Kings Of Leon yra roko grupė iš JAV, kurią sudaro trys broliai ir pusbrolis. Jų muziką sudaro bliuzo/rokenrolo, indie stiliaus mišinys. Grupė veiklą pradėjo 2000 m
Mano pati mėgstamiausia jų daina:
Ką jūs manot apie šią grupę? Patinka, ne? Mėgstamiausios dainos?
Kornė rašė:Klausau tik kelių jų dainų, bet tikriausiai, jeigu atsisiųsčiau daugiau, tai patiktų visos. Labiausiai praeina Sex On Fire po kol kas
paklausytum ne naujausio albumo, o trijų senesnių, tai net nebepatiktų, ten toks kantriukas. pagrindinė mano klausoma dabar muzika. čia ant vasaros taip ant kings of leon patraukė:) milk, i want you, where nobody knows žiauriai gražios dainos:)
Su tais Sex on Fire, Use Somebody, užžioplinę buvo. Bet po Radioactive ir pusantros ausies paklausius senų jų singlų, vis labiau šitie lipt ant širdies pradeda.
Paskutinį kartą redagavo artcurlyfied 2010 Spa 06, 19:48. Iš viso redaguota 1 kartą.
va juos tai dievinu ! Calebo balsas omfg,man silpna daros girdint ji.Nezinau net kas butu,jei man galimybe pakliutu ju koncerte atsidurt,OMG..svajone. Isvis,nerealiausia kad jie gyvai skamba netgi geriau,nei per irasus.aaaa. Kazkaip zinau,kad yra daug geresniu dainu uz ta,bet man visada buvo ir bus geriausia Closer.turi kazka tokio..nezinau ko,bet turi. O siaip dar patinka Milk,Be somebody,17,Crawl ( ),Notion,Cold desert..sitos geriausios.
pievoj rašė:va juos tai dievinu ! Calebo balsas omfg,man silpna daros girdint ji.
Man irgi būna silpna Labai labai man jis pats ir jo balsas patinka D O mano mėgstamiausios tai turbūt kad : Red morning light,the bucket, on call,charmer,pyro,sex on fire...
Patinka labai man Kings of leon, mėgstu tokia muzika. Naujas albumas gan neblogas, nors daug kas jį krikuoja. Senos dainos irgi super, ypač be somebody, closer ir sena gera on call.
Patinka man jie, bet negaliu pasakyti, kad labai. Albumas "Only by the Night" man yra tobulas - retai randu tokių albumų, kad galėčiau klausyti ištisai visų dainų ir žavėtis. Tiek "Closer", tiek "Use Somebody", "Manhattan", "Notion" ir kitos man labai patinka. Bet senesnė jų kūryba manęs taip itin netraukia. Žinoma, yra gerų dainų, tokių kaip "Milk", "Arizona", "On Call". O naujasis albumas neatrodo ypatingas, galbūt pernelyg aukštą kartelę jie sau iškėlė.:>