Arba dar vienas variantas yra, turint mano parašytą pirmą eilutę viršuje, koreguoti scriptą, keisti elementus ir tiek.
HTML, PHP, CSS, JavaScript (svetainių kūrimas)Jis turi galvoje, kad pirma su php pasidaryk visą script, tada reikalingose vietose naudok html, arba dar lengviau priskiri funkcijom html, ir naudoji viską kaip php (bent man tai taip veikia).
Arba dar vienas variantas yra, turint mano parašytą pirmą eilutę viršuje, koreguoti scriptą, keisti elementus ir tiek. -------------------------------------- Ne hostingo. Skripto.
O šiaip kaip ir sakiau peradresuok su JavaScript'ais, o ne su PHP. http://www.google.com/#q=javascript+redirect Aš tau nesakau tiksliai naudot, kaip rašoma pamokose. Mokėk pritaikyti skriptą pagal savo poreikius.
Kai patikrini ar geri login duomenys, tada išvedi kodą su js redirect. Tiksliau galėčiau pasakyt tik pamatęs visą failą kur yra tas header("Location: .."). Paskutinį kartą redagavo mode118 2010 Bir 22, 13:52. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sveiki.
Taigi tarkim turiu tokius pasirinkimus.
Ka reikia rasyt per index.php kad parasius kazkoki teksta ir pasirinkus kazkuri dydi, tas tekstas ir dydis atsiverstu tam index faile? Niekaip nerandu atsakymo. Padekit. Is karto aciu! Jei neklystu taip
1. Čia tavo duotas scriptas
čia index.php failas pačiam viršuj
<body> gairėje
Manyčiau taip. Bet man kažkaip būdų pasidaryt, kad įveda dydžio skaičių ir tą tekstą į jį paverčia. Na scriptas būtų toks tavo:
index.php
Nesu profas, bet lyg gerai parašiau viską ![]() Paskutinį kartą redagavo Sasha 2010 Lap 17, 22:19. Iš viso redaguota 1 kartą.
Tikrai nežinau, bet galvoju apie du variantus
1. Tai kai būna CSS1, CSS2, CSS3 ir t.t. ir kažkas pan. 2.Arba tiesiog yra koks HTML objektas <label> Tai į header įterpi šitą
Arba ta patį įterpi į kokį nors style.php failą. Čia taip aš manau ![]() ‹ Kompiuteriai ‹ Svetainės kūrimas |