Šitų ir nereikia atidarinėt. juk jie su package galūne.
Kelk juos į parsisiuntimų folderį ir viskas. + atsisiųsk mesh kuris turi būti parašytas iš kur jį atsisiųst šalia norimų parsisiųsti daiktų.
Sims 2 daiktai ir t.tNu aš taip ir norėjau pasakyt
:)Ar į tokią nuorodą reikia sukelti tuos failiukus su package galūne? D:\EA Games\The Sims 2\Downloads Ir dar o kaip dėl tų failiukų man jie yra viename aplanke tas daiktas ir meshas ar juos taip palikti ar palaidus downloads aplanke laikyti? Gal kas galit padėti? Mano bėda tokia:
Susitvarkiau simsų grafika tuos veidrodžius ir t.t. (nustatymuose) Bet labai suprastėjo žaidimo greitis, striginėja, kai nori pasisukti tarkim 60laipsių kampu, tai kaip sulėtintas filmas tik dar stiginėja. Gal kas žinote kaip pagerinti žaidimo greitį? Nustačius aukštą grafiką kompas nepaveža žaidimo. Kitaip sakant aukštai grafikai per prastas kompas. Patariu susiprastint grafiką ir nestriginės. Arba jei stacionarus kompas tai gali nusipirkt didesnės talpos ramų ir tada gal nestriginės žaidimas. Tai aš buvau padarius ir man nebestriginėjo.
Žiūrint kokio dydžio ramus ketini pirkt.
Aš pirkau 2 gigų tai kainavo apie 60-80 lt be to reikia žiūrėt kokie kiti kompo duomenys ir kokie dabartiniai ramai yra įdėti ir reikia žiūrėt, kad butų tas pats gamintojas, nes kitaip ramai neveiks nauji. O jei nusipirksi kokių 4 gigų gali būti kad kompas jų nepaveš ir blogiausiu atveju gali papjaut pc ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |