Įvairūs Studijos, mokykla

Kaip mokytis produktyviai?

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Spa 10, 13:41

bendras išprusimas - tai dalykų pagrindai, tai kas svarbiausia

ir kurių niekada nenaudosi.Man tiesiog atrodo,kad tas siekis turėti visur 10 tiesiog slepia vidinius kompleksus. :D
Įdomu kuom geografija nutolusi nuo gamtos, tai negi tu per geo nesimokei apie atmosferos sluoksnius, miškų ardus bei rūšis, ekologines problemas, gyvūnus gyvenančius tam tam tikrose vietovėse ir naudingąsiais iškasenas??

šitą mokėmės 6 ir 7 klasėj. :D o vėliau - ekonomika,religijos,šalių skirtumai ir t.t.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Spa 10, 14:25

Man tiesiog atrodo,kad tas siekis turėti visur 10 tiesiog slepia vidinius kompleksus. :D

Siekis turėti visur 10 slepia tai, kad žmogus nori kažką pasiekti ir galvoja apie savo ateitį. :D Nes juk stojant į universitetą, aukštają mok. bus žiūrima į egzaminus, pamokų vidurkius. Na, o tokie žmonės, neturintys visur 10, "žmonės be vidinių kompleksų" turės daug mažiau šansų įstoti ten kur svajoja, už tuos kurie beveik visur turi 10

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Spa 10, 16:14

pažymys dar neparodo tavo gero mokymosi ir proto. :) aišku,į univerą reikia,žiūrint kur stoji,be to ne į visus pažymius težiūri.Susirask draugų. :)

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Spa 10, 16:56

Na bent ten kur aš žadu stoti reikalavimai tiek egzaminams, tiek vidurkiui yra dideli ;) O net turint draugų nevisada iš jų gali sulaukti pagalbos per pamokas ;)

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Spa 10, 18:00

ne tam turėjau omeny susirast draugus. :) na anyway,mokykis Tu viską ir kiek nori,nedraudžiu gi,bet ir kitiem nereikia prikišinėt kiek ir kaip jie turi mokytis.

Vartotojo avataras

DcRee

Aktyvus dalyvis

Kaun...

1,746.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 10, 21:13

Gabe7 rašė:pažymys dar neparodo tavo gero mokymosi ir proto. :) aišku,į univerą reikia,žiūrint kur stoji,be to ne į visus pažymius težiūri.Susirask draugų. :)

O kaip gerai mokantis ir turint tiek, proto, kiek norite parodyti turinti, tamsta įsivaizduojate, kad galima gauti ne 10? {nepasisekus 9.}
Manau, kad siekimas mokėti viską vienam iš dviejų aukščiausių įvertinimų ir yra tas proto šaltinis, o ne paslėpti kompleksai, kuriuos taip keistai įvardinote, kad atrodo lyg norėtumėte pateisinti savo pažymius, kurie, matyt, nėra tokie, kokius norėtųsi matyti.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 09:24

Gabe7 rašė:ne tam turėjau omeny susirast draugus. :) na anyway,mokykis Tu viską ir kiek nori,nedraudžiu gi,bet ir kitiem nereikia prikišinėt kiek ir kaip jie turi mokytis.

aš neprikišinėju, tiesiog patariu kad per savo kvailoką mastyseną .. ateities :) O jei apie mano draugus, tai aš jų turiu, ir galiu garantuoti, kad draugai ir pažymiai niekuo nesusiję :D

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 09:54

Gabe7 rašė:ne tam turėjau omeny susirast draugus. :) na anyway,mokykis Tu viską ir kiek nori,nedraudžiu gi,bet ir kitiem nereikia prikišinėt kiek ir kaip jie turi mokytis.

Mieloji, išlįsk į šviesą. Gal tie, kurie puikiai mokosi, mokykloj ir yra engiami, bet ne vėlesnėse pakopose. 99% kad vienas tokių dešimtukininkų ateity bus tavo darbdavys ir jį PRIVALĖSI gerbt.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 16:25

O kaip gerai mokantis ir turint tiek, proto, kiek norite parodyti turinti, tamsta įsivaizduojate, kad galima gauti ne 10? {nepasisekus 9.}

tu aišku nesi girdėjęs/-usi,kad didieji genijai,kaip Einšteinas ir kt. mokėsi gana pratokai? :D
kad atrodo lyg norėtumėte pateisinti savo pažymius, kurie, matyt, nėra tokie, kokius norėtųsi matyti.

praeitais metais mano vidurkis buvo 9,42.Nu nžn,jum gal ir per mažai,bet mane tenkina.
99% kad vienas tokių dešimtukininkų ateity bus tavo darbdavys ir jį PRIVALĖSI gerbt.

jo,mum irgi taip sako mokytojai,kai kur nors mokykloj pasigirsta patyčios. :D taip,kartais taip nutinka,bet ir tie nesimokantieji ateina į protą ir pradeda mokytis tai ,ką reikia.Taip pat paauglystėj mažiau laiko praleidžia prie knygų,daugiau pažinčių užmezga.Statistikos neišvesi,todėl nesispjaudyk tokiom nesąmonėm. :D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 16:49

mažiau geltonosios spaudos klausyk ir domėtis faktais.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 22:15

Gabe7 rašė:jo,mum irgi taip sako mokytojai,kai kur nors mokykloj pasigirsta patyčios. :D taip,kartais taip nutinka,bet ir tie nesimokantieji ateina į protą ir pradeda mokytis tai ,ką reikia.Taip pat paauglystėj mažiau laiko praleidžia prie knygų,daugiau pažinčių užmezga.Statistikos neišvesi,todėl nesispjaudyk tokiom nesąmonėm. :D

Mergaite, aš daugiau patirties su šituo turiu, taip kad gali man nepasakot ; ) Pažįstu šimtukininkus, pasaulinių olimpiadų laureatus, žmones kurių vidurkis 12oj klasėj buvo 10 ir žinai ką? Jie žymiai geriau tūsina, su jais įdomu bendraut ir jie tikrai yra apsupti draugų.

Gabe7 rašė:mažiau geltonosios spaudos klausyk ir domėtis faktais.

Fail! Einšteinas tikrai puikiai mokėsi. Ir tokia klaidinga nuomonė susidarė ne tik dėl vertinimo sistemos pakeitimo, bet ir todėl, kad daug kur atsiranda raštų, kur jis pasakoja, kaip nemėgo mokyklos.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Spa 14, 14:26

Gabe7 rašė:tu aišku nesi girdėjęs/-usi,kad didieji genijai,kaip Einšteinas ir kt. mokėsi gana pratokai? :D

vat tu tikrai niekada nepriklausysi didiesiems genijams :lol: P.S. žodis rašosi prastokai , o ne kaip kad tu parašei pratokai :lol:
Gabe7 rašė:mažiau geltonosios spaudos klausyk ir domėtis faktais.

http://www.bernardinai.lt/straipsnis/20 ... slis/46691 vat pasiskaityk tą straipsnį ir suprasi, kad eilinį kartą nusišnekėjai, sakydama, kad Einšteinas mokėsi blogai

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių