Siuntiniai Žaidimai

The Sims 3 pagalbos tema

gyyntee

Lankytojas

115.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 12, 12:20

Sveiki, esu viskai nauja visam sitam zaidimu irasymo dalyke. niekada neirasinejau jokiu zaidimu, tik tuos ka nusiperku, o sims'u neturiu, bet labai noriu. gal galit viska nuosekliai paaiskinti kaip irasyti, nuo ko pradeti ir ka daryti, kas tie crack'ai, zodziu viska. busiu labai dekinga :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 12, 14:28

Viską stengiausi kuo aiškiau paaiškint šitoj temoj. Jei ko nesupratai, rašyk, bandysiu pataisyt

Bitute

Lankytojas

359.39 Lt

Standartinė » 2012 Bir 13, 16:28

Sveiki,
aš čia su tokiu klausimu dėl pačio žaidimo versijos įrašant. Įrašyti viskas gaunasi ir taip toliau, bet dabar iškilo kita problema. Nusprendžiau įsirašyti visas dalis nuo pradžių. Pirma įsirašiau sims 3. Kadangi atsirado naujų papildymų, tai aš updatinau ir automatiškai pasikeitė žaidimo versija iš tos pradinės, be jokių papildymų, kai dar nebuvo sukurta, į pačia naujausią, kai jau rodo launcherio apačioje visus papildymus. Ji dabar 1.34.27. Žinoma, senasis crackas nebetiko, rodė, kad žaidimas naudojamas nelegaliai, todėl bandžiau tą cracką susirasti internete. Radau jį, tačiau man jį parsiuntus rodo, kad jis blogas, mano kompiuteris jo nenori priimti. Nežinau ką daryti, ar čia problema su kompiuteriu. Gal tada tiesiog rašyti tuos papildymus paeiliui, neatliekant tų atnaujinimų, tiesiog įrašant kiekvieną papildymą ir pagal jį keisti atnaujinimus?

Padėkit, kas suprantat apie ką kalbu. Ačiū :)

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 13, 17:15

Visų pirma, iš kur tą cracką siunteisi? Jei teisingai suprantu, naujausia versija buvo išleista kartu su papildymu, tai to papildymo cracką tau dabar ir reiktų siųstis - dabar pagrindinis žaidimas ir papildymai naudoja tuos pačius paleidimo failus.
Jei turi visus papildymus, jokių problemų nebus, tiesiog įsirašyk visus papildymus, atnaujink ir įdėk naujausio crack. Manau, kad taip turėtų veikt

Bitute

Lankytojas

359.39 Lt

Standartinė » 2012 Bir 13, 17:22

Siunčiausi iš kelių puslapių, tačiau iš jų visų jį man kompiuteris rodė kaip klaidą. Taip, naujausia versija išėjo kartu su naujausiu papildymu. Tad po atnaujinimo ir pasikeitė mano buvusi versija į naujausią. Todėl ir negaliu atnaujinti, nes man naujausios versijos cracką kažkodėl kompiuteris neleidžia siųstis. Bet aš kitaip sugalvojau, nedarysiu atnaujinimo, tiesiog neįsirašysiu to naujausio papildymo ir nepaiskeis į tą versiją, kurios negaliu nucrackinti.

Bitute

Lankytojas

359.39 Lt

Standartinė » 2012 Bir 13, 17:48

Gaila, nepavyko sugudrauti. Įrašant kitus papildymus, prašo atnaujinimo... Tad ir rodo naujausią versiją.
Man reikia 1.34.27 cracko, gal yra kokių patikimų svetainių? Nes siunčiausi iš poros, bet, kaip minėjau, kompiuteris jų neleido siųsti.

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 13, 20:14

Aš visus crackus siunčiuosi iš gamecopyworld.com, kai kuriem ten painoka, bet galima rast praktiškai bet kokius crackus. Kaip visada sakau, geriausia iš ten siųstis crackintus virtualius diskus (fixed image), nes jie veikia su visom versijom. O jei turi naujausią papildymą, prie jo turi būt pridėtas ir atitinkamas crackas. Išnaršei diską?

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Bir 14, 20:30

Paveikslėlis

Ir ką daryt dabar?

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2012 Bir 15, 12:02

Norėjau paklausti, kaip padaryti, kad simsų grindis blizgėtų(atšviestu daiktus)
pavyzdžiui kaip šitie:
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
o gal žinote iš kur parsisiųsti reikėtų:)
EDIT: jau radau pati :)))

Vartotojo avataras

Rosoa

Įsijaučiantis

961.11 Lt

Standartinė » 2012 Bir 15, 20:55

Gal kas žinot, kodėl kai noriu išsaugot žaidimą, neišsisaugoja, man rodo error 12 ir liepia kažką pasiskaityt. gal kas žinot, kaip šią problemą ištaisyt?

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2012 Bir 15, 23:44

O gal galėtum padaryti screenshootą, ir parodyti, ko tiksliai prašo? :)

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2012 Bir 16, 12:13

Rosoa rašė:Gal kas žinot, kodėl kai noriu išsaugot žaidimą, neišsisaugoja, man rodo error 12 ir liepia kažką pasiskaityt. gal kas žinot, kaip šią problemą ištaisyt?

Nieko nepadarysi jei jau error 12 meta, bandyk vėl spaust save ir taip daug kartų, turėtų pavykti arba nuleisk žaidimą, po kiek laiko vėl įsijunk ir paspausk save, arba dar gali save as bandyt, pervadint kitu vardu. Bent jau man tai dažniausiai pavyksta su vienu iš tų būdų.

Vartotojo avataras

Rosoa

Įsijaučiantis

961.11 Lt

Standartinė » 2012 Bir 16, 22:18

jau išsitaisiau :)

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Bir 17, 17:10

Gal kas žinot ką man daryti, kai instaliavus kurį nors papildinį ir įdėjus crack'ą kur reikia man meta lentelę kai jau pakrauna žaidimą, kad ''We are unable to verify that your disc is a valid copy of the Sims 3 Pets. Please contact customer service'' ar kažkas panašaus. Ir taip su visais papildiniais, tik vienintelis Late Night veikia. Jau užkniso šitos nesąmonės. Atsibodo po šimtą kartų ieškot tų crack'ų, juos siųstis, įdėt ten kur reikia, ir kažkodėl nei vienas neveikia!!! :x
+ reputacijos taškas jeigu kas nors padės.

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2012 Bir 17, 17:46

Man atrodo, kad tu crack ne ten dedi. reikia dėti į pačio sims3 žaidimo folderį "bin".

Siuntiniai Žaidimai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias