![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/icon_e_wink.gif)
Į kitą mokyklą?
35 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Per tas nesąmoningas reformas turiu eiti į kitą mokyklą. Pasirinkau gimnaziją, į ją įstojau ir dabar 24-25 dienomis sužinosiu klasę savo. Daug mano buvusių klasiokų eina į tą pačia gimnazija ir geriausiu draugų vidurkis kaip ir mano, 0,1-0,3 skiriasi, tai manau pateksim į tą pačią klasę ir visai nesijaudinu.
![]() 1-4 klasė: Prienų Nemuno pradinė mokykla;
5-8 klasė: Prienų "Ąžuoko" pagrindinė mokykla; O dabar bus 9-12 klasė: Prienų "Žiburio" gimnazija(nuo šių mokslo metų pradžios) Klasės bus išskirstytos, bet dauguma išeina kartu į Žiburį, tad matysimės visvien beveik kiekvieną dieną, be to su kai kuriais būsiu vienoje klasėje. Kol kas vis dar laukiu klasės sąrašų. ; ) Pirmus aštuonis metus atsimokiau vienoj mokykloj, olikę keturi pamažu slenka gimnazijoje... Kai pakeičiau mokyklą kažkai nelebai baisu buvo, nes neiks nieko nepažįsta, visi tylūs tokie, o paskui kažkaip susibendravom...
![]() ![]() ![]() Aštuonis metus lankiau vieną mokyklą, arti namų, trys minutės kelio, planavau čia dvylika klasių baigt, nesistengiau labai gerai mokytis, o dabar pist ta reforma man visus planus sugadino. Dabar kraustysiuos į visai kitą miesto pusę, kur gyvenime buvau gal tris kartus kas yra labai keista : D Ir lankysiu karoliniškių gimnaziją, kurioje nieko nepažįstų.
![]()
35 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |