Įvairūs Studijos, mokykla

Į kitą mokyklą?

Vartotojo avataras

pofkee

Lankytojas

vilno

172.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 14:02

1 klasėj mokiausi ryto mokykloj, 2-8 antakalnio vidurinėje, 9-12 Vilniaus žirmūnų gimnazijoje, o dabar studijuoju vgtu ;]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Baltai*Raudonas

Patyręs forumietis

Kaunas

2,998.97 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 16:04

Per tas nesąmoningas reformas turiu eiti į kitą mokyklą. Pasirinkau gimnaziją, į ją įstojau ir dabar 24-25 dienomis sužinosiu klasę savo. Daug mano buvusių klasiokų eina į tą pačia gimnazija ir geriausiu draugų vidurkis kaip ir mano, 0,1-0,3 skiriasi, tai manau pateksim į tą pačią klasę ir visai nesijaudinu. ;)

Vartotojo avataras

Giliukė

Patyręs forumietis

Londonas

460.76 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 19, 10:54

1-4 klasė: Prienų Nemuno pradinė mokykla;
5-8 klasė: Prienų "Ąžuoko" pagrindinė mokykla;
O dabar bus 9-12 klasė: Prienų "Žiburio" gimnazija(nuo šių mokslo metų pradžios)
Klasės bus išskirstytos, bet dauguma išeina kartu į Žiburį, tad matysimės visvien beveik kiekvieną dieną, be to su kai kuriais būsiu vienoje klasėje. Kol kas vis dar laukiu klasės sąrašų. ; )

marcius1515

Dalyvis

Vilnius

2,007.13 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 19, 19:28

Pirmus aštuonis metus atsimokiau vienoj mokykloj, olikę keturi pamažu slenka gimnazijoje... Kai pakeičiau mokyklą kažkai nelebai baisu buvo, nes neiks nieko nepažįsta, visi tylūs tokie, o paskui kažkaip susibendravom... :sweeet: Nežinau kaip būtų, jei reiktų pereit į jau suformuotą kolektyvą... :shock: Dabar ir su senais klasiokais jau retai susimatau, nes vienintelis iš savo senosios mokyklos į tą gimnaziją perėjau :whata:

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 21, 20:42

Aštuonis metus lankiau vieną mokyklą, arti namų, trys minutės kelio, planavau čia dvylika klasių baigt, nesistengiau labai gerai mokytis, o dabar pist ta reforma man visus planus sugadino. Dabar kraustysiuos į visai kitą miesto pusę, kur gyvenime buvau gal tris kartus kas yra labai keista : D Ir lankysiu karoliniškių gimnaziją, kurioje nieko nepažįstų. :|

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias