Diskusijos Grožis ir sveikata

Grožio paslaptys

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 30, 19:57

Camilė. rašė:Spuogus tepu svogūnų sultimis... Nors ir nekaip skamba, bet labai padeda.

Galėtum plačiau?.. :roll:

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Victoria.

Dalyvis

1,420.96 Lt

Standartinė » 2010 Spa 24, 00:36

Raminta1993 rašė:Reikės šitą pabandyt:

aš šita bandžius,man asmeniškai akis tarsi kokia plona plevele pasidengdavo ir visa likusi vakara tarsi viska pro ruka mačiau :D o kad nuvalo tai tikrai gerai.

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,542.61 Lt

Standartinė » 2010 Spa 28, 11:30

aš tepiau ricinų aliejum blakstienas pora savaičių,poveikio jokio nebuvo. :) be to labai nepatogus dalykas,tepdavau prieš einant miegoti,tai pasisukus ant šono nubėgdavo tas aliejus. :D
Jei plaukai išsausėję, prieš plaunant galvą ant sausų plaukų galima užtepti kokio riebalo (aliejus,majonezas),palaikyti 40min iš išplauti galvą.
O spuogai labai daug priklauso nuo mitybos.

Vartotojo avataras

Chery_

Įsijaučiantis

Klaipėda. ;D

1,129.75 Lt

Standartinė » 2010 Spa 28, 13:11

Aš plaukam tepu tokį egiptietišką aliejų http://3.bp.blogspot.com/_VDhfkvZF8Es/S ... rOil00.jpg labai gerai buvo po to, plaukai tokie blizgantys, spalva pagyvėjus, nu žodžiu faini gražūs tokie. O tept kažkur tik kas mėnesį reikia, ištepi sausus plaukus ir palaikai kokias 3 valandas, po to labai gerai išplauni su šampūnu (galima ir balzamo dėt, bet man ir be jo labai gerai buvo). Vienintelis minusas kad turi tokį nelabai malonų kvapą, bet pripranti vėliau. Ir va po to kai išsitepiau plaukai nesiriebalavo visą savaitę ( o šiaip kas 2-3 dienas reikia plaut), ir taip turbūt kokias dvi savaites pratempiau plaudama galvą tik kartą savaitėje.

Vartotojo avataras

Camilė.

®espect

Panevėžys

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 30, 19:46

Deisiukia rašė:
Galėtum plačiau?.. :roll:

Išsispaudi iš svogūno sultis. Galima su sulčiaspaude citrusiniam vaisiam ar šiaip kaip tik sugalvoji. Paėmi vatos įmerki, prasivalai veidą veniant akių sryties. Palauki 7-10min ir veidą nusiplauni vandeniu

Vartotojo avataras

meowolf

Forumo gyventojas

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2010 Spa 30, 22:14

Gabe7 rašė:O spuogai labai daug priklauso nuo mitybos.

Deje, bet ne ;) Kaip dermatologė sakė "nuo mitybos praktiškai nepriklauso, nebent būna alergiškas kokiai nors maisto grupei ar produktui. Kai kuriem susitvarko apmažinus pieno kiekį, kitiem mėsos ir pan., bet taip tik vienetams" :)

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,542.61 Lt

Standartinė » 2010 Spa 31, 00:39

Kaip dermatologė sakė "nuo mitybos praktiškai nepriklauso, nebent būna alergiškas kokiai nors maisto grupei ar produktui

pabandyk savaitę maitintis pyragėliais,sausainiais,čipsais ir maistu, keptu riebaluose,iškart pamatysi skirtumą.

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

Holland

472.03 Lt

Standartinė » 2010 Lap 05, 22:59

dermatologė ir nesakė, kad visiškai nepriklauso. sakė "praktiškai nepriklauso" :D

Vartotojo avataras

Miglutea99

Lankytojas

157.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 29, 13:46

GRIETINELE:Grietinele yra puikus valiklis. Jos naturalus emulgatoriai be problemu nuvalo bet koki makijaza ir nesvara. Taigi sumaisykite grietinele su sauksteliu citrinos sulciu, pamirkykite joje vatos gabaleli ir nuvalykite juo veida. Galiausiai nusiprausti siltu vandeniu.

Pabandykite :D

Vartotojo avataras

Miglė.

Patyręs forumietis

Kaunas

272.69 Lt

Standartinė » 2011 Kov 08, 18:19

Chery_ rašė:Aš plaukam tepu tokį egiptietišką aliejų http://3.bp.blogspot.com/_VDhfkvZF8Es/S ... rOil00.jpg labai gerai buvo po to, plaukai tokie blizgantys, spalva pagyvėjus, nu žodžiu faini gražūs tokie. O tept kažkur tik kas mėnesį reikia, ištepi sausus plaukus ir palaikai kokias 3 valandas, po to labai gerai išplauni su šampūnu (galima ir balzamo dėt, bet man ir be jo labai gerai buvo). Vienintelis minusas kad turi tokį nelabai malonų kvapą, bet pripranti vėliau. Ir va po to kai išsitepiau plaukai nesiriebalavo visą savaitę ( o šiaip kas 2-3 dienas reikia plaut), ir taip turbūt kokias dvi savaites pratempiau plaudama galvą tik kartą savaitėje.

kur gauti??? Vaistinėj? :D

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,113.39 Lt

Standartinė » 2011 Kov 09, 15:23

Man taip pat būtų įdomu, kur galima gauti ir kokia jo kaina. :]

Vartotojo avataras

Miglė.

Patyręs forumietis

Kaunas

272.69 Lt

Standartinė » 2011 Kov 10, 19:25

kaip mes lengvai pasiduodam reklamai... ;DD žiūrėk, kvaksia : http://www.ayur.lt/prek%C4%97s/kosmetik ... dabur-amla.
Heiii, jis tamsina plaukus! Aš dabar taip svajoju apie šviesius..

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių