Diskusijos Grožis ir sveikata

Mėsa atima energiją

Vartotojo avataras

AQua.

Mis Linksmai

Kaunas,žinoma.

2,912.60 Lt

Standartinė » 2008 Gru 11, 09:12

Grobuonis. :]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

rimdukas

Dalyvis

Vilakviškis

248.83 Lt

Standartinė » 2008 Gru 11, 10:07

Na tokio bairio dar negirdėjau. šiaip mėsos reiktų vengt. 1-2 kartus valgyt per savaitę. be to žinau, kad tik pati kiauliena yra nesveikiausia mėsa, nes jos sandara yra kaip žmogienos. O žmogienos mūsų organizmas nepriima.

Vartotojo avataras

julybug

Aktyvus dalyvis

Vilnius

694.35 Lt

Standartinė » 2008 Gru 11, 12:44

Abėjoju , kad atima energijos...
Beja jei suvalgysi 8 kg vaisiu irgi negalėsi pajudėti nes būsi pilnas vaisiu nepajudėsi ne dėl to , kad energijos truks ,o dėl to , kad bus sunkumas skrandyja...

Vartotojo avataras

Serpens

Dalyvis

Kaunas

5,339.38 Lt

Standartinė » 2008 Gru 11, 23:25

Taip,atima energiją,nes jinai sunkiai virškinama ir čia tiesa.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2008 Gru 12, 19:35

fu,nemėgstu mėsos.
o jau kvapas žalios,tai eikit jūs n*

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Gru 12, 19:45

Aš žalios mėsos kokius 2kg esu suvalgius (ne iš karto,žinoma)

Vartotojo avataras

Darkness

Lankytojas

492.63 Lt

Standartinė » 2008 Gru 12, 19:51

Tai, kad surijęs aštuonis cipakus nebesugebi pakrutėti, nereiškia, kad neturi energijos :D Tiesiog jautiesi nerealiai apsunkęs, nes organizmas gauna ohoho kiek darbo. Taip, galima teiginį pasukt ir į kitą pusę. Kuo didesnį kiekį maisto mes susikišam į skrandį, tuo daugiau energijos organizmas bus peiverstas išeikvoti jį virkšindamas. Teoriškai taip, tai "atima" energijos, bet taip nutinka nebūtinai užėdus mėsos.
Patraukė mano dėmesį dar ir Chemi. žodžiai, kad žmogus nuo pat senovės yra mėsaėdis. Niekas iš mūsų tos senovės neatmena ir būtų nelabai tikslu svaidytis tokiais teiginiais. Žmogaus dantys rodo visai ką kitą, be to jei teko girdėti, mūsų virškinimo traktas yra ilgas, kai tuo tarpu tikrų mėsaėdžių(įvairių plėšrūnų)yra trumpas, tam, kad viskas ko nereikia pasišalintų greitai, kol nepradėjo pūti. Galėčiau diskutuoti šia tema labai ilgai, bet manau, kad dauguma šiaip ar taip su ja nesutiksit :D Esu vegetarė, bet nesijaučiu labiau energinga nei mėsą valgantys mano pažįstami ;)

Vartotojo avataras

Antonella.

Įsijaučiantis

Vilnius.

1,499.55 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 14:00

Na gal ir atima ką aš žn. ;DD
Nu tu suvalgyk daug taj tada gal ir atims. ;D
Tu tiesiog nenorėsi niekur eit tik tinginiausi. ;DD :roll:

Vartotojo avataras

Apocalyptica

Aktyvus dalyvis

10,794.39 Lt

Standartinė » 2010 Bir 17, 17:10

Aš taipogi nevalgau mėsos ( nesu vegetarė, nes žuvį valgau) Man puikiai funkcionuoja organizmas nevalgant mėsos, energijos kiekis irgi toks pat, kai valgiau mėsą. Na mano kraujo grupė netoleruoja mėsos, tad turbūt šis mano pasirinkimas naudingas ir organizmui :} Mėsa iš tikrųjų yra daugybės ligų kaltininkas, o be to kiek tyrimai rodo, ją valgantys yra agresyvesni ir nervingesni.

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 17, 17:20

valgau kumpį.
xDD

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 17:37

Nu man tai mėsa atima energiją gal tik max pusvalandžiui, o paskui kaip tik prideda. Neįsivaizduoju kiek ten tų žolyčių reiktų suvalgyt kad pasijustum sotus, O alkanam irgi nedaug energijos, taip kad visaip blogai. ; DD

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 17:57

man tai neatima niekas tos energijos. energijos netenku kai visai nevalgau nieko, o šiaip tai viskas allright. B))

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 17:59

svaigalai, atima...kiekvienas daiktas turi energijos, kinetinės ar kokios kitokios, mėsa ypač, todėl ir visose pasaulio kultūrose yra paplitę. kaip ir žmogus, valgo, kad apsirūpint maistinėm medžiagom, energija. gyvuliai irgi auginami, valgydinami, kad kauptų energiją, sveikas gyvūnas turi energijos, jį papjauna, mėsą su kažkiek tos energijos valgo žmogai, ką čia dar mastyt

Vartotojo avataras

Aushree

Aktyvus dalyvis

Vilkaviskis

33.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 07, 00:25

Be mėsos nei dienos neišgyvenčiau :whata:

Vartotojo avataras

faustinaan

Dalyvis

Rosario

564.31 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 07, 00:36

Ne mesa o persivalgymas energija atima.
Mesa iš tikrųjų yra ilgiau virskinama, bet tai nereiskia kad atima energija. Pietuose labai paplitusios siestos, t.y. numigti po pietu, per ta laika ir virskinasi maistas, o pabudus vel jegu yra. Mesoje kaip ir rasiau vegetarizmo temoje yra zmogui butinu medziagu, taigi ji negali tiesiogiai "atimti" energijos, nebent kaip kazkas minejo butu kemsama 8 cepelinu pavidalu :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių