Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Kings Of Leon

Vartotojo avataras

Chester

Aktyvus dalyvis

Kaunas

1,125.74 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 14:55

Kings Of Leon yra roko grupė iš JAV, kurią sudaro trys broliai ir pusbrolis. Jų muziką sudaro bliuzo/rokenrolo, indie stiliaus mišinys. Grupė veiklą pradėjo 2000 m
Paveikslėlis

Mano pati mėgstamiausia jų daina:

Ką jūs manot apie šią grupę? Patinka, ne? Mėgstamiausios dainos? :D

--------------------------------------

Ignas M.

Savininkas

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 18:03

Patinka, turiu kelias dainas ;)

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 19, 02:13

Klausau tik kelių jų dainų, bet tikriausiai, jeigu atsisiųsčiau daugiau, tai patiktų visos. Labiausiai praeina Sex On Fire po kol kas

Vartotojo avataras

ieva.lt

Aktyvus dalyvis

Zarasai

920.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 00:39

Aš ir turiu tik keletą dainų, bet man jos visos žiauriai patinka :sweeet: . Tik niekaip neprisiruošiu atsisiųst daugiau :D , labiausiai patinka Closer :lovegif: :love: :lick:

Vartotojo avataras

Mėlynė.

Patyręs forumietis

Šiauliai

21,041.32 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 00:51

Kornė rašė:Klausau tik kelių jų dainų, bet tikriausiai, jeigu atsisiųsčiau daugiau, tai patiktų visos. Labiausiai praeina Sex On Fire po kol kas

paklausytum ne naujausio albumo, o trijų senesnių, tai net nebepatiktų, ten toks kantriukas.
pagrindinė mano klausoma dabar muzika. čia ant vasaros taip ant kings of leon patraukė:) milk, i want you, where nobody knows žiauriai gražios dainos:)

Vartotojo avataras

absinthe'ish

Įsijaučiantis

778.42 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 14, 19:55

Awww, labai man jie patinka. Vokalisto balsas - ze awsm <3

Vartotojo avataras

artcurlyfied

Patyręs forumietis

Old Trafford

7,408.23 Lt

Standartinė » 2010 Spa 06, 19:48

Su tais Sex on Fire, Use Somebody, užžioplinę buvo. Bet po Radioactive ir pusantros ausies paklausius senų jų singlų, vis labiau šitie lipt ant širdies pradeda.
Paskutinį kartą redagavo artcurlyfied 2010 Spa 06, 19:48. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Spa 07, 12:28

Pradėjo patikti neperseniausiai...nesakau kad mėgstamiausi, bet kai užgroja, neskubu perjungti :lol:

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Spa 22, 14:30

pradeda patikt. :) Bet use somebody,radioactive tai labai jau popsiška. :) Closer ir On Call labai patinka. :)

Vartotojo avataras

artcurlyfied

Patyręs forumietis

Old Trafford

7,408.23 Lt

Standartinė » 2010 Gru 16, 17:06

Dabarturiu diskografiją jų ir labai džiaugiuos ;>

Vartotojo avataras

pievoj

Lankytojas

457.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 27, 13:56

va juos tai dievinu ! Calebo balsas omfg,man silpna daros girdint ji.Nezinau net kas butu,jei man galimybe pakliutu ju koncerte atsidurt,OMG..svajone.
Isvis,nerealiausia kad jie gyvai skamba netgi geriau,nei per irasus.aaaa.
Kazkaip zinau,kad yra daug geresniu dainu uz ta,bet man visada buvo ir bus geriausia Closer.turi kazka tokio..nezinau ko,bet turi.
O siaip dar patinka Milk,Be somebody,17,Crawl ( :love: ),Notion,Cold desert..sitos geriausios.

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 19:33

pievoj rašė:va juos tai dievinu ! Calebo balsas omfg,man silpna daros girdint ji.

Man irgi būna silpna ;D Labai labai man jis pats ir jo balsas patinka ;DD :love:
O mano mėgstamiausios tai turbūt kad : Red morning light,the bucket, on call,charmer,pyro,sex on fire...

Vartotojo avataras

Modiste

Įsijaučiantis

258.54 Lt

Standartinė » 2011 Sau 12, 19:01

Patinka labai man Kings of leon, mėgstu tokia muzika. Naujas albumas gan neblogas, nors daug kas jį krikuoja. Senos dainos irgi super, ypač be somebody, closer ir sena gera on call. :D :clap:

Vartotojo avataras

balti.drambliai

Dalyvis

303.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 30, 21:27

Patinka man jie, bet negaliu pasakyti, kad labai. Albumas "Only by the Night" man yra tobulas - retai randu tokių albumų, kad galėčiau klausyti ištisai visų dainų ir žavėtis. Tiek "Closer", tiek "Use Somebody", "Manhattan", "Notion" ir kitos man labai patinka. Bet senesnė jų kūryba manęs taip itin netraukia. Žinoma, yra gerų dainų, tokių kaip "Milk", "Arizona", "On Call". O naujasis albumas neatrodo ypatingas, galbūt pernelyg aukštą kartelę jie sau iškėlė.:>

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių