The Sims 3O ka daryt jeigu ismeta lentele The program can't start because d3dx9_31.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem ? Lbai prasau padekit,nes jau baigiu isprotet nuo tu lenteliu...;/
-------------------------------------- kai per daemon paleidziat, einat i crack ir ten bus TS3 failas. o gal ir ne crack
gal game bin... vnz surandat ta TS3 ir nukopijuojate. tada einate i my computer susirandate ea games (galit naudotis search) surandate game bin folderi (gali but game, veliau bin) ir nukopijuojate TS3. kai paklaust as keisti faila i jau esanti, spauskite taip. viskas, visos lenteles isnyko, zaiskite kiek norit. as jau menesi zaidziu lb patinka. ![]()
Mano netui viskas gerai. jau viena karta is ten pat sita zaidima atsisiunciau, bet taip gavos, kad prisizvejojau visokiu virusu ir panasaus gerio- teko viska is naujo perrasyt
Jau kelinta menesi tikrinu nuoroda. Man is jos niekaip nesiuncia. Nors pries tai viskas buvo ore. Na nenumirsiu be tu simsu, mamai bus daugiau dziaugsmo, kad vaikas prie pc nesedi. ![]() Aš tai nesuprantu, gavau tuos simsus, suinstaliavau. Ant ant anų simsų žinojau kur dėti crack'ą o ant šitų nežianu. Neįsivaizduoju kur jį įdėti. Visi to žaidimo failai yra E disko papkėj, tai paspaudžiu set up , man suinstaliuoja , o kur crack dėt nebežinau, be to man vis išmeta lentelę, kad tipo jūsų kodas negeras. Nepagaunu kampo. Mano draugui[ iš jo ir gavau 3 simsus] viskas gerai, man ne. Gal kas ką nors supranta?
jei galit tai padėkit ![]() be to. Aš buvau per torrentus atsisiuntus [ pasirodo ten buvo blogas] bet jis man įsijungdavo parodydavo miestą ir tik tada išmesdavo lentelę, kad pas jus neteisėta sims 3 kopija, o dabar iš viso kompas persikrauna. Tikrai, nesuprantu. Visiems mano draugams ir klasiokams viskas išeina, o aš ką tik beatsisiųsčiau ar įsirašyčiau neveikia.
‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |

Tik kodėl man tas žaidimas striginėja?Gal monitorius per prastas? 

jei galit tai padėkit