‹ Diskusijos ‹ Ekonomika, pinigai ir kt.
-

Rok!s
- Patyręs forumietis
-
- Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)
- 941.00 Lt
» 2009 Vas 03, 22:45
Mano aplinkoj krizė neminima ir jos požymių kol kas nesijaučia. Na nebent minima kai reik pasijuokt iš ko nors
Dėžės kuri nieko doro nerodo irgi per daug nežiūriu,taip kad gyvenu ramiai ir 'mano smegenys neužgruzintos' 
--------------------------------------
-

ExamplE
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas!
- 3,937.68 Lt
» 2009 Vas 23, 16:46
darkman rašė:nera tos krizes, tiesiog truputi kainos pakilo ir viskas 
Tu gal truputį... tu nejauti krizės, nori pasakyt? .., įsijungi teliką, o ten tik:
-Del pakilusių kainų Lietuvos gyventojai... ...ekonomika... ...ekonominė krizė... ...apiplėšė banką... ...Zuokas apmėtytas kiaušais  ...
Nu ždž... nsmn... nors man tai viskas gerai, nes tėvas uždirba normaliai... 
-

Fobija.
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas.
- 4,233.51 Lt
» 2009 Vas 23, 20:09
dejau as ant krizes. Neveikia manes ji. ir toliau perku ka noriu ir man gerai.
-

S-a-r-a-s
- Aktyvus dalyvis
-
- Panevezys
- 14,897.35 Lt
» 2009 Vas 24, 19:18
Jum gerai, jei jusu tevai uzdirba DAUG, ir jum uztenka.. dazniau pasiziurekit i kitus zmones...
Kada matet, kad visus masiskai is darbu taip atleidinetu? kad darbo birzoj i viena darbo vieta gal 40 zmoniu pretenduoja.. nusimkit tuos rozinius akinius, idomu butu ziuret kaip tu dejiku tevus is darbu atleidzia... kaip tada verktu bl
-
Malitta^
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 24,895.75 Lt
» 2009 Vas 24, 21:28
Jaučiasi krizė 
-
123tugenys
- Lankytojas
-
- 119.83 Lt
» 2009 Kov 02, 00:33
manau jog krizes nejaucia vaikai kurie gyvena pas tevus,o tie kurie dirba ir domisi aplinkiniu pasauliu bei ekonomika tai pripazysta jog ekonomika leteja. brangsta praktiskai viskas. akciju birza smunka. bendroves stabdo veikla ir mazeja darbo vietu skaicius. siaip zada kad ateinantis metai bus dar prastesni, bet kas cia zino dar cia tik prognozes. tikekimes nebus  As asmeniskai pastebejau krizes padarinius.  ir tiems kurie taip pat pastebejo, linkiu stiprybes, sekmes bei optimizmo  o kas nepastebejo tiems labai gerai ir as jiems nieko nelinkiu 
-

Pukuoc
- Forumo gyventojas
-
- Šiauliai
- 65,106.26 Lt
» 2009 Kov 08, 17:49
Jaučiasi ta krizė ir kaip reikiant jaučiasi. Na manau,kad pragyvensim. Vieniem lengviau, kitiem sunkiau. Kiti iš vis nepajaus jos.. Aš pats tai ją pajutau. Ir labai.
-

fRuktas_
- Aktyvus dalyvis
-
- Plateliai
- 1,746.94 Lt
» 2009 Kov 08, 20:39
Mane mama išlaiko kol kas, tai krizės nejaučiu 
-

rimdukas
- Dalyvis
-
- Vilakviškis
- 248.83 Lt
» 2009 Kov 12, 17:38
Galėtų padaryti taip kaip Rusai norėjo.
Prekių prigamina, visi dirba..parduotuvės taip pat yra ir prekių kiek nori tik tiek, kad imi iš parduotuvių ką nori ir nereik mokėt. Bet vis dėlto žmonės buvo nuspręsta, kad nesupras, kad reik imt tik tiek ko tam laikui reik, o ne bele kiek į ateity nu suprantat..lietuviai...
-

Viva :]*
- Aktyvus dalyvis
-
- 7.24 Lt
» 2009 Kov 14, 11:19
Kazkas tokio.
Didžioji ekonominė krizė (dar vadinama Didžioji depresija) – didžiausia kapitalistinio ūkio krizė, vykusi 1929–1933 metais ir apėmusi visas ūkio šakas ir valstybes.
Krizė prasidėjo Jungtinėse Amerikos valstijose po juodojo ketvirtadienio (pagal kitus šaltinius – keletą mėnesių anksčiau), po panikos Niujorko vertybinių popierių biržoje Volstrite 1929 m. spalio 24 d., staiga nukritus akcijų kainoms, po ko prasidėjo bankrotų ir įsiskolinimų virtinė, apėmusi visas kapitalistines valstybes. Todėl sakoma, kad Didžiąją depresiją sukėlė 1929 m
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2009 Kov 18, 00:50
Viva :]*, tu bent perskaitai, ką tu keli? Tu čia įdėjai aprašymą apie 1929–1933 m. krizę. O mes kalbam apie šiuo metu vykstančią krizę. Beje, dabartinė krizė yra ne ekonomikos, o finansų, tai visai skirtingi dalykai, su skirtingomis priežastimis ir pasekmėmis. TAIGI - NEMAIŠYK.
Iki šiol stengiausi nekreipt dėmesio į tavo googlinius straipsnius, bet kai jau ne į temą pradėjai kelt, tai ir nebesusilaikiau 
-

1ewelina1
- Aktyvus dalyvis
-
- 20,470.35 Lt
» 2009 Bal 26, 19:49
Krizę jaučiu, deja...
Mano mama niekur nedirba, todėl gyvenam iš tėtės algos. Jam sumažino algą 1300 LT, bet mes turim džiaugtis, nes sakė, kad atleis iš darbo. Be to, atlyginimą moka dalimis. Jau keli mėnesiai kaip tėtė negavo normalaus atlyginimo. Darosi baisu, kad nebus už ką valgyt nusipirkt 
-

Dija
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 41,323.06 Lt
» 2009 Bal 26, 20:25
Maniškiai tėvai irgi kažkiek mažiau gauna dabar jau tų pinigų nei anksčiau, bet problemų pakolkas jokių, nes kad ir sumažino kokiais porą tūkstančių litų, vis vien gauna nemažai tų bapkių. Tėvai nesiskundžia, pati dar nedirbu, dienpinigių gaunu tiek pat, tai ir nesijaučia jokia ta krizė. 
-

EURO2008
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 4,565.77 Lt
» 2009 Geg 06, 14:23
dabar ta krize dar tik apsilineja... tikra kai bus tikrai blogai tai bus gal uz kokiu metu.
isgivenom pora kriziu tai ir dabar isgyvensim, tik kas jaus daugiau kas maziau tai tik klausimas.
o dabar tai is viso reikia dziaugtis kad dar prie PC priet galima.

-

cookie
- Forumo gyventojas
-
- Svėdasai
- 555.00 Lt
» 2009 Bir 02, 13:14
Dėl tos krizės, pakolkas jos man nesijaučia, bet stengiuos taupyti, nepirkti visokių nesamonių kaip čipsai, limonadai ir t.t.
Bet ji yra, nes Islandija praktiškai bankrutavo. Negalvokit, kad į lietuvą neateis, tuoj Litas nuvertės daugiau nei doleris procentais, bus jum nėr krizės.
‹ Diskusijos ‹ Ekonomika, pinigai ir kt.
|
|
|