Žiūrėjau vakar. Du kartus iš eilės
Likau su ypatingai keista, slegiančia savijauta, daug nesugaudytų minčių ir padaryta išvada - seniai bebuvau mačiusi TOKĮ filmą. Nesigailiu jį parsisiuntus.
Tas "viens - du - trys - keturi" epizodas tai kažkas TOKIO išvis...
Ai nu kaip reikalas mane paveikė visas filmas. Labai paveikė. ;o
Puikus filmas, vienas iš geriausių, kuriuos mačiau. Vienas iš tų, kurie pasilieka.
Mintys. Muzika. Pateikimas. Viskas susilieja į vieną ir susuka galvą. Gerąja prasme. Filmas, primenantis, kas esame. Ir kuo galime tapti...
Inkas / Ink
27 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
O taip, ta vieta kažkas... kažkas tikrai labai stipraus. Nors man visas filmas buvo vienas ir labai stiprus reginys. Džiaugiuosi, kad patiko. Išties... [ech, aš ir vėl užsimaniau jį pažiūrėt... jau 3-čią kartą...].
Lygiai tas pats. Po pirmo karto, kai pažiūrėjau šitą filmą, tą pačią dieną jį žiūrėjau dar du kartus (tai iš viso 3 kartai). Kažkoks apsėdimas ant smegenų užėjo. Ir po kiekvieno karto sugebėjau filme atrasti kažką naujo, kažką - ko nepastebėjau prieš tai. Šiaip filmas gan sudėtingas, todėl vieno pažiūrėjimo tikrai neužtenka, kad pilnai jį suprastum (na bent man taip nutiko). prieš pora savaičių žiūrėjau Ink.Šis filmas yra labai supuvęs iš išorės,efektai belenkokie,siužetas labai nuobodus,ir visą filmą vis žiūrėjau į laiką.Kažkoks dramos,veiksmo,ir mindfuck'o miksas.Ir tik pačiam pačiam gale prasideda įdomumas,buvo labai puikių minčių(blogai,kad tų minčių ten buvp per daug,arba nesurišau) ir neblogų scenų,dėl to tą pusantros valandos nuobodybę reikia dar ir žiūrėt atidžiai.Bet ir pabaiga su minusais - buvo pakankamai nuspėjama.
Reziumuojant - tikras jovalas,kuriame pats turi rast aukso grynuolį.
27 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |

.Vienas iš pačių įsimintiniausių mano matytų filmų.Tikrai labai geras