‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2010 Rgs 29, 19:31
ir po to dirbt statybose ar siuvykloj? :]
--------------------------------------
-

DcRee
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaun...
- 1,746.00 Lt
» 2010 Rgs 29, 21:01
Na, maždaug ten. Pasirinkimo reikalas. Kito pasirinkimo žmogui lyg ir nėra. Jei mokės tik vieną dalyką, tai tikrai neužteks tik jo, kad kur nors įstotų. Jei kažkaip ir įstos, tai ar nebus per sunku tokiam žmogui mokytis? Juk jam sunkiai tai gaunasi. Taip pat su universitetiniu išsilavinimu vidutiniokai žmonės šiais laikais darbo visai neranda. Dabar labai daug žmonių, net baigę universitetą, profesinėse mokyklose mokosi, nes turėdami universitetinį išsilavinimą darbo negali rasti. Todėl lieku prie savo nuomonės, kad jei žmogus nepajėgia mokytis gerai, tai ir neturėtų taikytis į universitetinį išsilavinimą, nes tai tiesiog ne jam.
-

Deisiukia
- Dalyvis
-
- Skuodas
- 543.00 Lt
» 2010 Rgs 30, 15:06
Magly rašė:aš tai viską mokausi lovoj, prieš pat miegą, kažkodėl tada atsimenu viską ryte kuo puikiausiai  D
Aš irgi lovoj Beje, aš irgi nepritariu minčiai, jog reikia mokytis TIK tuos dalykus, su kuriais siesi savo ateitį. Žinoma, jei tu, pvz.: tikrai žadi studijuot mediciną, gali papildomai paskaityt biologiją, ar pasimokyt chemijos, bet neapsiriboti vien tik tais dalykais.
-

cloudmaker
- Aktyvus dalyvis
-
- 930.65 Lt
» 2010 Spa 01, 13:51
Produktyvus mokymasis abatrakti sąvoka ir kiekvienas interpretuoja skirtingai. Kaip jau jūs ir minėjot, nereikia apsiriboti vien tais dalykais, kuriuos mokaisi išplėstiniu kursu. Reikia domėtis.  Suvokimas iš niekur neatsiranda. Aš asmeniškai produktyvų mokymąsi laikau dalyką, kai yra mokomasi visus metus. Turiu omeny, kad nereikia ruoštis kontroliniui paskutinį vakarą. Bent jau aš to tikrai nedarau. Savo klasiokam irgi patariu. Kurie paklausė, padėkojo. 
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2010 Spa 01, 14:28
dcree,tai kurių galų jam mokytis istoriją,fiziką,geografiją,jeigu reikės laikyt ir jeigu žiūrės tik į chemiją,lietuvių,anglų ir biologiją(na tarkim kosmetologu tampant)? kvailas man tas pasakymas,kad reikia mokytis viską,šviestis ir t.t. Įdomu kada Tau pačiai/-iam yra tekę diskutuoti realiai apie globalimį atšilimą ar valstybių GKI.Užtenka ir discovery pažiūrėt.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Spa 01, 15:41
Cool, atsimenat kai pykau kad neatsimenu rusų žodžių? Šaunu, kitą rytą mane žiauriai supykino ir apalpau, spėkit, nuo ko gi?
-

SoOf.^
- ®espect
-
- Kaunas
- 5,539.04 Lt
» 2010 Spa 01, 19:57
nžn, pasakyk. :(
-

Deisiukia
- Dalyvis
-
- Skuodas
- 543.00 Lt
» 2010 Spa 02, 10:44
Nuo pervargimo ir/arba streso?
-

sigaA
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 10,689.24 Lt
» 2010 Spa 03, 17:46
Gabe7 rašė:dcree,tai kurių galų jam mokytis istoriją,fiziką,geografiją,jeigu reikės laikyt ir jeigu žiūrės tik į chemiją,lietuvių,anglų ir biologiją(na tarkim kosmetologu tampant)? kvailas man tas pasakymas,kad reikia mokytis viską,šviestis ir t.t. Įdomu kada Tau pačiai/-iam yra tekę diskutuoti realiai apie globalimį atšilimą ar valstybių GKI.Užtenka ir discovery pažiūrėt.
Gabe7 ar tu truputį kvaila ar tik tokia apsimeti?  Jei dar nepastebėjai geografija, chemija, fizika ir biologija - tai gamtos mokslai, nes jie yra panašoki per juos daug mokomasi apie gamtą, jos dėsnius ir pan. Taigi aš nepažįstų nė vieno žmogaus kuris gerai mokėtų tik biologiją ir chemiją, o nemokėtų fizikos, geografijos. Klausei dcree kurių galų mokytis istorijos, fizikos, geografijos, jei jų nereikės. Jei nepyksi aš atsakysiu už jį/ją(nežinau tu beniukas ar mergaitė  ). Reikia mokytis, kad turėtum bendrą išprusimą apie tai. Be to tugali dabar susiplanuoti man reikės to to ir ano, bet tavo planai gali labai greitai sugriūti ir tau gali prireikti tų dalykų, kurių tavo nuomone tau dabar nereikia 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Spa 05, 15:27
Deisiukia rašė:Nuo pervargimo ir/arba streso?
Nu taip. O dar mokytoja kaip visada sako ai labai lengva, nėr čia ką veikt. ir t.t. 
-

Baigtė
- ®espect
-
- Reykjavik
- 3,504.31 Lt
» 2010 Spa 05, 19:08
Deisiukia rašė:Taigi, pasidalinam patarimais, kaip produktyviai ir greitai mokytis. Manau visiems pravers 
Na, aš tai turiu tokį kaip juodraštinį sąsiuvinį. Grįžti namo ir užsirašai, tarkim užduotus rusų/anglų žodžius, fizikos/chemijos ir t.t. formules, apibrėžimus. Sėdi, geri arbatą, pasiėmi sąsiuvinį, paskaitinėji, pasikartoji. Vistiek, retai kada užduoda išmokti kitai dienai, minimum 2 dienos. Kažkiek padeda (antrą kartą nurašant taip pat kažkiek įsimeni). Aišku, čia tinka tik tiems darbams, kur nereikia labai daug nurašinėti. Pasakojimo, kurį reikia išmokti, tikrai nenurašinėsi. Aš manau, kas labai nori ir įdeda pastangų - išmoks. Svarbiausia, netingėti. Ir niekad nereikia nusiteikti "Ne mano galvai suprasti matematiką ar fiziką". Čia tik pasiteisinimas, nuo kurio pasidaro šiek tiek lengviau tau pačiam... O per pamokas, bent jau man tai labai sunku susikoncentruoti. Pirma priežastis - vasara. Vis dar jaučiuosi tokia pat atsipalaidavusi. Dar kas, tai miego trūkumas. Dažnai mokykloje skauda galvą. Dar viena priežastis - klasiokai. 30 mokinių, retai būna, kad klasėje visiškai tylu...
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2010 Spa 06, 15:18
Jei dar nepastebėjai geografija, chemija, fizika ir biologija - tai gamtos mokslai
bio,chemija - gamtos fizika - tikslusis geografija - na,tai daugiau link humanitarinių,ar socialinių.Bet nuo gamtos nutolęs gana toli.  aš nepažįstų nė vieno žmogaus kuris gerai mokėtų tik biologiją ir chemiją, o nemokėtų fizikos, geografijos.
 DD pasakyk man bent vieną temą,kurios mokytų ir chemijos ir geografijos pamokoje.kuo jos panašios? Reikia mokytis, kad turėtum bendrą išprusimą apie tai.
kiek kartų yra tekę su draugu kalbėti apie ląstelės sandarą?o dažnai savaitgalį susirinkus su draugais sprendi fizikos lygtis?Galima mokėti pagrindus,tai nėra įtin sunku,bet toliau,na nebent jei su žmonėm nerandi apie ką daugiau šnekėt,gali mokytis tada viską 24/7. :]
-

Magly
- ®espect
-
- Vilnius
- 36.00 Lt
» 2010 Spa 06, 17:36
aš nepažįstų nė vieno žmogaus kuris gerai mokėtų tik biologiją ir chemiją, o nemokėtų fizikos, geografijos.
o aš pažįstu. save. moku chemiją.LABAI GERAI. o visų kitų trijų visiškai nesuprantu:}
-

Deisiukia
- Dalyvis
-
- Skuodas
- 543.00 Lt
» 2010 Spa 06, 18:03
Baigtė rašė:O per pamokas, bent jau man tai labai sunku susikoncentruoti.
Va va! Man irgi tas pats. Juolab, kad pas mus irgi yra apie ~30 mokinių, o per matieką dar tarp pačių triukšmingiausių sėdžiu. Taip, kad šiandien iš matiekos gavau 4 
-

sigaA
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 10,689.24 Lt
» 2010 Spa 08, 20:50
bio,chemija - gamtos fizika - tikslusis geografija - na,tai daugiau link humanitarinių,ar socialinių.Bet nuo gamtos nutolęs gana toli.  Visiškas fail.. Man dažnai tekdavo 6-8kl dalyvauti gamtos mokslų olimpiadose. Tai va jos apjungia biologiją, chemiją, fiziką ir geografiją. Taigi aš tai už tave geriau žinau. Įdomu kuom geografija nutolusi nuo gamtos, tai negi tu per geo nesimokei apie atmosferos sluoksnius, miškų ardus bei rūšis, ekologines problemas, gyvūnus gyvenančius tam tam tikrose vietovėse ir naudingąsiais iškasenas?? kiek kartų yra tekę su draugu kalbėti apie ląstelės sandarą?o dažnai savaitgalį susirinkus su draugais sprendi fizikos lygtis?Galima mokėti pagrindus,tai nėra įtin sunku,bet toliau,na nebent jei su žmonėm nerandi apie ką daugiau šnekėt,gali mokytis tada viską 24/7. :]
va katik pastebėjau, kad tau labai patinka konfliktai  Aš juk sakiau : Reikia mokytis, kad turėtum bendrą išprusimą apie tai. , o tu čia ką išvartei. tu per tą savo nesimokymą, neišmokai per lt kalbą suprast pagr. minties. Nes jei tavo galvoj dar būtų bent šiek tiek smegenelių tai suprastum, kad bendras išprusimas - tai dalykų pagrindai, tai kas svarbiausia.
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|