Diskusijos Gyvenimas

Kokia profesija Tau patiktų?

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Lie 31, 13:37

Pauzė. rašė:Taip baisu, kad jau šiais mokslo metais reiks dalykus rinktis, o aš dar visiškai neapsisprendus į kurią pusę linkstu.
Anksčiau labai svajojau apie renginių organizatorės darbą, bet kuo toliau, tuo labiau abejoju... Gal dėl to, jog internete nedaug informacijos apie šią specialybę...

Ir aš kažkada svarsčiau apie tokį darbą, nes jau nuo paauglystės viską aš organizuoju, pvz. plotus (kiek pirkti, kur būsim, kiek žmonių, kaip padaryti, kad kiekvienas būtų patenkintas ir t.t), TIKRAI nėra lengva. : D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pauzė.

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

1,577.48 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 01, 19:29

Bet įdomu. Ir žinau, kad mane traukia prie tokių dalykų. Nes kai reikia, natūraliai gaunasi, kad prisidedu smarkiai prie organizavimo.
Bet, jei reiktų daugiau fantaziją pasitelkti, kūrybiškumą, tai nežinau kaip gautųsi. Baugina tas....

Vartotojo avataras

aramia.thisno

Lankytojas

160.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 02, 18:55

Man patinka ir sekasi pritaikyti aprangą pagal išvaizdą, slepiant trūkumus, pritaikant progai , taigi galėčiau būti stilistė. Prie širdies psichologija, daug knygų ta tema perskaičiau, seniau domėjausi istorija, tai labai norėjau būti istorike-archeologe, pakeliauti po pasaulį, ka nors atrasti...

Vartotojo avataras

Acid Rain

Dalyvis

2,284.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 04, 13:41

Dabar man taip neramu pasidarė...
Nuo mokslo metų mokysiuosi sustiprintą biologiją, chemiją ir fiziką, bei humanitarinius mokslus. O humanitarinių mokslų visiškai nenoriu. Teko juos imti dėl to kad nebuvo pakankamai besidominčių astronomija ar aplinkotyra, o menai mano silpnoji dalis. :l
Svajonės po truputėlį trupa, kaip matau '-.-

Eglikė.

Lankytojas

584.84 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 04, 16:45

Niekad nesidomėjau kokia profesija man tiktų, noriu būti tuo, kas man patinka, o ne tinka. :) Mokytoja :D

Vartotojo avataras

DcRee

Aktyvus dalyvis

Kaun...

1,746.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 04, 20:30

Įdomu kokia profesija man tiktų... Studijuosiu tikriausiai taikomąją matematiką, moku užknisti žmones. Kodėlgi man nebūti kokiu nors piktu niurzga matematikos arba kokios chemijos mokytoju. Turiu ir tų durnų svajonių būti kokios nors grupės gitaristu ir pnš. Akivaizdu, kad taip nebus. Taigi, kad jau nesugalvoju nieko, kuo galėčiau užsiimt, tai belieka džiaugtis, kad dar turiu gerus tris metus mokslų, kad apie tai gerai pagalvočiau.

Vartotojo avataras

mimino

Aktyvus dalyvis

kelmė

2,966.44 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 06, 00:09

hmmm....galbūt aš žmogus prie meno tikraja ta žodžio prasme,taigi galbūt norėčiau būti koke floriste arba norėčiau kurti žmonėms interjera :sweeet:

.ieva

Lankytojas

310.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 06, 16:39

Tattoo artist ir auskarų verėja, tai pat rengt Flesh Suspension renginius kitose šalyse. Dievinu kūno modifikacijas ir manau, kad menas gali būti ne tik lapas ar uolos gabalas bet ir kūnas.

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 19, 21:15

labiausiai norėčiau dirbti radiofizikos srityje, elektronika man jau nuo 3-metų draugas :lol:

Vartotojo avataras

broksas

Apšilinėjantis

1,271.03 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 24, 00:16

Pensininkas.

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 24, 11:05

Aš dar nieko nenusprendus :D Ir svarbiausia tėvai neperša minčiu " mokykis stropiai galėsi gerai dirbti... :D

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 28, 23:16

Aktorė. Tikrai būsiu aktorė, juk kažkada sau žadėjau...
~~~
Nenoriu būti įžymia, turėti kraitį pinigų ar dar kažko. Noriu paprastos profesijos, bet gerai apmokamos. Gal kokia sekretorė, gal administratorė, gal pardavėja kokioje geroje drabužių parduotuvėje. Gyvenimas parodys.

Vartotojo avataras

Flaminga

Apšilinėjantis

Vilnius

748.81 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 28, 23:28

O aš noriu būti kriminaliste Niujorke. Kriminaliste gal ir būsiu, bet kažin ar Niuorke :D
....
Jei jau nebūsiu tai turėsiu savo šokių studija, nes labai mėgstu šokti. :)

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 12:24

Aš norėčiau visai būti kineziterapiautė :D
Seniai svajoju apie kineziterapiją :lick: :boogie:

Vartotojo avataras

~Dream~

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,304.21 Lt

Standartinė » 2010 Lap 10, 21:30

O. Apie kineziterapiją ir aš masčiau.
Šiaip visai patiktų aviacijos institute kokį skrydžių valdymą studijuot.
Visai patiktų darbas su mada koks nors. Galbūt dizainerė, kritikė arba pristatymų organizatorė.
Šiaip kartais pasvaigstu ir pamastau, nes jau ne už kalnų visas tas reikalas ir reiks ką nors rinktis, o aš vis dar beviltiškai klaidžioju... ;D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių