Vaikystės fenomenalūs išgyvenimai
22 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Kai buvau penkiu ar sesiu viena nakti isgirdau kazka saukiant zodi kivi( zinau, juokingas zodis:D). Sklido kazkur is antro auksto, kuriame nieko nera. Ejau zeti, bet nedaejau, nes issigandau ir pabegau. Po to dar savaite bijojau pasilikti, bent minutei viena namuose
--------------------------------------
Mano mamos drauge tokiais dalykais domedavosi, skaitydavo apie tai knygas. Karta, kai su ja ejau rinkti ciobreliu, aiskino, kad jeigu labai nori ir susikuri vaizdini galvoje jis issipildo. Tik kartais reikia palaukti ir ,be abejo, tiketi. Dar pridejo, kad negalima niekam apie tai pasakoti. Mano mama irgi tuo domisi, bet jei ji pasakoja viskas tik dar labiau issipildo:). o as kiekviena nakty issiverstavau is lovos iki 7m jaustavau tarsi kazkas isstumdavo mane is jos atsibusdavau ryte ant grindu kaip tai galit paaiskint?Arba syky ejau miegot ir neuzmigau o ausyse pradejo visoki keisti garsai ir nejo pajudet nors ir kaip bandziau po keliu min tik sugebejai pajudet
Gal pas tave buvo apsilenke tie mistiniai šešėliai? Kažkokie žmonės šešėliai ar kaip ten ? Tiesiog panašu, nes man dažnai teip būna. Aš pamenu, kad kai buvau ir žaidžiau kieme pažvelgiau į dangų ir pamačiau kažką, kas panašu į skraidančią lėkštę arba tiesiog labai panašu į NSO ir pamenu, kad labai keistai skraidė, kažkaip pakreiptu šonu ir aš išsigandusi pabėgau į kambarį ir nesusirinkau jokių daiktų, be šito dar pamenu kaip kažkas skambino į telefoną ( tuo metu dar laidiniai buvo ) ir sako, kad aš esu tavo mirusi močiutė ( vat šito tai tikrai niekados nepamišriu, nes nuo to laiko pradėjau visko bijoti ir labai daug panašių moterų mačiau į savo močiutę t.y mamos mamą ) Gal kas galit tai paaiškinti su tuo skambučiu? ...
Paskutinį kartą redagavo Deividas270 2015 Geg 18, 00:34. Iš viso redaguota 1 kartą.
22 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Mistika |