Siuntiniai Žaidimai

The Sims 3 pagalbos tema

Vartotojo avataras

zivacoffe

Lankytojas

115.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 13, 13:01

Labas. Turiu tokią problemą. Mano simsai nukrekinti, viskas anksčiau veikė tobulai. Dabar sugalvojau atsisiųst papildymus pets ir late night. Įsirašiau, nukrekinau. Viskas gerai, veikia. Tik kai pasirenku šeimą arba miestą, man krauna laaaaaabai ilgai ir galu gale net nepasikrovęs išsijungia. Gal kas galit padėt? Tikrai labai reikia...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

katyte1331

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

10,181.07 Lt

Standartinė » 2012 Vas 13, 16:33

Sveiki visi, atsiprasau del klaidu jai rasit ilgai anglijoi gyvenau truputi sunku :/

Tai va turiu tokia problema. instaliavau pirma is disko kuri nusipirkau (pirate versija) ir viskas veikia, tai galvojau parsisiusiu expansion pack.. mount image neisejo nes mano disko versija buvo bloga tada atsisiuciau is cia nauja Sims 3 torrenta. instaliavau lyg viskas yra ok, bet kaip reikia ivesti crack'a i bin folderi, nieko ten nera (turiu omeny folderio i kury ideti cracka nera). yra tik is pirmos sims 3 versijos folderis kuri is pirmo instaliavau. bandziau viska, idejau crack'o failus i bin folderi (disko versijos) bet neveike. Tada Electronic arts folderije, folderio su pavadinimu 'games' nera ir tada aisku bin nera. tai bandziau ikelti ckrack'a tik i sims 3 folderi, vistiek neveike, tada bandziau sukurti game folderi kur sukuriau bin folderi ir tada idejau ckrack'a vistiek neisejo.. is torento atsisiunciau Pets. mount image padariau, va del cracko turiu problema vel lyg viskas normaliai bet kaip bandziau paleist zaidima sako kad mano disko versija yra nebegaliojama.. ps, pries bandydama instaliuoti pets as atnaujinau sims 3 i paskutine versija kuri pets tinka..
kas nors pabandykit padet prasau :(

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 13, 17:32

Naujausioj versijoj crackas dedasi kiek į kitą vietą, tiksliai pasakyt negaliu. Bet paprasto cracko naudot apskritai nepatariu, geriau nueik į gamecopyworld.com ir atsisiųsk fixed image. Ten virtualus diskas, veikiantis kaip crackas visom žaidimo su atitinkamu papildymu versijom (jei turi Pets, tai jo fixed image ir reikia siųstis. Šiaip - paskutinio turimo papildymo)
zivacoffe - mes matom kai parašai vieną žinutę, į visas TS3 temas rašyt tikrai nereikia. O dar priedo PM tikrai nebūtina siųst

Vartotojo avataras

katyte1331

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

10,181.07 Lt

Standartinė » 2012 Vas 13, 17:35

Aciu uz atsakyma, gal zinai kaip fixed image for pets tam site surasti? truputi pasiklydau :/ ir ar manai kad problema yra crack/fixed image kodel ismeta lentele kad zaidimo diskas nera galiojantis?

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 13, 19:05

Jei išmeta tą problemą, tai iš viso crack neįdėtas. Jei atsisiųsi fixed image, tos problemos turi nelikt. Bent jau seniau naudojant paprastus crackus ir atnaujint neleisdavo, dėl to šituos ir buvau pradėjęs naudot. Po to išsiaiškinau, kad simsam jie daug geresni.
O ir fixed exe, ir fixed image yra tam pačiam puslapy, jei radai vieną, gerai paieškojus rasi ir kitą.

VISIEM, KURIE ATSISIUNTĖ PASKUTINĮ STUFF PACK:
mano žiniomis jį įrašius reikia naujo cracko

Vartotojo avataras

katyte1331

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

10,181.07 Lt

Standartinė » 2012 Vas 13, 19:50

Dekui, suradau atsisiunciau ir padariau ko prase, bet kaip su mountinau and deamon tools ismete lentele kurios idejau i paveiksliuka.. galvojau daugiau nieko nereiks padaryti tai pabandziau zaisti vistiek neleidzia zaisti, ta pati problema ir jai as bandau atidaryti ta folderi ten pilna sims 3 failu.. ka toliau? :/

Ka ismeta kaip uzmauntinu:
Paveikslėlis

Kas yra folderije:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2012 Vas 14, 19:52

Nyan. rašė:Hmm, man anksčiau buvo problemų su tais atnaujinimais, bet viskas susitvarkė. O dabar bandžiau jungti simsus, na iš pradžių užsikrovė, o po to kai pasirinkau miestą tai ta linija stovi, ir visiškai nesikrauna. Ir dingsta muzika, beje. Bandžiau iškelti atsisiuntimus - nieko.
Ką daryt?

tai negi nieks nežinot ką daryt? ;d

KinderBueno

Lankytojas

130.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 19, 11:58

Sveiki.Gal galite pasakyti,kaip simsuose išsaugoti namą,kad liktų visi daiktai?

zinauw1

Lankytojas

333.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 15, 15:08

kaip sita suprast? :( Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 15, 17:38

Reikia cracko. Jį rasi virtualiam žaidimo diske (iš kurio įsirašei žaidimą) arba šitos temos pradžioj. Jį reikia kelt į program files\electronic arts\the sims 3\game bin
Arba gali atsisiųst fixed image, kurį uždėsi kaip virtualų diską ir jus veiks su bet kuria simsų versija (W00T)

Ir baikit klausinėt to paties, jei rašo kažką dėl disko, blogai cracką įdėjot

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 21, 15:08

Žodžiu įsirašiau showtime ir tada pets papildymus. Kai pajungiu launcherį man per jį visai nerodo kad yra įrašytas showtime papildymas. Kai jungiu simsus per pets papildymą tai man po kiek laiko išmeta http://img689.imageshack.us/img689/205/lenteleuj.png tokią lentelę. Buvau pirma parinkus "continue" tai buvo pilnai užkrovę tąv juostą kai žaidimas jungiasi ir tada greit išmetė kažkokią lentelę ir išjungė visai žaidimą. Perrašinėti simsų tikrai nenoriu, nes yra iš ankščiau papildymų įrašyta. Gal galima butų kaip nors sutvarkyt simsus kad jie veiktų jų neperrašant?

Vartotojo avataras

Giga

Įsijaučiantis

Prienų r.

973.60 Lt

Standartinė » 2012 Kov 21, 15:24

sveiki gal kas galit numest gera linka iš kurio butu galima parsisiust miestu, daiktu, rubu ir kitko?? :-)

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 21, 15:31

http://mysims3blog.blogspot.com/
Čia iš visų parsisiuntimų svetainių sudedamos naujienos. Manau tikrai rasi ką nors gero

Vartotojo avataras

juce21

Dalyvis

3,571.58 Lt

Standartinė » 2012 Kov 27, 19:16

O ką daryti jei parsisiunčiau daiktą (namą), ir dėl to pradėjo Sims3 išsijunginėti?
Tas labai užknisa! Na pvz: Aš statau naują namą, viskas čiki piki ir tada BUM! Išsijungia ir jeigu prieš tai ne išsaugojau tada taip susinervinu.
Ar kam nors yra taip atsitike? Ir kaip šią problemele išspresti?

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2012 Bal 04, 17:26

O Galit padėti man, man yra ant žmogeliukų tie kvadratėliai kaip mozaika tokia kai maudosi ir panašiai, kaip galima ju atsikratyti, pradėjo nervinti jie mane :cha:

Siuntiniai Žaidimai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių