GarbanosAs naudoju paprasta fena ir suslapintas shukas. sukdama po truputi plaukus su sukom dziovinu fenu, o veliau staigiai uzpurskiu laku. Kartais kad nenaudoti lako vietoj vandens kad sudrekinti sukas, ant suku uzdedu putu plaukams lakuoti. ir veliai dziovinu juos fenu. Sake man kad tai ir ne taip kenkia plaukams ir pakankamai ilgai laikosi.
As naudoju paprasta fena ir suslapintas shukas. sukdama po truputi plaukus su sukom dziovinu fenu, o veliau staigiai uzpurskiu laku. Kartais kad nenaudoti lako vietoj vandens kad sudrekinti sukas, ant suku uzdedu putu plaukams lakuoti. ir veliai dziovinu juos fenu. Sake man kad tai ir ne taip kenkia plaukams ir pakankamai ilgai laikosi.
Esu garbanė. Kai išsiplaunu galvą tada galiukai savaime gražiai susisuka į spiruokles, o šaknys pasipučia, bet šaknys nesusigarbanoja. Kai iššukuoju - spiruoklės išsiardo ir pasidaro bangeles. Po dienos mano garbanų beveik nelieka, bet kai pereinu per lauką vėl susigarbanoja. Kartais išsiliginu, šiaip man tik ir garbanoti ir tiesūs.
Gražu garbanoti plaukai. : )
Mano plaukai tiesūs ir kai noriu susigarbanot Tai susipinu dvi eglutes ir per naktį man susigarbanoja. Kai išsileidžiu tai atrodau kaip tas dėdė iš manijos reklamos. Bet paskui išsileidžia po truputį. Na man tai tris dienas išlaiko. Todėl negarbanoju su jokiais stebuklingais aparatais. Nes man ir naturaliai visai sėkmingai susigarbanoja. : ) ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

D Beveik be didelių pastangų