsiskleidzia is vidaus, nu jeigu bus vulgari ir durna tai niekas ir nenores draugauti nu gal tik tie, kurie labai panasus i juos, bet šiaip tai ir vidinis ir isorinis grozis yra tiesa
![]() Man tai atrodo, kad svarbus abu. Kazkaip nemalonu bendrauti su kazkokiu nusmurgeliu (manau, zmogus nebutinai turi buti grazus, gali buti simpatiskas ar šiek tiek patrauklus). Maloniau kalbetis su simpatisku, žavingu žmogumi, bet jei jis kalba i dausas tai...
Mano tokia nuomone
P.s. kartais reiktu kreipti maziau demesio i lupytes ir kojytes ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |