Įvairūs Mistika

Pražilimas

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Bir 10, 15:46

Kaip jau daugelis sakė - jokios mistikos. Kaip tik neseniai kažkur skaičiau, kad būna, jog ne visose vietose būna tos spalvos pigmento, todėl žmogus ir labai jaunas būna pražilęs.

--------------------------------------

joungle

Lankytojas

109.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 12, 13:41

viable rašė:Ar esat girdėję, kad jauni žmonės pražilsta? Galbūt pažįstate tokių žmonių, kurie net nesulaukę 20-ies turi žilų plaukų sruogą?

Sakoma, kad po sunkių išgyvenimų gali taip nutikti. Ka apie tai manote? Gal patys turite žilų plaukų? Labai įdomi jūsų nuomonė.

Man 13m. ir as turiu sruoga zilu plauku ;]

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Lie 14, 13:36

Kokia čia mistika?? Tiesiog plaukams trūksta pigmento ir viskas :D

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2010 Lie 14, 20:55

Oho, pagaliau tema, kuri priverčia nusišypsoti.
Nežinau kas skatina tokių temų kūrimąsi: tikėjimas prietarais ar paprasčiausiai nepatirtis tam tikruose klausimuose.

Aišku anksčiau, kai žmonės nežinojo pražilimo priežasčių ir medicina dar nebuvo tiek pažengusi tokie dalykai buvo aiškinami kitaip: tikėjimo stygiumi, psichologinėmis problemomis.

Dabar viskas kiek kitaip, viskas aiškinama mediciniškai: ilgainiui pigmento reikalingo plaukų spalvai gamyba kinta. Ankstyvas žilimas gali būti susijęs su inkstų problemomis, hormonine veikla.

Dabar dar pradėkit mistikos ieškoti kodėl vyrai plinka, o moterys ne...

Vartotojo avataras

Apocalyptica

Aktyvus dalyvis

10,794.39 Lt

Standartinė » 2010 Lie 23, 19:33

Jo, tema iš medicinos srities labai tinka prie mistikos :D

Mano močiutės sesuo 19 būdama pradėjo žilti. :cry: Prieš pora metų mama tipo rado pas mane vieną žilą plauką, bet manau, kad ten šviesus tiesiog buvo, nes dbar kai plaukus tamsiai dažau turėtų matytis kai atauginėja, bet, kad jų nėra. :D Mano tėčiui po 30 pradėjo mažėti plaukų, o dabar dar 40 nesulaukus jau ir žilų nemažai yra.

Vartotojo avataras

viable

Dalyvis

Vilnius

41.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 27, 11:27

Kanapiorka rašė:Oho, pagaliau tema, kuri priverčia nusišypsoti.
Nežinau kas skatina tokių temų kūrimąsi: tikėjimas prietarais ar paprasčiausiai nepatirtis tam tikruose klausimuose.

Aišku anksčiau, kai žmonės nežinojo pražilimo priežasčių ir medicina dar nebuvo tiek pažengusi tokie dalykai buvo aiškinami kitaip: tikėjimo stygiumi, psichologinėmis problemomis.

Dabar viskas kiek kitaip, viskas aiškinama mediciniškai: ilgainiui pigmento reikalingo plaukų spalvai gamyba kinta. Ankstyvas žilimas gali būti susijęs su inkstų problemomis, hormonine veikla.

Dabar dar pradėkit mistikos ieškoti kodėl vyrai plinka, o moterys ne...

Nekuriau sios temos del kazkokiu prietaru ir zinau, kad plauku spalva priklauso nuo pigmento kiekio. Tiesiog idomu, ar daug yra tokiu jaunu zmoniu, turinciu zilu plauku ir po kokio ivykio pradejo jie augti. Plaukas staigiai negali prazilti, kaip kai kurie galbut mano. Tiesiog toliau auga bespalvis. Man paciai 12-os metu taip nutiko ir tikrai buvo sokas ir man, ir tevams. Gaila, kad medicina ne tokia visagale kad galetu padeti atgauti naturalia spalva.
Gal ne i tema cia prie mistikos, kaip dauguma mano, na, ka jau padarysi

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2010 Lie 27, 23:35

Viable,

nieko, mes vistiek žmonės ir suprantam. Galbūt ir grubiai rašiau savo mintis, bet nieko blogo neturėjau mintyse. Juk perkelti temą niekada nesunku į kitą skiltį, o ir žmonių, tokių kaip tu tikrai yra.
Aš siečiau tai su paauglyste, vistik organizme vyksta įvairūs pokyčiai, visada pasitaiko tokių mažų pakitimų. Teko skaityti knygą apie ligų gydymą, kuri teigia, kad nuo mūsų potyrių praeityje, skaudžių išgyvenimų gali kilti labai sudėtingos ligos: auglys, vėžys ir viskas išgydoma vien psichikos galia.
galbūt oranizmas taip parodo, kad laikas dėmesio skirti sau ;)

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 10, 13:36

Pas klasioką atsimenu buvo žila sruoga.

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 09:49

Kur čia mistika?
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 15:29. Iš viso redaguota 1 kartą.

milduttte

Lankytojas

120.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 11, 18:25

Mano sesei 16m.ji buvo pas kirpeja ir jai jau atrado sruogele zilu plauku,taip buna nuo išgazdžio.

Vartotojo avataras

molikas10

Įsijaučiantis

18.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 13, 11:14

jokios mistikos...

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių