Aš net neįsivaizduoju kada baigsis. Pas mano motiną kaip tik dabar darbo nėr, truputį negerai.
Mama skaitė kažkur kad baigsis 2011 metų viduryje arba pabaigoje.
Ekonominė krizė
58 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
.. pagal ekonomini lygį, bet tuo metu ir kainos visko perpus mažesnės buvo, ir ekonomika augo, o ne krito. Kam nesijaucia kieno tevai turi darbus dar. Mano mama destytoja, jai sunku labai, kaip suprantat mazas atlyginimas.... o blogiausia kad ji islaikyt turi visa seima [mes keturiese su mama]. Ir man uz mokslus dabar reikia viskam islaidu, uz visus mokescius, maista xd man baisu. Patevis ten nieko nedaro. Na bent as ieskausi darbo, po paskaitu galeciau kazka nudirbt bent uz 100lt xd
o kad greiciau baigtusi sita ekonomine nesamone ;// As tikiu, kad viskas galiausiai iseis i gera. Ismoksim sio bei to apie krizes (turiu mintyje ir valdzios galvas) kad pakilimas nesitesia amzinai,
pasiruosime kitoms krizems geriau. Kazkas gal prades savo veikla ar versla ar i uzsieni isvaziuos pasizmoneti (ty uzsidirbti). Nes pasitiketi "saugiu" dabu ar garantuota pensija Lietuvoje - nebegalima - per daug rizikinga pasitiketi, kad kazkas pasirupns <...> Zmones privesrti keistis. Galvoti. O tai yra gerai. Amerika pastate drasus zmones susikrove lagaminus ir nusprende keistis bet kokia kaina. 21amziuje pokiciai igauna dar didesni pagreiti. Nemanau, kad čia kažkokia AJAJAJ krizė. Čia daugiau žiniasklaidos išpūstas burbulas negu realybė.
![]()
58 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Diskusijos ‹ Ekonomika, pinigai ir kt. |