Diskusijos Grožis ir sveikata

Vidinis ar išorinis grožis

KUZMA

Lankytojas

VILNIUS

481.63 Lt

Standartinė » 2006 Sau 25, 19:25

Kas jums labiau patinka, vidinis ar išorinis grožis? :)

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

fiede

Dalyvis

Mazeikiai

6,989.00 Lt

Standartinė » 2006 Sau 25, 19:27

Aiškumas, kad išorinis, būtų gerai, kad būtų ir vidinis gražus, bet taip nebuna :twisted:

Vartotojo avataras

Hammerer

Dalyvis

Vilnius

10,628.80 Lt

Standartinė » 2006 Vas 01, 16:31

Man tai aišku iš pradžių eina išorinis grožis, tačiau jei žmogus jau nuo seniau pažįstamas tai ir vidinis grožis gali pavergti :love:

Vartotojo avataras

elidaiv

Įsijaučiantis

Vilnius

3,856.16 Lt

Standartinė » 2006 Vas 05, 18:10

Na, tai tas pats jei paklaustum kas geriau: ar manikenas, kuris nežino kas yra Mona Liza, ar pabaisa, kuris yra lb romantiskas, mielas ir idomus... Šitas klausimas ilgai neduoda ramybės. Bet svarbiausia man vidinis grozis. Bet žinoma, jei žmogus bus ir koks fainas, bet nebus ne trupučio simpatiškas, tai visgi nepamilsi jo :D
Geriausia kai gražus ir vidus, ir išorė :D Bet taip retai buna :D Tai va.. Linkiu visiems, kad jūsų vidus butu lb gražus... O išorė dar grazesne :D

Vartotojo avataras

ewa:)

Dalyvis

10,624.37 Lt

Standartinė » 2006 Vas 05, 20:20

Šiaip išvaizda yra svarbu, bet kokia nauda iš modeliuko, jei galva tuščia ir nesupranta ką jam šneki ;)

Vartotojo avataras

<Darkness>

Įsijaučiantis

Kaunas

2,843.94 Lt

Standartinė » 2006 Vas 06, 17:05

Svarbiausiai man vidus. :)

Vartotojo avataras

yankee'z wife

Lankytojas

panevezys

1,559.25 Lt

Standartinė » 2006 Vas 07, 21:43

Manau svarbiausia, kad žmoguje būtų harmonija, derėtų ir išore ir vidus :D

Vartotojo avataras

Julija_as

Aktyvus dalyvis

Anykščiai

12,454.75 Lt

Standartinė » 2006 Vas 09, 13:31

Kodėl išorinis grožis?
Nesakau, kad stori negražūs žmonės yra gražūs, bet jie gali būti gražūs iš vidaus, širdyje :love: To nieks nepaneigs, o gražios plonos savimi pasitikinčios blondinės gali būti negražios savo vidumi..
Žmonės apsirinka manydami, kad iš išorės gražus žmogus nėra gražus savo širdimi..
Man asmeniškai žmogu turi būti gražesnis savo širdimi, o ne išore, nors ir išorė yra svarbi, bet vertinu nuoširdžius geraširdžius mylinčius draugiškus nepasikėlusius žmones :D
Bet aišku, kiekvienam atrodo kitaip, nes visi esame nevienodi pasaulyje, reikia visokių, gražių širdimi, gražių išore ir t.t. ;)

Vartotojo avataras

Hammerer

Dalyvis

Vilnius

10,628.80 Lt

Standartinė » 2006 Vas 09, 14:26

"Julija_as" pritariu, kadangi patsai esu sutikes mergina, kuri iš isores nebuvo labai grazi, bet su ja bendrauti yra labai linksma ir gera, net :love: šiltesne patampa. Randu bendra kalba apie viska :)
Nors ir tema kai kur yra Tabu. Na taciau kartais per daug prisikalbam :oops: Veliau reik laikyti viska uz dantu :(
Na bet uztat nors zinai kad yra zmogus kuris tave supranta. Ir tas vidinis grozis atperka išorini ir viskas cool lieka :up:

Vartotojo avataras

YouSteen

Apšilinėjantis

Vilnius

3,016.48 Lt

Standartinė » 2006 Vas 12, 18:15

Kas per klausimas.. Žinoma vidinis grožis... Bet be išorinio, nepastebi ir vidinio... Va kur problema.. :/

gywent taj rejk=)

Dalyvis

vln

7,444.60 Lt

Standartinė » 2006 Vas 13, 20:17

Žinoma, geriausia kad žmogus būtų gražus tiek vidumi, tiek išore...
Mano vaikinas tikras gražuoliukas ir jis lb geras ir linksmas žmogutis...
Nedaug tokiu žmonių yra :love:

Vartotojo avataras

coldnight

Įsijaučiantis

neatsimeni mano trecias konteineris nuo maximos

5,297.75 Lt

Standartinė » 2006 Vas 21, 17:26

Nu aš tikiu ir vidiniu grožiu ir išoriniu.. Aišku iš pirmo žvilgsnio sprendžiama iš isores, bet po to kai pradedi bendrauti viskas atsiskleidzia is vidaus, nu jeigu bus vulgari ir durna tai niekas ir nenores draugauti nu gal tik tie, kurie labai panasus i juos, bet šiaip tai ir vidinis ir isorinis grozis yra tiesa :D

Vartotojo avataras

with_white_wings

Dalyvis

Kaunas

7,589.61 Lt

Standartinė » 2006 Kov 04, 01:21

Man tai kaip ir jums visiems irgi taip tarodo. Iš vis kažkaip čia beveik visu nuomone vienoda :D
Bet tai reiskia kad čia susirinke lb supratingi, protingi ir malonus žmones (čia komplimentas jum visiem vat.) :D

Vartotojo avataras

'dcneon'

Įsijaučiantis

2,244.95 Lt

Standartinė » 2006 Kov 04, 10:55

Man tai išorinis grožis ir vidinis patinka! Jei turi gražią išorę tai vidinis grozis taip pat turi buti, nes man nepatinka zmones kurie nemoka bendrauti! Ypač pasipūteliai kokie!

Vartotojo avataras

bart4ever

Aktyvus dalyvis

Kaunas.

20,344.49 Lt

Standartinė » 2006 Kov 06, 15:25

Man tai atrodo, kad svarbus abu. Kazkaip nemalonu bendrauti su kazkokiu nusmurgeliu (manau, zmogus nebutinai turi buti grazus, gali buti simpatiskas ar šiek tiek patrauklus). Maloniau kalbetis su simpatisku, žavingu žmogumi, bet jei jis kalba i dausas tai... :x
Mano tokia nuomone ;)

P.s. kartais reiktu kreipti maziau demesio i lupytes ir kojytes :love:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių