Mėsa atima energiją
71 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Jau beveik mėnesį visiškai nevalgau mėsos (išskyrus vištieną, bet ir tai gana retai). Nevalgau ne dėl mados, o dėl savo organizmo. Nuo vaikystės kiaulieną neitin gerai priimdavo jis, o dabar net nuryt jos negaliu. Tas pats galioja ir kitų gyvūnų mėsoms. Dėl tos energijos.. Nepasakyčiau, jog jos būtent ta mėsa ją atima. Bent jau mano savijauta tikrai pagerėjo ir jaučiuosi, eeam.. sveikiau negu anksčiau. :?
Tikrai abejoju ar atima (bent jau ne bebriena, nes man pasakojo, kad nuo jos žiauuriai daug energijos įgauna žmonės
). Man atrodo, kad gana didelė dalis energijos ir eina iš mėsos, tik kokie vegetarai ją moka pakeisti. Aš pati mėsą dažnai valgau (išskyrus kiaulieną, triušį ir pan.) ir tikrai esu energinga ![]() Jei tiksliau, tai man atrodo (esu kažkur girdėjusi), jog mėsai suvirškinti reikia labai daug energijos, todėl, tik jos pavalgius, mažiau lieka energijos kitkam. Bet po kelių valandų, energija vėl grįžta, nes kaip bebūtų, mėsa gi kaloringas maistas...
71 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

). Man atrodo, kad gana didelė dalis energijos ir eina iš mėsos, tik kokie vegetarai ją moka pakeisti. Aš pati mėsą dažnai valgau (išskyrus kiaulieną, triušį ir pan.) ir tikrai esu energinga