Vaikystės fenomenalūs išgyvenimai
22 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Ar prisiminate vaikystėje patirtus, pamatytus reiškinius, išgyvenimus? Gal būt jie yra fenomenalūs ir kažką ypatingo reiškia? Pasidalinkite patirtimi ir galbūt atskleisime visi jų reikšmę. (Sukūriau šią temą, nes tokių dalykų atsimenu iš vaikystės, kurių negaliu pamiršti ir noriu išsiaiškinti ar tai turėjo kažkokią reikšmę).
-------------------------------------- Atsimenu, kai buvau mažas mačiau pievose kažkokius didelius baltus kamuolius. Jie atrodė tokie lengvi ir greitai ,,bėgantys". Jausdavau, kad pats esu viename iš tų kamuolių. Atrodė, kad tos pievos buvo iš kitos planetos. Kažkodėl negaliu pamirštu tų baltų kamuolių. Kas tai galėjo būti?
Kai aš buvau gal kokių 6 metukų, tai padėjau taurę apvožtą ant šlapio stalo. Man šovė mintis parodyti būgnų damą į tą taurę ir kai parodžiau taurė pradėjo važiuoti
![]() Miegojau su broliu lovoje ir kai jis išjungė kambario šviesas ant sienos pasimatė toks lyg elektrinis darinys (sienos buvo languotos) ir pajutau, kad jis man žaibuką šovė iš tos sienos ![]() ![]() ![]() ILIUSTRACIJA: ![]() Atsimenu, kai buvau kokių 6m, kai vežė automobiliu, gulėjau ant galinės sėdynės. Tada žiūrėjau į dangų ir mačiau žvaigždes, planetas nors buvo diena, švietė saulė. Girdėjosi kažkokių moterų balsai žiūrint į tai. Tie garsai buvo tikrai nežemiški. Tai tikrai buvo realu, nes iki šiol dar atsimenu. Kai ptai paaiškinti?
![]() O kaip paaiškint tai, kad kai buvau maža, gulėjau lovoj, paskui nusiridenau per ją ir jau turėjau iškrist, bet kažkaip pakibau ore ir nenukritau?
Arba prisimenu, kad guliu operacinėj ir daktaras manęs klausinėja visokių nesąmonių, o paskui užmiegu. Nors šiaip manęs niekada neoperavo ![]() .... istrynta
Paskutinį kartą redagavo Deividas270 2015 Geg 18, 00:33. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sakyciau, kad visa tai laki vaizduote ir sapnai, bet niekada negali zinoti.. Budama 2 metuku sapnavau susitikima su savo buvusiu seima - vyru, kuris buvo vokietis ir devejo auksta skrybele (jo vardas buvo Elbis rodos) bei dukra, kuri turejo ilgus sviesius plaukus ir as juos sukavau sukavau.. Kaip 2 metu vaikui labai neiprastas sapnas manau, juolab, kad iki siol jo neuzmirsau
Paskutinį kartą redagavo HotMess 2012 Bir 16, 16:21. Iš viso redaguota 1 kartą.
O man būdavo vaikystėje taip, kad kai turėdavau kur nors važiuoti su šeima, tarkim į kokią šventę ar panašiai, kartais tiesiog sugalvodavau nevažiuoti. Ne dėl to, kad nenorėdavau, o tiesiog šiaip, lyg jau žinočiau, kad kažkas gali nutikti. Ir visus tuos kartus kai nevažiuodavau mano tėvai buvo patekę į avariją, ir šiaip visokių nelaimių įvykdavo.
Dar dažnai būdavo, kad aš įsivaizduodavau ką nors, ir vėliau man būdavo nuojauta, jog taip ir įvyks, nors tie mano sukurti įvykiai ir atrodydavo nelabai įmanomi. Praėjus kažkiek laiko taip ir atsitikdavo, kaip aš sugalvodavau/sukurdavau, net nežinau kaip tą reiškinį pavadinti. Paskutinį kartą tas pasikartojo prieš porą metų.
Aš ir dabar kažką neįmanomo įsivaizduoju ir tai išsipildo ![]()
22 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Mistika |