Haris PoterisAtsiprašant;?
Na aš to niekada nedaryčiau. nežinau, man jis turbūt jau nuo vaikystės įskiepytas. bet čia aš;D ~ O šiaip praeitais metas labai domėjaus 6 dalimi žiūrėjau visus trailer'ius, skaičiavau dienas;/ O dabar sumaniau sau padaryt šiokią tokią staigmeną ir VISAI nesidomiu ta 7 dalim, kuri netrukus išeis;D Tiesiog.. kad atsisėst kino teatre ant minkštos kėdės ir įsiliet į filmą be jokių spoiler'ių.;d Paskutinį kartą redagavo insomned 2010 Spa 05, 12:37. Iš viso redaguota 1 kartą.
Kažkokia durna jaučiuosi kad susidomėjau. ; DD Taip visai ne į temą pradėjau skaityt knygas, 5 perskaičiau tada nustojau, dabar filmus visus (beveik) iš eilės žiūriu.
D Ir galvoju jau praėjo ta Hario Poterio manija, tai vadinasi ir filmai visi išleisti, ir 6 dalį pasižiūrėjau ir taip žiūriu opa, 7 ir nėra. ~~~ Beje, manau kad ne be reikalo šio knygos (o paskui ir filmai) labai populiarūs (buvo tai tikrai, gal ir dabar yra), nes siužetas - tai tikrai labai painus ir nelabai įsivaizduoju kaip autorė viską sugeba tai aiškiai parašyt, plius dar ir pati nesusimaišyt.
Pritariu sitam visam paragrafui 100% ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |

D Ir galvoju jau praėjo ta Hario Poterio manija, tai vadinasi ir filmai visi išleisti, ir 6 dalį pasižiūrėjau ir taip žiūriu opa, 7 ir nėra.