Įvairūs Filmai, TV, knygos

Inkas / Ink

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Bal 01, 16:12

Žiūrėjau vakar. Du kartus iš eilės
Likau su ypatingai keista, slegiančia savijauta, daug nesugaudytų minčių ir padaryta išvada - seniai bebuvau mačiusi TOKĮ filmą. Nesigailiu jį parsisiuntus.
Tas "viens - du - trys - keturi" epizodas tai kažkas TOKIO išvis...
Ai nu kaip reikalas mane paveikė visas filmas. Labai paveikė. ;o
Puikus filmas, vienas iš geriausių, kuriuos mačiau. Vienas iš tų, kurie pasilieka.
Mintys. Muzika. Pateikimas. Viskas susilieja į vieną ir susuka galvą. Gerąja prasme. Filmas, primenantis, kas esame. Ir kuo galime tapti...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Bal 01, 17:41

laisva siela rašė:Tas "viens - du - trys - keturi" epizodas tai kažkas TOKIO išvis...

O taip, ta vieta kažkas... kažkas tikrai labai stipraus. Nors man visas filmas buvo vienas ir labai stiprus reginys. Džiaugiuosi, kad patiko. Išties... [ech, aš ir vėl užsimaniau jį pažiūrėt... jau 3-čią kartą...].

Vartotojo avataras

monstraZz

Aktyvus dalyvis

Vilnius

6,181.42 Lt

Standartinė » 2010 Bal 01, 21:10

is trailerio atrodo kaip prastas siaubakas

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Bal 02, 18:06

"Ink" negali būti nei prastas, ne geras siaubiakas dėl vienos mažos smulkmenos - tai nėra siaubo filmas.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bir 21, 13:26

Nu jo, išverčia kaip visada šūdinai, "Rašalas" : DD
Bet filmas tikrai stiprus, dar parinkta muzika išvis tobula. :up:

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Bir 21, 14:38

Įvairiai daug kur verčia. Yra vertimas ir "Inkas". Turbūt teisingiausias.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bir 21, 16:51

Nu jo, Inkas bus, nes čia juk vardas.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Bir 21, 20:16

Na taip, pavadinimo vertimas ir man pasirodė absurdiškas. iš karto susidaro toks įspūdis, kad tas "vertėjas" net nenutuokia, apie ką šitas filmas ir kas tas Ink. Beje, pataisysiu pavadinimą nors šyčia (kad akių taip nebadytų:).

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Bir 21, 20:51

Nieko čia keisto, turint omeny, kad lietuviai mėgsta savaip interpretuoti versdami filmų pavadinimus.
Šiaip, tai vis mąstau peržvelgt. Nors per viršų lipa kiti filmai, o ir prie kompiuterio nebepraleidžiu tiek daug laiko kaip anksčiau.

Vartotojo avataras

Delilah

Įsijaučiantis

1,846.80 Lt

Standartinė » 2010 Bir 23, 10:51

gerf rašė:Filmas kurio aprašymas suintrigavo, tada neabejodama jį ir parsisiunčiau, o dar ta muzika... Peržiūrėjusi jį pajutau, kad susisuko galva,žiūrėjau dar ir dar. Vienas iš favoritų.

Lygiai tas pats. Po pirmo karto, kai pažiūrėjau šitą filmą, tą pačią dieną jį žiūrėjau dar du kartus (tai iš viso 3 kartai). Kažkoks apsėdimas ant smegenų užėjo. Ir po kiekvieno karto sugebėjau filme atrasti kažką naujo, kažką - ko nepastebėjau prieš tai.
Šiaip filmas gan sudėtingas, todėl vieno pažiūrėjimo tikrai neužtenka, kad pilnai jį suprastum (na bent man taip nutiko).

Vartotojo avataras

ieva.lt

Aktyvus dalyvis

Zarasai

920.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 04, 02:09

Žiauriai geras :clap: .Vienas iš pačių įsimintiniausių mano matytų filmų.Tikrai labai geras :up: :up: :up:

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Gru 07, 18:10

prieš pora savaičių žiūrėjau Ink.Šis filmas yra labai supuvęs iš išorės,efektai belenkokie,siužetas labai nuobodus,ir visą filmą vis žiūrėjau į laiką.Kažkoks dramos,veiksmo,ir mindfuck'o miksas.Ir tik pačiam pačiam gale prasideda įdomumas,buvo labai puikių minčių(blogai,kad tų minčių ten buvp per daug,arba nesurišau) ir neblogų scenų,dėl to tą pusantros valandos nuobodybę reikia dar ir žiūrėt atidžiai.Bet ir pabaiga su minusais - buvo pakankamai nuspėjama.
Reziumuojant - tikras jovalas,kuriame pats turi rast aukso grynuolį.

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (4304) buvo 2026 Geg 22, 00:32

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias