Pražilimas
41 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Man 13m. ir as turiu sruoga zilu plauku Oho, pagaliau tema, kuri priverčia nusišypsoti.
Nežinau kas skatina tokių temų kūrimąsi: tikėjimas prietarais ar paprasčiausiai nepatirtis tam tikruose klausimuose. Aišku anksčiau, kai žmonės nežinojo pražilimo priežasčių ir medicina dar nebuvo tiek pažengusi tokie dalykai buvo aiškinami kitaip: tikėjimo stygiumi, psichologinėmis problemomis. Dabar viskas kiek kitaip, viskas aiškinama mediciniškai: ilgainiui pigmento reikalingo plaukų spalvai gamyba kinta. Ankstyvas žilimas gali būti susijęs su inkstų problemomis, hormonine veikla. Dabar dar pradėkit mistikos ieškoti kodėl vyrai plinka, o moterys ne... Jo, tema iš medicinos srities labai tinka prie mistikos
Mano močiutės sesuo 19 būdama pradėjo žilti. Prieš pora metų mama tipo rado pas mane vieną žilą plauką, bet manau, kad ten šviesus tiesiog buvo, nes dbar kai plaukus tamsiai dažau turėtų matytis kai atauginėja, bet, kad jų nėra. Mano tėčiui po 30 pradėjo mažėti plaukų, o dabar dar 40 nesulaukus jau ir žilų nemažai yra.
Nekuriau sios temos del kazkokiu prietaru ir zinau, kad plauku spalva priklauso nuo pigmento kiekio. Tiesiog idomu, ar daug yra tokiu jaunu zmoniu, turinciu zilu plauku ir po kokio ivykio pradejo jie augti. Plaukas staigiai negali prazilti, kaip kai kurie galbut mano. Tiesiog toliau auga bespalvis. Man paciai 12-os metu taip nutiko ir tikrai buvo sokas ir man, ir tevams. Gaila, kad medicina ne tokia visagale kad galetu padeti atgauti naturalia spalva. Gal ne i tema cia prie mistikos, kaip dauguma mano, na, ka jau padarysi Viable,
nieko, mes vistiek žmonės ir suprantam. Galbūt ir grubiai rašiau savo mintis, bet nieko blogo neturėjau mintyse. Juk perkelti temą niekada nesunku į kitą skiltį, o ir žmonių, tokių kaip tu tikrai yra. Aš siečiau tai su paauglyste, vistik organizme vyksta įvairūs pokyčiai, visada pasitaiko tokių mažų pakitimų. Teko skaityti knygą apie ligų gydymą, kuri teigia, kad nuo mūsų potyrių praeityje, skaudžių išgyvenimų gali kilti labai sudėtingos ligos: auglys, vėžys ir viskas išgydoma vien psichikos galia. galbūt oranizmas taip parodo, kad laikas dėmesio skirti sau ![]() Kur čia mistika?
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 15:29. Iš viso redaguota 1 kartą.
41 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Mistika |

Prieš pora metų mama tipo rado pas mane vieną žilą plauką, bet manau, kad ten šviesus tiesiog buvo, nes dbar kai plaukus tamsiai dažau turėtų matytis kai atauginėja, bet, kad jų nėra.