Susitikimas su savo angelu sarguRiMwE-Nepasisekė
As jaučiu kad kažkas man padeda pvz:buvau namie nes sirgau pasveikau ėjau į mokykla kaip tik ta diena anglu testas nieko nežinojau(Mokytoja liepė rašyt nors ir žinojo kad nieko nemoku (musu anglu mokytoja žiauriai pikta)) atsisėdau ir lig kulka į galva viska moku nors ir nesimokiau per kita anglu pamoka išdalino sąsiuvinius pas mane vienintele puikavosi 10+ Tikiu,kad Kažkas mus saugo. Būna,kad kartais jėgų visiškai nėra,viskas nesiseka,norisi spjaut ant visko.. Bet dažnai tos jėgos atsiranda,atsiranda optimizmo pliūpsnis,ir viskas būna ok. Būna,kad tau gresia pavojus,bet pavojus praeina. Buvo vieną kartą taip. Aš būdama dar maža,kokių 6 metų sedėjau kieme ant tvoros. Priėjo kažkoks vyras,pradėjo lyst. Bet staiga (nors aplink nieko nebuvo) jis apsisuko ir nuėjo. Nežnau,gal čia jokios magic,bet.. Būčiau buvus lengva auka,jei supratot. Šitą įvykį aš puikiai atsimenu. Ir ko gero dar ilgai atsiminsiu. Aš tikiu,kad Kažkas mane saugojo tada..
Aš tai tikiu tokiais dalykais.
Ir tikrai nesuprantu kam tokie žmonės kurie šaiposi kad ''dabar mano kambary su kaladėlėm žaidžia'' ir panašiai skaito tokias temas. jei netikit tai ir nesikiškit su savo lėkštais bajeriais. ![]() Jei dar nepastebėjot, niekam nejuokinga. ‹ Įvairūs ‹ Mistika |