Siuntiniai Žaidimai

The Sims 3

Cancery

Lankytojas

Vilnius

32.38 Lt

Standartinė » 2010 Sau 26, 22:35

O ka daryt jeigu ismeta lentele The program can't start because d3dx9_31.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem ? Lbai prasau padekit,nes jau baigiu isprotet nuo tu lenteliu...;/

--------------------------------------

ynoj

Lankytojas

228.34 Lt

Standartinė » 2010 Sau 27, 10:36

Nu uzmuskit, nesiuncia man jo ir gana. :D

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Sau 27, 11:45

Įinstaliavau,įdomus :clap: Tik kodėl man tas žaidimas striginėja?Gal monitorius per prastas? :roll:

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2010 Sau 30, 12:15

kai reikia paleisti per winrarą, man išmeta lentelę kad atseit negali, kažkoks formatas blogas ar sugadintas..

Vartotojo avataras

slepke963

Apšilinėjantis

Biržiai;]

870.51 Lt

Standartinė » 2010 Sau 30, 19:19

Turiu. Kiekviena diena po parduotuves laksčiau. Radau, Nusipirkau pačia pirma diena kai tik pasirodė. O geriausia tai kad neisirašo :haha: :whata:

Vartotojo avataras

Girtare

Lankytojas

zrs

124.16 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 18:16

Ka daryt, atsisiunciau sims3 instaliavau per deamond'a paleidau ir ismeta : we are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims3 pleace contact customer service :( :whata:

Fevanie.

Apšilinėjantis

Kaišiadorys

1,484.80 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 19:28

Girtare rašė:Ka daryt, atsisiunciau sims3 instaliavau per deamond'a paleidau ir ismeta : we are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims3 pleace contact customer service :( :whata:

man ir tą patį meta. gal kas galit padėt?: )

Vartotojo avataras

Giga

Įsijaučiantis

Prienų r.

973.60 Lt

Standartinė » 2010 Vas 11, 16:10

Aš irgi turiu parsisiuntus(iš torento), bet nemoku instaliuot. Gal galit pasakyt kaip reikia instaliuot (kur ką spaust)?? :oops: :roll: Būsiu labai dėkinga ir jei veiks bus +karma ;)

Vartotojo avataras

aGneea

Apšilinėjantis

Vln

366.35 Lt

Standartinė » 2010 Vas 11, 18:43

kai per daemon paleidziat, einat i crack ir ten bus TS3 failas. o gal ir ne crack :D gal game bin... vnz surandat ta TS3 ir nukopijuojate. tada einate i my computer susirandate ea games (galit naudotis search) surandate game bin folderi (gali but game, veliau bin) ir nukopijuojate TS3. kai paklaust as keisti faila i jau esanti, spauskite taip. viskas, visos lenteles isnyko, zaiskite kiek norit. :D as jau menesi zaidziu lb patinka. :P

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Vas 13, 13:35

ynoj rašė:Nu uzmuskit, nesiuncia man jo ir gana. :D

Tai turbūt tavo lėtas internetas ;) Kad nesisiunčia ;)

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 02:05

Arba nėra seeds or leechers.

ynoj

Lankytojas

228.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 17:05

Cherry' rašė:Tai turbūt tavo lėtas internetas ;) Kad nesisiunčia ;)

Mano netui viskas gerai. ;D jau viena karta is ten pat sita zaidima atsisiunciau, bet taip gavos, kad prisizvejojau visokiu virusu ir panasaus gerio- teko viska is naujo perrasyt :lol: :?

Jau kelinta menesi tikrinu nuoroda. Man is jos niekaip nesiuncia. Nors pries tai viskas buvo ore. ;D Na nenumirsiu be tu simsu, mamai bus daugiau dziaugsmo, kad vaikas prie pc nesedi. :?

Vartotojo avataras

Auste_1

Lankytojas

145.24 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 19:27

Aš tai nesuprantu, gavau tuos simsus, suinstaliavau. Ant ant anų simsų žinojau kur dėti crack'ą o ant šitų nežianu. Neįsivaizduoju kur jį įdėti. Visi to žaidimo failai yra E disko papkėj, tai paspaudžiu set up , man suinstaliuoja , o kur crack dėt nebežinau, be to man vis išmeta lentelę, kad tipo jūsų kodas negeras. Nepagaunu kampo. Mano draugui[ iš jo ir gavau 3 simsus] viskas gerai, man ne. Gal kas ką nors supranta? ;D :cry: jei galit tai padėkit :D

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 19:42

C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
Čia reikia dėti crack. ;)

Vartotojo avataras

Auste_1

Lankytojas

145.24 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 19:54

be to. Aš buvau per torrentus atsisiuntus [ pasirodo ten buvo blogas] bet jis man įsijungdavo parodydavo miestą ir tik tada išmesdavo lentelę, kad pas jus neteisėta sims 3 kopija, o dabar iš viso kompas persikrauna. Tikrai, nesuprantu. Visiems mano draugams ir klasiokams viskas išeina, o aš ką tik beatsisiųsčiau ar įsirašyčiau neveikia.

Siuntiniai Žaidimai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (595) buvo 2025 Lap 18, 19:21

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių