Diskusijos Grožis ir sveikata

Grožio paslaptys

Vartotojo avataras

Miglutea99

Lankytojas

157.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 29, 14:46

GRIETINELE:Grietinele yra puikus valiklis. Jos naturalus emulgatoriai be problemu nuvalo bet koki makijaza ir nesvara. Taigi sumaisykite grietinele su sauksteliu citrinos sulciu, pamirkykite joje vatos gabaleli ir nuvalykite juo veida. Galiausiai nusiprausti siltu vandeniu.

Pabandykite :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Kov 08, 19:19

Chery_ rašė:Aš plaukam tepu tokį egiptietišką aliejų http://3.bp.blogspot.com/_VDhfkvZF8Es/S ... rOil00.jpg labai gerai buvo po to, plaukai tokie blizgantys, spalva pagyvėjus, nu žodžiu faini gražūs tokie. O tept kažkur tik kas mėnesį reikia, ištepi sausus plaukus ir palaikai kokias 3 valandas, po to labai gerai išplauni su šampūnu (galima ir balzamo dėt, bet man ir be jo labai gerai buvo). Vienintelis minusas kad turi tokį nelabai malonų kvapą, bet pripranti vėliau. Ir va po to kai išsitepiau plaukai nesiriebalavo visą savaitę ( o šiaip kas 2-3 dienas reikia plaut), ir taip turbūt kokias dvi savaites pratempiau plaudama galvą tik kartą savaitėje.

kur gauti??? Vaistinėj? :D

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2011 Kov 09, 16:23

Man taip pat būtų įdomu, kur galima gauti ir kokia jo kaina. :]

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Kov 10, 20:25

kaip mes lengvai pasiduodam reklamai... ;DD žiūrėk, kvaksia : http://www.ayur.lt/prek%C4%97s/kosmetik ... dabur-amla.
Heiii, jis tamsina plaukus! Aš dabar taip svajoju apie šviesius..

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių