Tatuiruotėshttp://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5468_n.jpg
šitoj vietoje tattoo yra jėga,kai sulauksiu pilnametystės,pasidarysiu toje vietoje sapnų gaudyklę,arba dvi mažas kaukes sad ir happy Gal ir banalu tattoo ant mentės, čiurnos ir nugaros apačios, bet kas kur norisi ten ir darosi
Žavi mane tatuiruotės. LABAI.
norėčiau keleto nedidėlių. labiausiai ant sprando,peties,už ausies,riešo ir kur nors prie pėdos. mmm... aguonos,rakteliai,plunksnos,raktai,rakto skylutes ,pauksciai,natelės,lėktuvėliai... ko nors tokio norėčiau. nors žinau , kad daugelis mano išvardintų dalykų labai banalūs XD dabar apie lėktuvėlius užsisvajojus esu,gal viena gal tris ,nežinau,jeigu daryčiausi,tai iš pradžių vieną,kur nors prie pėdos gal ,tokį nediduką gal žinot kokia reikšmė lėktuvėlio? to sulankstomo ,popierinio nes man taiiiip paprastai,gražiai atrodo... mm..![]() Kokią vieną tai tikrai pasidarysiu per gyvenimą. Šiaip gal kokiam 18am gimtadieniui pasidovanosiu.
Kelis variantus turiu. first one tai būtų leopardo raštas..nedidelė,iš išorinės kojos pusės,netoli pėdos (ta prasme visai žemai),kokios nors spalvos bet ne vien juodos. kaip čia būtų tik žymiai mažesnė,tankesnė,kitoje vietoje ir galbūt kitos spalvos(neradau tinkamos foto). Paskui antras variantas banaliosios natelės už ausies..ir visai nesvarbu kad jau daug žmonių pasaulyje tokias turi. O man miela (: ![]() o trečias variantas būtų tigriuko letenėlė nedidelė žemiau nykščio. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |