Susitikimas su savo angelu sarguAš labai domiuosi tokiomis būtybėmis kaip Angelai.
Žinau, esu totali svajotoja, bet Angelai man yra kažkas Dangiško. Tie, kurie jais netiki, niekada nesužinos to jausmo, kai KAŽKAS Tave saugo. Ir jeigu šiaip ant prikolo pabandysite pakalbėti su Angelu, Jums taip pat nieko neišeis. Nesakau, kad Angelai turi turėti kažkokį kad ir permatomą kūną, profilį. Jie, kaip kažkas sakė, turbūt ta geroji jėga. Ir man jie skaitosi Angelai. Manau, juos galim pajusti tik kai labai reikės. Kai būsime arti mirties, kai būsime emociškai silpni. Tikiu Angelais. Manau, tai tik suteikia man daugiau jėgų ir optimizmo. :} Kažkada netikėjau Angelais, bet tada kažkas įvyko (to jau nebeprisimenu) ir ėmiau jais tikėti. Nežinau, kiek jie man padeda, tačiau nuo tada, kai ėmiau tikėti Angelais, jaučiuosi kur kas laimingesnė, nuo tada įgavau kažkokių jėgų, kurios palaiko mane ir neleidžia pasinerti į tą rutiną/depresiją ir panašiai
D Nemanau, kad Angelai yra tie paišomi vaikai su sparneliais, šiaip manau, kad jie neturi kūno. Iš esmės manau, kad reikia rasti, kuo tikėti - tarkim, Dievu irgi tikiu, bet ne taip. Nemanau, kad JIS gali padėti kiekvienam iš mūsų - kiekvienas savyje arba prie savęs (kaip bepažiūrėsi) turime kažką, kas mums padeda nusiraminti, išgyventi, siekti svajonių. Aš tai dar bebūdama visai mažas vaikas pavadinau Angelais ir mano tikėjimas jais nė karto nesusvyravo, nes jie neturi jokių įstatymų, jokių ceremonijų, apeigų ir panašiai. Tam KAŽKAM tereikia kažkiek nuoširdumo ir atvirumo. Reikia tai pajusti patiems. Tokie ritualai GALBŪT padeda, nežinau (bandžiau kažkada kažką panašaus, bet nepavyko D), tačiau vistiek viskas turi gimti širdyje, tai turi būti nuoširdus tikėjimas. Ech, baigiau savo litaniją DAsmens sargybinis
![]() Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 15:45. Iš viso redaguota 1 kartą.
Nežinau. Čia vos ne terniruotės kažkokios. Šiaip manau, kad kai bus labai blogai tai savaime tas angelas aties ir kažkaip svaime pajusi tą ryšį. Ir juolab jeigu jis visuomet šalia,tai kam jį kviestis? Jeigu šalia tai šalia. Gal kartais tas angelas ir atkalba nuo kokių dalykų. Kaip pvz. būna taip einu einu ir noriu ką nors padaryt ar kur nueit,bet kažkaip svaime kojos kitur nueina.Ir paskui paaiškėja,kad labai gerai,jog nenuėjau ten kur nors ar ko nors nepadariau.
Čia kažką sumaliau. Nežinau supratot ar ne ![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |

D Nemanau, kad Angelai yra tie paišomi vaikai su sparneliais, šiaip manau, kad jie neturi kūno.