Įvairūs Filmai, TV, knygos

Psichologiniai filmai

ss1919

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 27, 15:32

Requiem for a Dream/Requiem svajonei

Filmas kuri verta pamatyt visiems, atspindi realaus gyvenimo aspektus, ir kaip gali greit jis pasikeist, filmas kuris sugadins jums nuotaika, sukels slykstuli, bet kils noras paziureti ji dar. O šiaip tai silpnesnio nervu zmonems, kurie apsiverkia ziuredami ,,Titanika" tai nepatarciau sio filmo, nes ne jums jis!

P.S. Paziureja si filma susiraskit gera komedija, kad visos tos slykscios mintis iseitu lauk su juoku.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Lap 27, 16:25

Requiem for a Dream/Requiem svajonei

visų pirma,čia ne mindfuck :D
O šiaip tai silpnesnio nervu zmonems, kurie apsiverkia ziuredami ,,Titanika" tai nepatarciau sio filmo, nes ne jums jis!

tamsta tikrai nematė žiaurių filmų. :D

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 27, 21:07

Man tai net nebuvo tas "Requiem svajonei" kažkuom šlykštus, na nebent pabaigoje. Gal labiau net gąsdinantis savitaip, kai kuriuose vietose, bet lengvai
Ir TIKRAI nekilo man noras jį pažiūrėti dar kartą, užteko pirmojo

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Lap 27, 22:01

ss1919 rašė:Requiem for a Dream/Requiem svajonei

Filmas kuri verta pamatyt visiems, atspindi realaus gyvenimo aspektus, ir kaip gali greit jis pasikeist, filmas kuris sugadins jums nuotaika, sukels slykstuli, bet kils noras paziureti ji dar. O šiaip tai silpnesnio nervu zmonems, kurie apsiverkia ziuredami ,,Titanika" tai nepatarciau sio filmo, nes ne jums jis!

Jeigu apsiverkiu titaniką žiūrėdama, tikrai nereiškia, kad aš silpnų nervų. Čia jau gal nebent su Pjūklu galima kažką lygint.
O šiaip mačiau, bet man jis nepasirodė labai šlykštus, nors tikrai sukrečiantis ir labai geras filmas.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Lap 28, 01:20

Ir TIKRAI nekilo man noras jį pažiūrėti dar kartą, užteko pirmojo

gal tau jis irgi neįtin patiko? :D
Jeigu apsiverkiu titaniką žiūrėdama, tikrai nereiškia, kad aš silpnų nervų

titanikas čia nesiskaito net,per jį visi verkia,tiesiog tokia atmosfera. :) Aš irgi verkiau,bet nelabai man buvo gaila to dicaprio :D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Lap 28, 17:42

prastas tas Titanikas :D na romantinių filmų mėgėjams gal ir neblogas,bet vistiek - most overrated film ever :D

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 28, 22:51

Dėl "Requiem svajonei" -
ne, man jis kaip tik labai patiko. Tiesiog kažkaip yra tokių filmų, kurie man atrodo per sudėtingi, kad juos žiūrėčiau antrą kartą. Man užteko jais pasimėgaut pirmą kartą, narpliojau kai kurias jų siužeto detales ir gal teko kiek pagalvot, kad suprast kai kurias, nes paprasčiausiai man sunku sudėlioti visas mintis į vieną ir atrasti bendrą visas linijas jungiančią gyslą filmuose
Taigi sprendžiau matematinį uždavinį
Tai buvo per gerai (?gal klystu) antram kartui

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Lap 29, 20:36

koks dar uždavinys,ten gi obvious filmas.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 29, 21:41

Dėl nuomonių nesiginčyjama:]
Paskutinį kartą redagavo insomned 2010 Lap 29, 21:41. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Gru 04, 00:16

"Requiem svajonei"... Na šį filmą tikrai pavadinčiau psichologiniu. Ypač paskutinės scenos, garso takelis, vystomas tempas...
___
O paskutinis filmas, kurį priskirčiau šiai grupei, būtų The Exam. Gal ir nebuvo po šio filmo itin stipraus psichologinio efekto (mat pabaiga kiek nublanko prieš patį filmą), tačiau man patiko.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Gru 04, 15:03

"Requiem svajonei"... Na šį filmą tikrai pavadinčiau psichologiniu. Ypač paskutinės scenos, garso takelis, vystomas tempas...

man atrodo,kad tu tiesiog bandai išspaust vašką iš š. :) Psichologinis filmas,dažniausiai tas,kurio mintis ir siužetas labai skiriasi,kuriame yra paslėpta mintis,ir dažniausiai tokie filmai būna be moralų.Man įdomu kuri ten vieta psichologiška.

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Gru 29, 18:35

Trys filmai iš psichologinių kategorijos, kurie paskutiniu metu mane labiausiai trinktelėjo, ko gera bus šie:
Requiem Svajonei(Requiem For A Dream)
Vidaus Imperija(Inland Empire)
Inkas(Ink)
Šiaip tokių filmų esu mačiusi daug. Bet va šiuos ypač atsiminsiu. Labai labai ilgai. Kodėl? Nes ne kiekvienas filmas sugeba taip ilgai pasilikti.

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2011 Sau 01, 02:00

Psichologinių filmų mėgėjams siūlau pasižiūrėti

Stay/pasilik

Tikrai vertas dėmesio, įtraukiantis ir apmąstymų pareikalaujantis filmas, kurio pagrindinis herojus – psichiatras.
Nepažadu, kad atitiks visų skonius, bet tai tikrai ne tas filmas, kurio pasižiūrėjimas sukels gailestį dėl blogai praleisto laiko.

P.S Requiem for a dream nuomonėms yra atskira tema.

Vartotojo avataras

hanna

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 15, 17:56

Keli is visu situ jusu paminetu filmu man taip pat paliko ispudi, taciau tik keli. Kiekvienas ta psichologiniu filmu savoka supranta skirtingai. Taciau Mr. Nobody/Ponas Niekas , man patiko kone labiausiai. Sis filmas prieinamas kiekvienam, o isijuatus visiskai atitruksti nuo realybes.. Tikrai rekomenduoju si filma : )

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2011 Vas 11, 13:06

The Dead Girl
Iš tiesų jau senokai mačiau tokį slogų filmą. Pradedant garso takeliu, spalvomis, atmosfera ir baigiant siužetu.

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias