Diskusijos Ekonomika, pinigai ir kt.

Kaip padėti Lietuvai?

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 19, 18:49

Kaip manai, nekeista kai partiją sukurtų 14-15 metų amžiaus paaugliai? Myk., pripažink, jog kvailai skamba ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

myk.

Patyręs forumietis

Novosibirskas

1,201.40 Lt

Standartinė » 2010 Lie 19, 19:01

o aš sakiau, kad dabar kiekvienam pypliui reikia ten eit? suaugsi, baigsi mokslus ir keisi, kursi naują valdžia.

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 19, 19:06

Kol aš suagsiu, įgysiu išsilavinimą, tai mano nuomone krizė nesitęs 10 metų :D

Vartotojo avataras

myk.

Patyręs forumietis

Novosibirskas

1,201.40 Lt

Standartinė » 2010 Lie 19, 19:07

tai ok, tada galėsi padėti valstybei, kad krizė daugiau nepasirodytų.

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 20, 08:17

Padėčiau, bet manęs toks darbas netraukia

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 19, 21:23

paprasčiausiai kuloko kieto reikia ir bus tvarka

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 19, 23:57

Atspardyt subines Kubiliui, Grybauskaitei ir visam seimui. Jie iš pensininkų atiminėja pensijas, iš motinų išmokas, kelia ir išsigalvoja debiliškus mokesčius ir dar grūsdamiesi pinigus į kišenes stebisi kodėl žmonės dingsta iš Lietuvos. Drįstu abejot ar čia jau ką nors galima padaryt su visa ta supuvusia valdžia ir teisėsauga, kurie kaip idiotai skiedžia žmonėms į akis ir galvoja, kad visi tokie buki ir nemato kas ten pas juos dedasi. Tas visas seimas su visais Valinskais, Karaliais, Antanais, ta boba kur asiliškai žvengia (nežinau vardo) ir t.t. tapo visišku cirku, bet man ir manau daugeliui visiškai nejuokinga.

Vartotojo avataras

Just3

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 20, 00:00

O ką Tu blogo turi prieš Grybauskaite ??

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 20, 00:34

Tuom, kad ji tik kalba, o nieko nedaro. Nieko doro taip ir nenuveikė. Dėja politikoj nusimanau ne per daugiausiai, bet matau, kad ji nieko per tiek laiko, kad Lietuvoj gyventi būtų geriau ir nepadarė.

Nemalonus

Dalyvis

Vilnius

1,649.16 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 20, 01:01

Žmonės, juokingai atrodo čia viskas man. Jūs galvojat pyst per metus ar du pastatys kas nors Lietuvą ant kojų (čia aš ne apie Grybą, aš apskritai)? Visam pasauly didelė ekonominė krizė, jei taip vadint galima makles su pinigais, visom šalim sunku, nors iš šalies ir neatrodo... Amerika, pvz, svajonių šalis, yra gerokai prasiskolinus.
Paveikslėlis
(nors diagrama sena, bet manau duomenys drastiškai nepasikeitė)
Toliau nenoriu plėstis, nes kompetencijos man nebeužtenka šiuo klausimu.
Žodžiu, turim jauną valstybę, 20 metų, o jūs norit kad būtų pas mus, kaip kokioj nors UK ar dar kur geriau... Atsipeikėkit, niekas iš niekur neatsiranda, niekas už mus nepastatys fabrikų, nepadarys darbo vietų (o jei ir padarys, tai pelną vanosis sau, ir Lietuvai bus nuo to tik blogiau). Mūsų tauta maža, kogero liko Lietuvoj 2.5 mln kokių (nežinau, nelabai svarbu tikslus skaičius), ir norim gyvent gerai... Palyginkim su kitom šalim, esam maži, bet galingi, pamažu vejamęs Europą, per tokį trumpą laiką (nepriklausomybę) manau tikrai daug pasiekėm. O dėl problemų, tai visose šalyse jų yra pilna,... Kodėl sveteliai iš kitų šalių pas mus ten kokius nors dantis taiso, a? Kodėl ten pvz Rusijoj kokioj siautėja korupcija (kiek teko girdėt), kodėl ten Kinijoj kokioj žmonės laisvės neturi,... bet nesiskundžia ir nešika ant savo tėvynės (nebent degradai), visur būna pakilimai ir nuosmukiai, Lietuva dar iškils, dėka mylinčių savo tėvynę žmonių,... Aš tikiu.

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 20, 14:37

Na savaime suprantama, kad stebuklų nepadarys, bet bent jau kažką darytų. Kad ir tą pačią visiškai užmigusią teisėsaugą su visa prokuratūra kaip nors pajudintų, nes tokie dalykai kaip žmogžudystės ir pnš jiems sunkiai įkandamas galvosūkis. Iš ekonominės krizės tai neišves, bet tai nereiškia, kad jie turi būt užmiršti ir leist jiems savo storus pilvus padėjusius vaidint, kad kažką veikia.

lobo

Dalyvis

VNO

4,963.20 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 20, 15:10

nemalonus irgi geru anekdotu prikurei. lyg ir dziaugiesi kad vejames europa, bet nepatinka, kad verslininkai didziaja pelno dali pasilieka sau. bet tai tokia ir yra europa, kapitalistine su daug laisviu privaciam verslui. kitas dalykas, kad ir koks godus bebutu verslininkas jis vistiek yra priverstas moket mokescius, tai lietuvai nuo to ne tik blogiau bus.
rusai realiai neturi zodzio laisves, plius jau yra paprate gyvent po kumsciu. ka tu ten labai prirekausi ant savo shalies. apie kinus dar tau siulyciau pasidomet. kogero siais metais niekur kitur tiek daug kartu darbininkai nebuvo sukile kaip kinijoj. kinu valdzia pati savo komunistine istorija cenzuruoja apie darbininku maishtus, tai kogero vienintelis dalykas, kodel kinai sukyla tik priesh darbdavius, o ne priesh valdzia. ir taip pat sekmingai nutyli apie graikija ir kirgizija, kas parodo, kad ne degradai ant valstybes varo ir sukyla, o liaudis kuriai nebepaliekama iseities. lietuvoj vargu ar taip bus, lietuvis mieliau ishvaziuos, maziau vargo.
paskutinis tavo pasisakymo akcentas man kelia dideliu abejoniu, nes kol kas kiek tenka paziuret i tuos kurie aishkina kaip jie lietuva myli, tai pagrinde rekauja ir veliavom mojuoja, taip shalies nepastatysi.
visu pirma reikia zmogui suprast, kad jis gali daryt itaka priimant savrbiausius sprendimus. surinkus pakankamai parashu gali pateikt istatymu pataisas, kurias seimas privales svarstyti. bet reikia zmoniu kurie butu suinterisuoti tai daryti. nepabandyti, bet daryti. kam rupi kai kas nors burba. man pvz irgi neidomu kai kas nors burba. bet jei viriausybe jaustu pastovu spaudima jai neliktu nieko kito kaip pradet skaitytis, suprastu, kad lietuvis nera abejingas burbeklis.

Vartotojo avataras

faustinaan

Dalyvis

Rosario

564.31 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 21, 00:22

Korupcija salyje daro savo :(

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 21, 00:54

neįsivaizduoju. galbūt mažint mokesčius, skatint verslą. sumažinus mokesčius sumažėtų atlyginimų "vokeliuose", padidetų įplaukos į biudžetą. Vienas iš variantų lipant iš duobės.

Vartotojo avataras

faustinaan

Dalyvis

Rosario

564.31 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 21, 17:56

dar gerokai apkarpyti valdininku uzmokescius...

Diskusijos Ekonomika, pinigai ir kt.

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias