Įvairūs Mistika

Talismanai ir amuletai

T3X3D

Lankytojas

181.23 Lt

Standartinė » 2012 Bir 15, 16:48

Neradau tinkamos temos pakalbeti apie tai, tad sukuriau atskira :) Visu pirma noreciau suzinoti, kaip juos reikia pasigaminti, google naudojau, bet nieko naudingo neradau, turbut nemoku ieskot nezinau:D O antra saunu butu suzinoti, kaip jie jums padeda ar pamatyti kaip jie atrodo :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

tomatoto3

Apšilinėjantis

Ten kur lyja zvaigzdemis...

3,137.19 Lt

Standartinė » 2012 Lie 10, 23:58

O ju išvis dar yra? :whata: Nelabai tikiu ištikruju...

Vartotojo avataras

Lucha

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

5,698.96 Lt

Standartinė » 2012 Lie 11, 10:32

Nežinau net kaip jie atrodo, bet faina būtų pamatyti:D

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2012 Lie 11, 13:35

Nežinau apie kokius tu amuletus ir talismanus kalbi, bet aš pati turiu pentagramą,tai ant kaklo,kaip pakabuką nešioju. Atseit turėtų apsaugot nuo juodosios magijos ir panašių magiškų blogų dalykėlių. nežinau kiek tiesos tame, bet kažkaip tikiu. Ramiau.
Šiaip pilna visokių tų amuletų, nuo ko tik jie nesaugo. Aš savąjį pirkau mugėje, buvo ten jų labai daug, bet man širdis prie pentagramos linko(nesupainiokit su apversta pentagrama. mano tikrai ne toji kur satanistai naudoja :D)
bet deja niekuo negaliu padėti, nežinau nei kaip pasigamint nei pan. ;/

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Lie 11, 16:39

Amuletas- tai daiktas (dažniausiai papuošalas),kurio energetinis potencialas turi magiškos galios pasyviai saugoti nuo nelaimių arba atlikti neutralizaciją, funkciją amuleto nešiotojo atžvilgiu. Talismanas gali aktyviai veikti esybę bei išorinį pasaulį ir atnešti sėkmę.
Talismaną ar amuletą gali sudarytu ir keli runų ženklai, ir vienas, ir ištisa simbolių grupė. Taip gaunamas labai stiprus energetikos junginys. Medžiaga, iš kuris gaminamas talismanas ar amuletas, turi būti natūrali ir tvirta. Šios medžiagos energetinės savybės taip pat turės įtakos talismano energetiniam raštui.

Kuo skiriasi talismanas nuo amuleto? Trumpai tariant, amuletas atstumia įvairias negandas, talismanas pritraukia geidžiamus dalykus.
Amuletas - tai saugotojas. Nuo seno jis reiškė apsaugą nuo ligos, piktos lemties, blogo žmogaus, negeros akies. Jis perspėja apie nelaimę, intuityviai savo vibracijomis veikia žmogų kaip stabdžiai, skatinantys geriau apmąstyti poelgius, greitai palikti nesaugią vietą, mažiau pasiduoti azartui.

Tokiu sargu gali tapti žiedas, raktų pakabutis, apyrankė iš metalo su brangakmeniais. Dažnai amuletai nešiojami paslėpti po rūbais įvairiose kūno vietose. Vienas stipriausių amuletų žmonijos istorijoje yra kryžiaus ženklas. Žvaigždė - taip pat ne mažiau svarbi.

Talismanas yra sėkmės šaulys, pritraukiantis laimę ir kitas gėrybes. Žmogaus ir talismano draugystė padeda suformuoti ypatingą mikroklimatą, kurio fone sustiprėja geriausios asmenybės savybės, susiformuoja tam tikri įgūdžiai, pavyzdžiui, noras lyderiauti, laimėti, pralaimėjus nenusiminti, eiti pirmyn.

Talismaną su brangakmeniu moterims patariama nešioti ant kairės, vyrams - ant dešinės rankos mažojo piršto. Tai stiprina sveikatą, suteikia pasitikėjimo. Senovėje gydytojas prie vaistų nuo akių ligų bei galvos skausmų patardavo moterims pasigaminti aukso žiedelį su smaragdu ant mažojo pirštelio.

Norint įsigyti amuletą ar talismaną, verta apsidairyti savo aplinkoje - mat dažnai žmogus jį jau turi. Tai gali būti senas močiutės kryželis, mamos dovanoti papuošalai, vestuvių bei sužadėtuvių žiedai, su kuriais nesiskiriame. Talismanu ar amuletu gali tapti ir pajūryje rastas akmenėlis su skylute, ir kaštonas ar gilė, ir juvelyrikos kūrinys.

iš vieno forumo ištraukiau ^^

T3X3D

Lankytojas

181.23 Lt

Standartinė » 2012 Lie 13, 16:30

Aciu uz issamia informacija wolfing, bet gal galetumet dar padeti, kaip reiketu juos grinai paciam pasigaminti, ant ko geriau akmens, medzio ar dar konors(butu saunu , kad galeciau ipirki brangakmeniu nesinori pirkt :D) kokius zenklus geriausia paisyti ant ju :)
PS purple_sun gal galetum ikelti foto ? :)

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2012 Lie 13, 17:10

Paveikslėlis
vat. galima sakyt identiškas tokiam, kokį turiu aš :}

ai ir vat čia kažkokia diskusija apie amuletus, gal ką reikalingo rasi: http://magiskagalia.freeforums.org/amul ... -t138.html
dar šiek tiek: http://www.horoskopai.lt/burtai-magija/ ... alismanai/

'Amuletai pardavinėjami paprastose arba ezoterinėse parduotuvėse, jų galima nusipirkti pas gatvės prekeivius arba įvairiose mugėse. Tačiau masinės prekybos amuletai neturi stiprios jėgos. Juos, kaip minėta, reikia papildomai užkoduoti. Amuletai gali būti daromi iš kartono, paprastų ar brangių akmenų, kriauklelių, kitų medžiagų. Darant amuletą, atsižvelgiama į astrologines prognozes - jį nešiosiančio žmogaus zodiako ženklą, Mėnulio kalendorių ir kt. '

Gintaras - ir amuletas, ir talismanas

Visiems žmonėms, visiems zodiako ženklams tinka gintaras, nes jis savyje jungia Žemės ir Vandens stichijas. Gintaras - patikimas amuletas, saugantis žmogų nuo ligų ir daugelio sveikatos sutrikimų. Senovės prūsai ir žemaičiai gintarą naudojo smilkalams. Buvo paprotys smilkyti gintarą virš mirusiojo - šitokiu būdu vėlė būdavo apsaugoma.

Manoma, kad gintaras „neleidžia“ neigiamai paveikti savo šeimininko. Todėl patartina gintarą, kaip amuletą, nešioti po rūbais, arti kūno, arba kišenėje. Gintaras neutralizuoja neigiamų biolaukų poveikį.

Be to, gintaras dažnai vadinamas vaistu. Mat jis padeda esant per daug aktyviai skydliaukės funkcijai, normalizuoja širdies veiklą, teigiamai veikia visus žmogaus organus.

Apsaugai nuo ligų geriau tinka geltonasis gintaras negu raudonasis ar juodasis. Raudonasis gintaras naudojamas tik tada, kai sergama mažakraujyste, baltakraujyste (išskyrus hemofiliją), kai sutrikusi kraujo apytaka. Juodasis gintaras naudojamas juodojoje magijoje.

Ar žinote, kad...

- Patys stipriausi amuletai - krikšto kryželis ir vedybinis žiedas.

- Sužadėtuvių žiedas, auksinis vedybų žiedas yra ir amuletas, ir talismanas.

- Ikonos itin patikimai saugoja butus, namus, bažnyčias. Jos stiprūs amuletai ir talismanai.

- Jeigu žmogus pametė amuletą ar talismaną, vadinasi, jie savąjį laiką jau „atidirbo“. Vietoj pamesto amuleto (pvz., kryželio, žiedo ar kito daikto) reikia įsigyti naują. Geriausia tai padaryti per savaitę.

- Amuletus ir talismanus reikia „prausti“ - valyti. Patartina tai atlikti kartą per metus (prieš Kalėdas ar Naujuosius metus).

- Tiek amuletas, tiek talismanas turi ir ilsėtis. Kai jų savininkas eina nakties miego, amuletą (ar talismaną) jis turi nusiimti.

- Yra amuletų ir talismanų, kurių negalima kartu su savimi nešiotis. Tai tie daiktai, kurie iš kartos į kartą perduodami kaip relikvijos. Relikvijas reikia saugoti, kad neįsižeistų mirusiųjų dvasios.

- Amuletai ir talismanai padeda atidžiau pažvelgti į savo vidų ir... moko pasitikėti pojūčiais.

ai gal kažką tinkamo ir rasi čia, o gal kam nors bus įdomu. :}

dar šiek tiek gali rast apie akmenis čia: http://turkis.lt/tag/amuletai

http://ezinearticles.com/?How-To-Make-Y ... id=1143733
http://mountzion144.ning.com/group/orgo ... n-personal

T3X3D

Lankytojas

181.23 Lt

Standartinė » 2012 Lie 16, 02:21

Labai aciu jums uz informacija :)

Vartotojo avataras

pykaa

Lankytojas

168.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 03, 23:44

TURIU KRYŽELI, IR KAI JĮ NEŠIOJU SEKTIS PRADEDA (ARBA MAN TAIP ATRODO xD ) JEI SAKYKIM PERKU LOTERIJOS BILIETŲ TAI BENT VIENAS IŠ JŲ LAIMINGAS xD BET ČIA GAL TIK MANO IŠSIGALVOJIMAI :D

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 03, 23:59

Purple_Sun rašė:[i]Ar žinote, kad...

- Patys stipriausi amuletai - krikšto kryželis ir vedybinis žiedas.

- Sužadėtuvių žiedas, auksinis vedybų žiedas yra ir amuletas, ir talismanas.

Kriksto kryzelio neturiu, vedybinio ziedo irgi dar neturiu, bet suzadetuviu zieda nesioju :baloon:

LukasT

Lankytojas

120.00 Lt

Standartinė » 2012 Gru 27, 21:58

...
Paskutinį kartą redagavo LukasT 2013 Bal 28, 12:45. Iš viso redaguota 1 kartą.

T3X3D

Lankytojas

181.23 Lt

Standartinė » 2012 Gru 31, 13:40

Panevezi(Knygynas Zodiakas) arba Vilniuje(Zodiakas Lapdariu 4), egzoterinese parduotuvese.

Vartotojo avataras

Svalinas9

Lankytojas

Vilkaviškio r. Pilviškiai

486.00 Lt

Standartinė » 2013 Vas 10, 20:17

Kiek girdėjau Talismanus ir amuletus galime susikurti ir iš tavo praeities daiktų kaip: pieniniai dantukai, mylimo žmogaus padovanotas daiktas ar tiesiog tai toks daiktas apie kurį dažnai galvoji (ne kompas ir televizorius, o maži paprasti galima sakyti beverčiai dalykai).
Aš jais tikiu, bet man dar niekada nebuvo lemta tokio daikto surasti ar jį pamatyti :( :(

Izabelė

Dalyvis

770.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 13, 13:06

Purple_Sun rašė:Nežinau apie kokius tu amuletus ir talismanus kalbi, bet aš pati turiu pentagramą,tai ant kaklo,kaip pakabuką nešioju. Atseit turėtų apsaugot nuo juodosios magijos ir panašių magiškų blogų dalykėlių. nežinau kiek tiesos tame, bet kažkaip tikiu. Ramiau.
Šiaip pilna visokių tų amuletų, nuo ko tik jie nesaugo. Aš savąjį pirkau mugėje, buvo ten jų labai daug, bet man širdis prie pentagramos linko(nesupainiokit su apversta pentagrama. mano tikrai ne toji kur satanistai naudoja :D)
bet deja niekuo negaliu padėti, nežinau nei kaip pasigamint nei pan. ;/

Aš taip pat turiu pentagramos pakabuką kurį nešioju ant kaklo. Irgi pirkau mugėje. Buvo daug ten visivisokių prikabinėta, bet mano labiausiai pripažinta pentagrama :D neseniai čia, rudenį utenoje pamačiau ir užsireikė. Nes jau seniai kažko panašaus ieškojau. Ne tik saugo nuo blogos energijos, bet jei pentagramos pakabuką nešiojantis žmogus užsiiminėja visokiais užkeikimais, burtais ir pan, gal net voodoo, tai ta pentagrama(reiškianti 4 elementus ir dvasią) apsaugo, kad tas žmogus neperžengtų ribos.

Izabelė

Dalyvis

770.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 13, 13:13

Kartu su pentagrama, tuo pačiu aš nešioju(tik ant atskiro pakabuko) mamos padovanotą širdelę nesidelę. Ją mano mamai padovanojo tėtis, kai jie buvo neseniai įsimilėję. O mama jį perleido man :)

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių