Diskusijos Grožis ir sveikata

Tatuiruotės

Vartotojo avataras

otrich

Įsijaučiantis

Vilnius

2,243.93 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 00:27

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lw40tnqWkj1qhk2gdo1_500.jpg

labai noriu tokios, tik biškuti mažesnės ir ant kairės rankos, po mažuoju ir bevardžiu pirštu. Tik labai bijau, kad gailėsiuos. Labai norėčiau sužinoti iš tų kurie darėsi, ar nesigaili? Bijau, kad gali nusibosti, o laikinos tikrai nesidarysiu.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 01:12

Jei tikrai nori ir tikrai zinai, kad nesigailesi - darykis, jei abejoji - palauk, kol tikrai zinosi kad tikrai nori :-)

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 18:15

žiauriaižiauriaižiauriai laukiu 18kos, turiu visokių planų, nežinau, kaip pavyks įgyvendint, bet LABAI noriu:D

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2011 Gru 17, 23:16

Normalioj būsenoj nenoriu tatuiruotės niekur. Bet kadangi šnd išplaukus, tai išsitatuiruočiau tikrai inicialus. Nesvarbu, kad kitą dieną gal jau gailėčiaus. ;x :D

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 23, 22:29

Mano dabartinė obsesija - spalvotos tatuiruotės, ypatingai ant rankų. Nežinau ar pati kada tokią darysiuos, bet juk gražu!
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2011 Gru 23, 23:17

O man asmeniškai ten jau per daug primakliavota :P

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 23, 23:36

Na gal Tu ir teisi. :D Šiaip ir tos mažos tattoo, ant kurių tiesiog kokie reikšmingi žodžiai parašyti - gražu. Kažkada draugė pasakė tokią mintį, jog tatuiruotę daraisi, kai nori įamžinti kažkokį pasibaigusį periodą gyvenime. Nors čia gal ir ne visiem tinka. O va tos spalvotos - pati jaučiu nesidaryčiau, sutinku, jog primakliavota, tačiau patinka kaip jos atrodo ant kitų. :D

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2011 Gru 23, 23:58

Visiškai nesutinku su tavo draugės mintimi :D Bet čia vėl gi, kiekvino skirtingos nuomonės, vieni darosi, nes kažkoks periodas gyvenime baigėsi, kitas prigėrė ir pasidarė, kitas šiaip užsimanė tattoo, nuėjo ir pasidarė ir t.t ir panašiai. Man pastarasis variantas ir visiškai nesigailiu, nors jau 2 metai praėjo. Net pamirštu kad ją turiu (rimtai). :up:

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 00:01

Mm, kietai. :] O kurioj vietoj turi ir kokią? Aš tai vat nežinau, darysiuos ar ne, per jauna truputį esu. :D
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Gru 24, 00:03. Iš viso redaguota 2 kartus.

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 00:07

tarp to penkto piršto, nežinau kaip jis vadinas..mažasis? :D Nu tarkim tarp mažojo piršto ir riešo. :roll: Nežinau kaip pavadint tą tattoo, vieniem atrodo kad ten briedžio ragai, kitiem kad žaibas.. :lol: abstraktus piešinukas ir tiek. Man įdomu kokiu tu atvėju darytum? Darytum kažką labai reikšmingo, prasmingo, pasibaigūsi gyvenimo periodą? :D Zodiako ženklą? Inicialus? Gelytes, šuniukus, kačiukus? :fish:

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 00:19

Nu jau man tikrai gyvūnai nelabai asocijuojasi su pabaigtais gyvenimo periodais. :D jei kalbant apie tą draugės mintį, nors pati jai 100% nepritariu, tikrai ne visiem atvejam tinka, kaip ir pati pasakei. Va, bet jei vis dėlto KALBANT apie tą mintį, tai daryčiaus kokius žodžius. Konkrečiau nežinau, tačiau didžiausia tikimybė, jog ištrauka iš dainos, citata ar dar kas. Tiesiog galėčiau kaskart pažiūrėjus į tą tattoo prisiminti, tai kas svarbaus įvyko, kam anksčiau skyriau dėmesio ir panašiai.

Jei ateity įgausiu ryžto ir darysiuos kažką, ką ten toje nuotraukoje buvau įdėjus... Tai absoliučiai su niekuo nebus susiję. Paprasčiausios spalvos.
Va. :D O tatuiruotės su zodiako ženklais, natomis, drugeliais, paukščiais yra visai neblogai, pati nesidaryčiau.
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Gru 24, 00:23. Iš viso redaguota 4 kartus.

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 21:35

Vienu žodžiu norėtum kažko reikšmingo, o ne šiaip beprasmės makalionės :D Kalbant apie zodiakus, tai galvojau apie tai..bet niekaip nesugalvoju kaip gražiau žuvį padaryt... Nežinau.. :D

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2011 Gru 26, 14:55

somebody rašė:nebuvo niekad didelio noro darytis ;> bet jei kada nors būtų tai daryčiausi ant peties kokią nedidelę ar ant nugaros, pilvo

Paveikslėlis
va, tokios norėčiau. nors ir menka, bet manau gana gražiai atrodytų ant kokios kojos ar rankos, o gal ir ant pilvo, nugaros kaip minėjau. bet tik ne ant peties, kažkaip nesiriša man :>

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 28, 00:38

Paveikslėlis
Labai miela, gražu pažiūrėt, bet pati tokios nenorėčiau ;)

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2012 Sau 29, 01:04

O aš gruodį pabuvau pati sau faina ir pasidariau pirmąją tatuiruotę Mr. Jenson Button garbei.

Paveikslėlis

vat ir pasigyriau!

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių