Talismanai ir amuletai
36 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Kai perskaičiau tavo klausimą, Lukai, net sutrikau. Nė neįsivaizduoju iš tikrųjų. Bet mano nuomone jai reikia apvalymo ir tam tikro ritualo. Jei norima, kad tai būtų talismanas, reikia vos ne metus pagal tam tikras mėnulio fazes ir pan. atlikinėti ritualus, kad talismanas būtų paruoštas. Amuletui galioja ta pati taisyklė, tik jį galima paruošti trumpiau. Taip pat manau, jei tu jauti, kad ta švytuoklė tave apsaugo ar pritraukia laimę, vadinas jokių ritualų nebereikia, nes tai jau savaime yra arba amuletas arba talismanas.
Mano nuomonė tokia ![]() Žiūrint kaip ir kokį ritualą darysi, kaip užkalbinėsi jį. Norint, kad būtų talismanas reikia visų pirma susiplanuoti, susižinoti kokioj mėnulio fazėj kokį ritualą su kuo daryt + kiek laiko. O norint, kad būtų amuletas, mano nuomone užtektų ir vieno ritualo. Na, gal pora. Apvalymui, užkalbėjimui ir pan. Bet net ir amuletui reikia tinkamos mėnulio fazės. Kiek dabar pamen, man atrodo, kad tinkama būtų galbūt koksai jaunatis.
![]() Jaunatis sausios pradžioj ,ak kaip nepaisekia
![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Gru 16, 17:22. Iš viso redaguota 1 kartą.
apsisbrendziau - gal geriau panesosu uzdises ant saves ,gal ilgiau nesodamas taps amuletu, nes butu kaip "rupintis daiktas" ![]() hmmm o galiu pasidalinti patirtimi kad turejau daikta kuri kai turedavau su savimi visada be isimties nutikdavo nelaimes. tai buvo spalvotas stiklo rutuliukas kuri gavau dovanu is pirmosios mokytojos pirmoje klaseje. Visiskai be isminties jei kazkas nutikdavo blogo apsiziuredavau kisenes ir kur nors anas budavo..
chornaja magija
36 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Mistika |