Įvairūs Mistika

Vaikystės fenomenalūs išgyvenimai

astropasaulis

Apšilinėjantis

1,426.32 Lt

Standartinė » 2012 Bir 06, 22:37

Ar prisiminate vaikystėje patirtus, pamatytus reiškinius, išgyvenimus? Gal būt jie yra fenomenalūs ir kažką ypatingo reiškia? Pasidalinkite patirtimi ir galbūt atskleisime visi jų reikšmę. (Sukūriau šią temą, nes tokių dalykų atsimenu iš vaikystės, kurių negaliu pamiršti ir noriu išsiaiškinti ar tai turėjo kažkokią reikšmę).

--------------------------------------

astropasaulis

Apšilinėjantis

1,426.32 Lt

Standartinė » 2012 Bir 07, 10:31

Atsimenu, kai buvau mažas mačiau pievose kažkokius didelius baltus kamuolius. Jie atrodė tokie lengvi ir greitai ,,bėgantys". Jausdavau, kad pats esu viename iš tų kamuolių. Atrodė, kad tos pievos buvo iš kitos planetos. Kažkodėl negaliu pamirštu tų baltų kamuolių. Kas tai galėjo būti?

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bir 07, 11:14

abejoju ar cia atsiras zmoniu ka nors numanantys apie tai...

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Bir 07, 13:16

Kas tai galėjo būti?

haliucinacija?

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2012 Bir 07, 13:37

Kai aš buvau gal kokių 6 metukų, tai padėjau taurę apvožtą ant šlapio stalo. Man šovė mintis parodyti būgnų damą į tą taurę ir kai parodžiau taurė pradėjo važiuoti :shock:

Miegojau su broliu lovoje ir kai jis išjungė kambario šviesas ant sienos pasimatė toks lyg elektrinis darinys (sienos buvo languotos) ir pajutau, kad jis man žaibuką šovė iš tos sienos :D Tas darinys toks kaip erdvėlaivis buvo. Mažas gal kokiu 1 - 2 cm. Tai supraskit kaip norit :D Gal ten kokia pažengusi mikrobų civilizacija :P Skaudėjo po žaibuko

ILIUSTRACIJA:

Paveikslėlis

astropasaulis

Apšilinėjantis

1,426.32 Lt

Standartinė » 2012 Bir 12, 12:09

Atsimenu, kai buvau kokių 6m, kai vežė automobiliu, gulėjau ant galinės sėdynės. Tada žiūrėjau į dangų ir mačiau žvaigždes, planetas nors buvo diena, švietė saulė. Girdėjosi kažkokių moterų balsai žiūrint į tai. Tie garsai buvo tikrai nežemiški. Tai tikrai buvo realu, nes iki šiol dar atsimenu. Kai ptai paaiškinti? :annoy:

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 12, 17:51

paatviraukim, paatviraukim. :D aš kažkada kai buvau maža atsibudai anksčiau negu kiti ryte,buvo jau šiek tiek prašvitę. Ir mano ranka perėjo kiaurai per lovos kraštą. :D kaip TAI paaiškinti??? xO

Vartotojo avataras

M!SS_K!SS

Dalyvis

kažkur toli toli...

2,549.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 12, 18:01

O kaip paaiškint tai, kad kai buvau maža, gulėjau lovoj, paskui nusiridenau per ją ir jau turėjau iškrist, bet kažkaip pakibau ore ir nenukritau?
Arba prisimenu, kad guliu operacinėj ir daktaras manęs klausinėja visokių nesąmonių, o paskui užmiegu. Nors šiaip manęs niekada neoperavo :whata:

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bir 13, 10:37

sapnas? ^^

astropasaulis

Apšilinėjantis

1,426.32 Lt

Standartinė » 2012 Bir 14, 09:03

Tai, kad sapnus žmonės dažniausiai užmiršta...

Vartotojo avataras

M!SS_K!SS

Dalyvis

kažkur toli toli...

2,549.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 14, 09:44

Jei tai buvo sapnas, tai jis labai tikroviškas

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2012 Bir 15, 23:04

.... istrynta
Paskutinį kartą redagavo Deividas270 2015 Geg 18, 00:33. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Bir 16, 16:20

Sakyciau, kad visa tai laki vaizduote ir sapnai, bet niekada negali zinoti.. Budama 2 metuku sapnavau susitikima su savo buvusiu seima - vyru, kuris buvo vokietis ir devejo auksta skrybele (jo vardas buvo Elbis rodos) bei dukra, kuri turejo ilgus sviesius plaukus ir as juos sukavau sukavau.. Kaip 2 metu vaikui labai neiprastas sapnas manau, juolab, kad iki siol jo neuzmirsau
Paskutinį kartą redagavo HotMess 2012 Bir 16, 16:21. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Bir 22, 00:05

O man būdavo vaikystėje taip, kad kai turėdavau kur nors važiuoti su šeima, tarkim į kokią šventę ar panašiai, kartais tiesiog sugalvodavau nevažiuoti. Ne dėl to, kad nenorėdavau, o tiesiog šiaip, lyg jau žinočiau, kad kažkas gali nutikti. Ir visus tuos kartus kai nevažiuodavau mano tėvai buvo patekę į avariją, ir šiaip visokių nelaimių įvykdavo.
Dar dažnai būdavo, kad aš įsivaizduodavau ką nors, ir vėliau man būdavo nuojauta, jog taip ir įvyks, nors tie mano sukurti įvykiai ir atrodydavo nelabai įmanomi. Praėjus kažkiek laiko taip ir atsitikdavo, kaip aš sugalvodavau/sukurdavau, net nežinau kaip tą reiškinį pavadinti. Paskutinį kartą tas pasikartojo prieš porą metų.

Vartotojo avataras

M!SS_K!SS

Dalyvis

kažkur toli toli...

2,549.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 22, 12:40

Insane. rašė:O man būdavo vaikystėje taip, kad kai turėdavau kur nors važiuoti su šeima, tarkim į kokią šventę ar panašiai, kartais tiesiog sugalvodavau nevažiuoti. Ne dėl to, kad nenorėdavau, o tiesiog šiaip, lyg jau žinočiau, kad kažkas gali nutikti. Ir visus tuos kartus kai nevažiuodavau mano tėvai buvo patekę į avariją, ir šiaip visokių nelaimių įvykdavo.
Dar dažnai būdavo, kad aš įsivaizduodavau ką nors, ir vėliau man būdavo nuojauta, jog taip ir įvyks, nors tie mano sukurti įvykiai ir atrodydavo nelabai įmanomi. Praėjus kažkiek laiko taip ir atsitikdavo, kaip aš sugalvodavau/sukurdavau, net nežinau kaip tą reiškinį pavadinti. Paskutinį kartą tas pasikartojo prieš porą metų.

Aš ir dabar kažką neįmanomo įsivaizduoju ir tai išsipildo :whata:

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias