PopmundoPopmundo nėra sudėtingas.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parepetuot - Būna nemokamų repeticijų salių. Bet palauk, užsidirbsi pinigų, eisi repetuot tada, jei norėsi. Bet nepamiršk, kad reikia turėt dainą, kurią repetuosi.
![]() O apie kvartalą - tau jo rast nereikia. Jei tu apie prioritetus, tai užstatai, kad pasivaikščiotų ir viskas. Jis pat vaikšto po jį, o tokio kaip kvartalas Popmundo žaidime neradau. :] Turiu.
Melanie Parker , šiuo metu Londone gyvenu , bet esu Prancūzijoje. Ir antroji anketa Jennifer Poujol iš Prancūzijos , vakar susikūriau. Melanie Parker dirba Televizijos laidų vedėja , į mėnesį uždirba 3 000$ Jennifer Pujol kol kas Tarnautoja , nes neina kol kas palikt darbo. Greitai naują susirasiu ![]() O šiaip nemėgstu muzikinio gyvenimo , tai lankau įvairius kursus , tobilinuosi įgudžius ir bandau išpopulerėti visuomenėje. Popmundo nėra sudėtingas , tereikia panagrinėti pora mėnėsių , ir viskas bus aišku kaip dieną. Aš ankščiau irgi nieko nesupratau. Perskaičiau visas taisykles , paaiškinimus , viską išnagrinėjau ir supratau. Aš ir taip sakiau, kad nesivelsiu į tą muzikinį gyvenimą, ir norėjau paprastai gyvent, išsitobulinau medicinos įgūdžius, pradėjau dar kitus tobulint, bet nuobodus gyvenimas toks.. Tai pradėjau mokytis muzikos įgūdžius ir susikūriau grupę. Tiesa sakant dėl pinigų.
Esu Rudolfas Foltmanas ![]() ‹ Diskusijos ‹ Žaidimai internete |