Sims 2 daiktai ir t.tTikrai galima ir pačiam susikurti tą downloads aplanką. Aš visad taip darau. :}
Paprasčiausiai reikia rašyti iš didžiosios raidės (Downloads) ir žiūrėti kad klaidų nepadarytum. O jei daiktai neveikia tai arba meshų nėra,arba reikia jiems spec sims daiktų instaliavimo programos,o gal dar kažkas kitkas. Vienžo. Šiaip jeigu nepatai tai aš ir padedu. Pažiūrėk visų pirma kas daugiausiai padeda visokiem neišmanėliam ir prašyčiau čia manęs neįžeidinėt, nei tu mane pažysti nei ką. Ir išvis kas tu tokia, kad ant manęs čia varytum. be to pirma pasidomėk lytim mano ir lysk man tada į akis, nes aš mergina esu šiaip. O tu padedi kam nors čia su broblemom? Nemanau, nė karto neteko užmatyt, kad kam padėtum tai ir nedraskyk čia man akių. Išvis kokio čia velnio mane užsipuolei, juk pasakiau kaip išspręst tavo problemą.
Uzsidusink, ka tu .. padedi kad tu net norm nepaaiskini .. geju uzsimetus ir kaip bernas uzsivadinus tai zn
![]() ![]() kurie didžiuojasi juo.<<< tai kaip sakau aik isimiegot abe issiniuhink be nieko gero cia nebus : DD parsimonious.com - rubai, baldai, tapetai, grindys, makiazas (cia daugiausia visokie fantastiniai daiktai)
4eversimfantasy.net - labai grazus modernus baldai, yra kelios sukuosenos bei rubai. pimpmysims.com - is cia siunciuosi namus. yra rubu, kelios sukuosenos, baldai. lianasims2.com - laaabai grazus rubai, makiazas, aksesuarai, rankines, net nagai. xmsims.com - cia labai daug sukuosenu, taip pat grazus baldai (modernus), yra rubu, taciau tik moterims. ![]() ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |