Įvairūs Filmai, TV, knygos

Haris Poteris

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 21, 19:08

aš tai ir būtinai bėgsiu ir nuojauta kužda kad nemokamai, nes savo bonus kortelėje jau baigiu sukaupti reikiamų taškų kiekį vienam nemokamam bilietui;D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 21, 21:31

aš irgi žadu varyt, kai rodys kino teatruose;p

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 22, 18:39

galim varyt :D

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 22, 18:47

Paskutinė dalis turėtų būti įspūdinga. :) manau, kad eisiu. O jei nenueisiu, parsisiųsiu

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Spa 05, 01:14

Pf jau geriau parissiusti (kad ir blogos kokybes) nei pinigus kisti. O palaukus kazkiek ir dvdripai atsiranda.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 05, 12:36

Atsiprašant;? :o
Na aš to niekada nedaryčiau. :mrgreen: (nesisiųsčiau HP)
nežinau, man jis turbūt jau nuo vaikystės įskiepytas. bet čia aš;D
~
O šiaip praeitais metas labai domėjaus 6 dalimi žiūrėjau visus trailer'ius, skaičiavau dienas;/
O dabar sumaniau sau padaryt šiokią tokią staigmeną ir VISAI nesidomiu ta 7 dalim, kuri netrukus išeis;D
Tiesiog..
kad atsisėst kino teatre ant minkštos kėdės ir įsiliet į filmą be jokių spoiler'ių.;d
Paskutinį kartą redagavo insomned 2010 Spa 05, 12:37. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 05, 19:55

Kažkokia durna jaučiuosi kad susidomėjau. ; DD Taip visai ne į temą pradėjau skaityt knygas, 5 perskaičiau tada nustojau, dabar filmus visus (beveik) iš eilės žiūriu. ;DD Ir galvoju jau praėjo ta Hario Poterio manija, tai vadinasi ir filmai visi išleisti, ir 6 dalį pasižiūrėjau ir taip žiūriu opa, 7 ir nėra. :mrgreen: Nesąmonė o aš taip nekenčiu kai susidomi knyga/filmu ir reik laukt metus kol tesinys bus. Tai va o jei konkrečiai apie filmus tai pirmi du buvo nelabai įdomūs, o trečias jau įdomus. Beveik visi buvo su kvailu įgarsinimu tai dar tas sutrukdė, bet vistiek patiko. O knygos tai aišku daug geresnės, tik kad jas daug ilgiau skaityt reikia. ; D Ir buvau po kažkurio čia filmo labai nusivylus kad žiauriai daug, nu labai žiauriai daug ko nėra filme, kas buvo knygoj. Nu ką padarysi.

~~~

Beje, manau kad ne be reikalo šio knygos (o paskui ir filmai) labai populiarūs (buvo tai tikrai, gal ir dabar yra), nes siužetas - tai tikrai labai painus ir nelabai įsivaizduoju kaip autorė viską sugeba tai aiškiai parašyt, plius dar ir pati nesusimaišyt. :mrgreen: Čia ne taip kaip dabartiniam populiariam - Saulėlydy oi jis pažiūrėjo, dabar 5minutes rodykit Belos veidą, tada dar 10 minučių jos mintys, kurios yra maždaug ''jis pažiūrėjo, o gal aš jam patinku, o gal ne, ojojoj nežinau, jis turbūt manęs nekenčia, kodėl visada apie jį galvoju, kodėl jis blablabla''. (čia apie pirmą dalį).

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 06, 15:44

Heh, sustojai ties 5 dalim;d
Žinok aš tau patarčiau perskaityt tas dvi dalis, man jos kaip tik labai greit ėjos;D
be to ten kaip tik visos intrigos, visas įdomumas.
nesakau, kad filmas neįdomus, bet vistiek - knyga yra knyga.;}

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 06, 17:01

Tai jo jo, skaitysiu dar bet nerandu kada pasiskolint iš ko nors. ; D (nors labai daug kas turi jas)

Vartotojo avataras

Benasx

Įsijaučiantis

Vilnius

896.21 Lt

Standartinė » 2010 Spa 07, 19:43

as hario poterio fanas. cia fainiausias filmas ir knyga :hug:

Vartotojo avataras

Benasx

Įsijaučiantis

Vilnius

896.21 Lt

Standartinė » 2010 Spa 07, 19:43

perskaiciau visas7 ir ziurejau visas6

Vartotojo avataras

Benasx

Įsijaučiantis

Vilnius

896.21 Lt

Standartinė » 2010 Spa 07, 19:47

eisiu ikina ziuret 7!

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Spa 07, 21:49

Pukuse rašė:Beje, manau kad ne be reikalo šio knygos (o paskui ir filmai) labai populiarūs (buvo tai tikrai, gal ir dabar yra), nes siužetas - tai tikrai labai painus ir nelabai įsivaizduoju kaip autorė viską sugeba tai aiškiai parašyt, plius dar ir pati nesusimaišyt. :mrgreen: Čia ne taip kaip dabartiniam populiariam - Saulėlydy oi jis pažiūrėjo, dabar 5minutes rodykit Belos veidą, tada dar 10 minučių jos mintys, kurios yra maždaug ''jis pažiūrėjo, o gal aš jam patinku, o gal ne, ojojoj nežinau, jis turbūt manęs nekenčia, kodėl visada apie jį galvoju, kodėl jis blablabla''. (čia apie pirmą dalį).

Pritariu sitam visam paragrafui 100%

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2010 Spa 11, 22:44

Na man jis... kaip čia pasakius.. Tipinis fantastinis filmas (jo rinkinys). Kadangi man tokios fantastikos ne prie širdies, tai nelabai man jis, bet žiūrėti galima :)

Vartotojo avataras

VakarPuse8

Aktyvus dalyvis

Kaunas

205.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 26, 23:57

Aš esu iš tų vaikų,kurie užaugo žiūrėdami Harį Poterį,o ne twailaitą.Todėl į Harį Poterį būtinai nueisiu.

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių