http://28.media.tumblr.com/tumblr_lw40tnqWkj1qhk2gdo1_500.jpg
labai noriu tokios, tik biškuti mažesnės ir ant kairės rankos, po mažuoju ir bevardžiu pirštu. Tik labai bijau, kad gailėsiuos. Labai norėčiau sužinoti iš tų kurie darėsi, ar nesigaili? Bijau, kad gali nusibosti, o laikinos tikrai nesidarysiu.
TatuiruotėsNa gal Tu ir teisi. :D Šiaip ir tos mažos tattoo, ant kurių tiesiog kokie reikšmingi žodžiai parašyti - gražu. Kažkada draugė pasakė tokią mintį, jog tatuiruotę daraisi, kai nori įamžinti kažkokį pasibaigusį periodą gyvenime. Nors čia gal ir ne visiem tinka. O va tos spalvotos - pati jaučiu nesidaryčiau, sutinku, jog primakliavota, tačiau patinka kaip jos atrodo ant kitų. :D
Visiškai nesutinku su tavo draugės mintimi
Bet čia vėl gi, kiekvino skirtingos nuomonės, vieni darosi, nes kažkoks periodas gyvenime baigėsi, kitas prigėrė ir pasidarė, kitas šiaip užsimanė tattoo, nuėjo ir pasidarė ir t.t ir panašiai. Man pastarasis variantas ir visiškai nesigailiu, nors jau 2 metai praėjo. Net pamirštu kad ją turiu (rimtai). tarp to penkto piršto, nežinau kaip jis vadinas..mažasis?
Nu tarkim tarp mažojo piršto ir riešo. abstraktus piešinukas ir tiek. Man įdomu kokiu tu atvėju darytum? Darytum kažką labai reikšmingo, prasmingo, pasibaigūsi gyvenimo periodą? Zodiako ženklą? Inicialus? Gelytes, šuniukus, kačiukus? ![]() Nu jau man tikrai gyvūnai nelabai asocijuojasi su pabaigtais gyvenimo periodais. :D jei kalbant apie tą draugės mintį, nors pati jai 100% nepritariu, tikrai ne visiem atvejam tinka, kaip ir pati pasakei. Va, bet jei vis dėlto KALBANT apie tą mintį, tai daryčiaus kokius žodžius. Konkrečiau nežinau, tačiau didžiausia tikimybė, jog ištrauka iš dainos, citata ar dar kas. Tiesiog galėčiau kaskart pažiūrėjus į tą tattoo prisiminti, tai kas svarbaus įvyko, kam anksčiau skyriau dėmesio ir panašiai.
Jei ateity įgausiu ryžto ir darysiuos kažką, ką ten toje nuotraukoje buvau įdėjus... Tai absoliučiai su niekuo nebus susiję. Paprasčiausios spalvos. Va. :D O tatuiruotės su zodiako ženklais, natomis, drugeliais, paukščiais yra visai neblogai, pati nesidaryčiau. Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Gru 24, 00:23. Iš viso redaguota 4 kartus.
![]() va, tokios norėčiau. nors ir menka, bet manau gana gražiai atrodytų ant kokios kojos ar rankos, o gal ir ant pilvo, nugaros kaip minėjau. bet tik ne ant peties, kažkaip nesiriša man :> ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

abstraktus piešinukas ir tiek. Man įdomu kokiu tu atvėju darytum? Darytum kažką labai reikšmingo, prasmingo, pasibaigūsi gyvenimo periodą?