Diskusijos Žaidimai internete

Popmundo

Vartotojo avataras

maggie.

Patyręs forumietis

22,391.17 Lt

Standartinė » 2010 Spa 07, 19:27

kaip reikia išeit iš užmiesčio, jau apie pusę metų ten esu ir nieko negaliu veikt ;////

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Blond.

Forumo gyventojas

Kretinga

29,210.62 Lt

Standartinė » 2010 Spa 11, 14:50

Nė velnio nesuprantu tam popmundo ; D

Vartotojo avataras

absinthe'ish

Įsijaučiantis

778.42 Lt

Standartinė » 2010 Spa 24, 13:28

Vakar prisiregistravau, esu Chloe Bandalli, turiu rock grupę ir laukiu narių : DD
Die, nelabai ką ten pagaunu, bet stengiuos. Šiaip sudėtingas jis kažkoks ._.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2010 Spa 24, 16:33

Popmundo nėra sudėtingas. :) Bent man, kai jau virš metų jį žaidžiu. :D Su rocko grupe galiu pasakyt bus sudėtinga iškilt, na nebent grupę kūrei tik dėl pinigų, tada nieko tokio.. Po kiek laiko uždirbsi tikrai daug pinigų. :) Bet jei kuri grupę dėl populiarumo, kad nori iškilt į viršūnę, tada bus labai sudėtinga, su bet kokio žanro grupe. Pats turiu rocko grupę, tai galiu pasakyt, kad gan ilgai ją jau turiu.. Įkūriau 2010-02-21. Ir per 8 mėnesius pakilau tik iki 1662 vietos iš visų rocko grupių. :) Per 7 mėnesius tik pradėjo grupė gan normaliai uždirbti. :) Tad pinigų labai greit nenorėk, teks palaukti, dažnai rengti koncertus skirtinguose miestuose, ir uždirbsi. :) Nesenai buvau persivedęs 50000 Lt. iš grupės sąskaitos, planuoju dar tiek pat greit persivest. :) Tik iš pradžių galiu pasakyt, jei nori geresnių pasirodymų teks investuoti savo pinigų. Kad įrašytum dainas.

Vartotojo avataras

frosk

Lankytojas

Vilnius

175.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 25, 17:51

Felicija Skutulaitė.

Vartotojo avataras

Avrile

Dalyvis

Kaunas

1,821.56 Lt

Standartinė » 2010 Spa 26, 09:43

As taip pat prisijungiau prie Popmundo. Esu Tiara Baught. Nelabai as ten ka suprantu :oops: Kol kas vykdau mamos nurodymus, bet kaip ten parepetuot jei pinigu neturi? :cry:

P.S. Kur rasti kvartala? :oops: :oops: :oops:

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2010 Spa 26, 10:14

Parepetuot - Būna nemokamų repeticijų salių. Bet palauk, užsidirbsi pinigų, eisi repetuot tada, jei norėsi. Bet nepamiršk, kad reikia turėt dainą, kurią repetuosi. :D

O apie kvartalą - tau jo rast nereikia. Jei tu apie prioritetus, tai užstatai, kad pasivaikščiotų ir viskas. Jis pat vaikšto po jį, o tokio kaip kvartalas Popmundo žaidime neradau. :]

Vartotojo avataras

Avrile

Dalyvis

Kaunas

1,821.56 Lt

Standartinė » 2010 Spa 26, 10:32

O cia kazko tokio kaip prideti prie draugu nera?

Vartotojo avataras

frosk

Lankytojas

Vilnius

175.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 26, 10:48

Nera ,jei pabendrauji su zmogumi ,jis iskart atsiranda tavo santykiuose.

Vartotojo avataras

absinthe'ish

Įsijaučiantis

778.42 Lt

Standartinė » 2010 Spa 26, 13:13

Heh, turiu grupę, kurią žadėjau palikt (sutrukdė, nes kažkokie 2 prisijungė prie jos ._.). O pinigų užsidirbu pusėtinai. Valytoja ir groju gatvėse. Awzm :DDD

Kaljanita

Lankytojas

160.30 Lt

Standartinė » 2010 Spa 26, 14:00

Turiu.
Melanie Parker , šiuo metu Londone gyvenu , bet esu Prancūzijoje.
Ir antroji anketa Jennifer Poujol iš Prancūzijos , vakar susikūriau.
Melanie Parker dirba Televizijos laidų vedėja , į mėnesį uždirba 3 000$
Jennifer Pujol kol kas Tarnautoja , nes neina kol kas palikt darbo. Greitai naują susirasiu :)
O šiaip nemėgstu muzikinio gyvenimo , tai lankau įvairius kursus , tobilinuosi įgudžius ir bandau išpopulerėti visuomenėje. Popmundo nėra sudėtingas , tereikia panagrinėti pora mėnėsių , ir viskas bus aišku kaip dieną. Aš ankščiau irgi nieko nesupratau. Perskaičiau visas taisykles , paaiškinimus , viską išnagrinėjau ir supratau.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2010 Spa 27, 08:28

Aš ir taip sakiau, kad nesivelsiu į tą muzikinį gyvenimą, ir norėjau paprastai gyvent, išsitobulinau medicinos įgūdžius, pradėjau dar kitus tobulint, bet nuobodus gyvenimas toks.. Tai pradėjau mokytis muzikos įgūdžius ir susikūriau grupę. Tiesa sakant dėl pinigų.

Esu Rudolfas Foltmanas ;D

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2010 Spa 29, 19:16

Esu Mylène Paradis.

Beje, jei naujokams reikėtų grupės bannerio ar albumo viršelio, galėčiau pamėgint sukurti, tik susiraskite mane.

Vartotojo avataras

absinthe'ish

Įsijaučiantis

778.42 Lt

Standartinė » 2010 Lap 01, 13:34

Wellz, viskas ten ir man jau aišku. Bet kai pasidarė aišku, pasidarė nuobodu žaist. Tai tiesiog apsilankau keletą kartų kai atsisėdu prie pc, dainą parašau, ir etc. Čiuju kitą charą kursiuos :DD

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2010 Lap 01, 23:23

Tai kai pasidaro aišku, turėtų kaip tik pasidaryt įdomiau žaist. Man įdomu pasidarė tik prabuvus maždaug 500 dienų, kai jau įgūdžiai patobulinti kaip reikiant ir galima atlikt pakankamai gerus koncertus.

Diskusijos Žaidimai internete

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių