Diskusijos Grožis ir sveikata

Šukuosenos

Vartotojo avataras

Ginc.

Patyręs forumietis

Zarasai

23,787.16 Lt

Standartinė » 2012 Sau 11, 00:10

Nieko, išskyrus šampūną, nenaudoju plaukams.
Bet dabar žiū, kad galai tragiški.. Jei juos kirpt, tai labai daug reiktų, o man patinka mano ilgi plaukai ;D
Tai gal kas gali ką nors konkrečiai pasiūlyti ar kokį aliejuką, ar balzamą, kad pegerintų plaukų būklę?
:)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Sau 11, 01:05

kad geriau jau nukirpt juos ir tada prižiūrėt,nes nelabai ir atgaivinsi jau nušiurusius. :)

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2012 Sau 11, 01:24

aš iš avono galams naudoju aliejuką http://images.izideal.com/img/product/7 ... serum.jpeg patinka man jis
po to dar esu bandžius iš oriflamo kapsulytes taip pat galiukams, bet nepamenu kaip jos vadinasi. ir bent jau man jos netiko

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2012 Sau 11, 16:53

Aš prieš metus kokius buvau žiauriai plaukus susigadinus. Galai išsišakoję, tragiški, nuo visų tiesinimų, tai dabar plaukais 24/7 rūpinuosi :D Nedžiovinu, netiesinu, prieš plovimą argano vaisių/kokoso/abrikosų kauliukų aliejų tepu, po plovimo priemones, aliejukus naudoju. Žodžiu, kas jau kas, bet plaukai tai išlepinti tikrai:D Bet galiu pasakyt, kad verta. Neprisimenu kada kirpau plaukus, o galiukai nei nutriušę, nei išsišakoję :)

O čia kas klausė patarimo, siūlau nukirpti tuos galus baisius ir tada pradėt normaliai rūpintis, nes plaukų nebeatstatysi.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2012 Sau 11, 19:04

gali tik iš estetinės pusės 'suklijuot' tuos galiukus, daugiau priemonės niekuo nepadės. iš esmės jei tiesini plaukus siūlau tiesinimą keratinu išbandyt, pati galvojau, bet atidėjau šitą reikalą, iš mano pažįstamų kas tiesinos tai patenkintos rezultatais, galiukus irgi sutvarko, tai vien dėl to verta. ;} aš tai ir kankinu tuos plaukus, ir prižiūriu labai, kirpau paskutinį kartą praeitą pavasarį ir db nežadu kirptis, nes nematau reikalo, truputį sugadinti plaukai man už turbo sveikus labiau patinka, paklusnesni jie;d kol atrodo gražiai, žvilga, o galiukai išsišakoję tik kai įsižiūri pasimato, man viskas lb ok

balzamai plaukų būklės nepagerins, aš tai tau kaukes patarčiau darytis, jei jau apsispręsi nesikirpt, bent jau mano plaukams kaukės didžiausią naudą duoda, ir palik ne 10min ar kiek ten sako, o kuo gali ilgiau, nors ir miegok su ta kauke, ryte perskalauk plaukus, skirtumą turėtum pamatyt ;d

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Sau 11, 22:16

Man tai irgi yra tragiškai išsišakoję ir ne vien galiukai, o beveik visi plaukai. Kažkaip plaukų nealinu, nei tiesinu nei feno dažnai nenaudoju, gal vieną kokį kartą per mėnesį, bet ir tai stengiuos kuo mažiau. O jeigu iš kaukių, tai kokia pasiūlytumėt?

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 11, 23:39

Man tai kaukės ir origanų aliejus labiausiai nuo išsišakojimo padėjo. Kaukę Kiaunės naudoju. Ten kur intensyviai plaukų priežiūrai

Vartotojo avataras

Ginc.

Patyręs forumietis

Zarasai

23,787.16 Lt

Standartinė » 2012 Sau 11, 23:57

Matyt neblogai patrumpinsiu plaukus, juk vistiek ataugs ;D
Bet jau tada naudosiu ne vien šampūna, kad vėl neišsišakotų ir nenutriuštų :)

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2012 Sau 15, 22:50

meowolf rašė:Aš prieš metus kokius buvau žiauriai plaukus susigadinus. Galai išsišakoję, tragiški, nuo visų tiesinimų, tai dabar plaukais 24/7 rūpinuosi :D Nedžiovinu, netiesinu, prieš plovimą argano vaisių/kokoso/abrikosų kauliukų aliejų tepu, po plovimo priemones, aliejukus naudoju. Žodžiu, kas jau kas, bet plaukai tai išlepinti tikrai:D Bet galiu pasakyt, kad verta. Neprisimenu kada kirpau plaukus, o galiukai nei nutriušę, nei išsišakoję :)

O čia kas klausė patarimo, siūlau nukirpti tuos galus baisius ir tada pradėt normaliai rūpintis, nes plaukų nebeatstatysi.

Jo. Kokosų aliejus tai tikrai galiu pasakyt geras daiktas yra (:

O pati tai dabar tokį naudoju:
<-
Paveikslėlis

tikrai labai geras galiu pasakyt. Nors apskritai aš daugumą Kerastase priemonių galėčiau tik girt ; DD

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 18, 14:10

Galiukams turiu labai nebloga fluida, bet problema tame, kad nuo siaubingai greitai susiriebaluoja plaukai ir jei isplovus panaudoju, tai kita diena vel plauti reikia :/

Vartotojo avataras

Miss_Toxic_Doll

Dalyvis

Vilnius/ Ukmerge

7,745.22 Lt

Standartinė » 2012 Sau 25, 19:09

Emiliuks69 rašė:Man tai irgi yra tragiškai išsišakoję ir ne vien galiukai, o beveik visi plaukai. Kažkaip plaukų nealinu, nei tiesinu nei feno dažnai nenaudoju, gal vieną kokį kartą per mėnesį, bet ir tai stengiuos kuo mažiau. O jeigu iš kaukių, tai kokia pasiūlytumėt?

Galbūt netinkamą šampūną naudoji, siūlyčiau pabandyti plaukų priežiūros priemones kuriose nėra sulfatų, parabenų ir panašių medžiagų, kiek galima natūralesnes. Patikėk manimi, jau po kelių savaičių pamatysi rezultatą. ;)

Vartotojo avataras

Soldier

Patyręs forumietis

Kaunas.

16,221.64 Lt

Standartinė » 2012 Geg 13, 21:34

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Geg 13, 21:58

Paprastai tokiu skutinetu galvu nemegstu, bet tau tinka

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2012 Geg 14, 15:51

O aš kirpčiukus ant šono nusikirpau ;D jaučiu pribridau, vargsiu.

Vartotojo avataras

xXiPodXx

Aktyvus dalyvis

Somewhere in the middle of nowhere

3,305.29 Lt

Standartinė » 2012 Bir 01, 20:40

Paveikslėlis
Kaip jum šita šukuosena ir plaukų spalva[os] ? :sweeet:
Paveikslėlis
O čia ? :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju