Įvairūs Mistika

Susitikimas su savo angelu sargu

Vartotojo avataras

ugnytea myliu

Įsijaučiantis

Vilnius

2,616.45 Lt

Standartinė » 2010 Geg 09, 19:48

Jezau nezinau ar pavyko bet as papandziau na kambaryje dar tetis sedejo bet tyliai as atsisedau ir kai baigiau tiesiog galva apsvaigo visa diena buvau zvali ir 2 10-tukus gavau...... nzn sutapimas zmones?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2010 Geg 10, 21:02

Uoj, tikrai ne sutapimas, manau į tave tuo momentų įsikūnijo angelas sargelis :dance: :clap: :) Džiaugiuosi už tave, kad tau tai pavyko. ;)

Giedrėė

Lankytojas

135.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 22, 17:37

Aš labai domiuosi tokiomis būtybėmis kaip Angelai.
Žinau, esu totali svajotoja, bet Angelai man yra kažkas Dangiško.
Tie, kurie jais netiki, niekada nesužinos to jausmo, kai KAŽKAS Tave saugo.
Ir jeigu šiaip ant prikolo pabandysite pakalbėti su Angelu, Jums taip pat nieko neišeis.
Nesakau, kad Angelai turi turėti kažkokį kad ir permatomą kūną, profilį. Jie, kaip kažkas sakė, turbūt ta geroji jėga. Ir man jie skaitosi Angelai.
Manau, juos galim pajusti tik kai labai reikės. Kai būsime arti mirties, kai būsime emociškai silpni.
Tikiu Angelais. Manau, tai tik suteikia man daugiau jėgų ir optimizmo. :}

Vartotojo avataras

Raminta1993

Dalyvis

888.96 Lt

Standartinė » 2010 Geg 26, 14:33

Tai jau vien tie kvėpavimo pratimai, meditacija, ir "pasinerimas" į save, kur 1oj žinutėj parašyti padeda atsikratyt nemažo streso :)

burunduke221

Lankytojas

105.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 26, 15:24

Oh daa , jis dbr valgyt man daro

Vartotojo avataras

Ugg*

Dalyvis

1,232.28 Lt

Standartinė » 2010 Geg 28, 16:27

Aš netikiu angelais sargais. Ne ta prasme, kad jų apskritai nėra, o ta, kad tai yra dangiška būtybė su sparniukais. Jei ne mano angelėlis su savo extreemais, manau, jau pakasta būčiau

egaloli

Lankytojas

212.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 31, 14:51

Kažkada netikėjau Angelais, bet tada kažkas įvyko (to jau nebeprisimenu) ir ėmiau jais tikėti. Nežinau, kiek jie man padeda, tačiau nuo tada, kai ėmiau tikėti Angelais, jaučiuosi kur kas laimingesnė, nuo tada įgavau kažkokių jėgų, kurios palaiko mane ir neleidžia pasinerti į tą rutiną/depresiją ir panašiai :DD Nemanau, kad Angelai yra tie paišomi vaikai su sparneliais, šiaip manau, kad jie neturi kūno.
Iš esmės manau, kad reikia rasti, kuo tikėti - tarkim, Dievu irgi tikiu, bet ne taip. Nemanau, kad JIS gali padėti kiekvienam iš mūsų - kiekvienas savyje arba prie savęs (kaip bepažiūrėsi) turime kažką, kas mums padeda nusiraminti, išgyventi, siekti svajonių. Aš tai dar bebūdama visai mažas vaikas pavadinau Angelais ir mano tikėjimas jais nė karto nesusvyravo, nes jie neturi jokių įstatymų, jokių ceremonijų, apeigų ir panašiai. Tam KAŽKAM tereikia kažkiek nuoširdumo ir atvirumo. Reikia tai pajusti patiems. Tokie ritualai GALBŪT padeda, nežinau (bandžiau kažkada kažką panašaus, bet nepavyko :DD), tačiau vistiek viskas turi gimti širdyje, tai turi būti nuoširdus tikėjimas.
Ech, baigiau savo litaniją :DD

Ega*

Lankytojas

120.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 03, 21:38

Pabandziau xD Bet taip ir nezinau ar kas isejo ar ne...Kai atsipalaidavau,pajauciau nugaroj tokia siluma...Nezinau ar pavyko ar ne. xD Bet tikiu tokiais dalykais :)

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 15, 12:00

man atrodo tokei neegzistuoja

koewrar

Apšilinėjantis

501.66 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 14:20

Tikiu. :)

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 19:53

Asmens sargybinis :D
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 15:45. Iš viso redaguota 1 kartą.

milduttte

Lankytojas

120.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 11, 18:09

Geras.Kai perskaičiau ta paskutine eilute ,,Knyga pagal Julie Soskin ''ar esi ekstrasenas?...Dešimtys būdų savo įgimtoms galioms stiprinti''.. pažiurejau i kaire o ten ta knyga.

Vartotojo avataras

FullOfTea

Įsijaučiantis

Neverland

1,393.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 11, 18:57

spanguole2 rašė:3. Leiskite savo angelui sargui apgaubti jus gydančia energija, pajuskite, kaip jus apgaubė jo glamonėjantys sparnai.

Eww.

Vartotojo avataras

molikas10

Įsijaučiantis

18.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 12, 14:17

penktadieni ir as tapau vienam zmogui angelas sargas tai vadinasi turiu sparnus ir kitus angelui sargui budingus dalykus?

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2010 Gru 12, 16:47

Nežinau. Čia vos ne terniruotės kažkokios. Šiaip manau, kad kai bus labai blogai tai savaime tas angelas aties ir kažkaip svaime pajusi tą ryšį. Ir juolab jeigu jis visuomet šalia,tai kam jį kviestis? Jeigu šalia tai šalia. Gal kartais tas angelas ir atkalba nuo kokių dalykų. Kaip pvz. būna taip einu einu ir noriu ką nors padaryt ar kur nueit,bet kažkaip svaime kojos kitur nueina.Ir paskui paaiškėja,kad labai gerai,jog nenuėjau ten kur nors ar ko nors nepadariau.
Čia kažką sumaliau. Nežinau supratot ar ne :D

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių