Diskusijos Grožis ir sveikata

Garbanos

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 12, 13:28

Nu, man tai tikrai patraukia labiau akį garbanės. :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 12, 16:32

mano tai tiesūs, kartais dėl to džiaugiuos, reikalauja mažiau priežiūros, šiaip gan paklusnūs. bet labai norėčiau garbanų, na bent jau banguotų plaukų..

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Bir 12, 16:41

Mano tiesūs plaukai,bet kai labai užsimanau garbanotų,tai tiesiog susisuku ir viskas.

Vartotojo avataras

artika

Aktyvus dalyvis

839.67 Lt

Standartinė » 2011 Bir 12, 17:05

išmokau labai gražiai pasidaryti garbanas, tai vieną dieną su tiesut tiesutėliais būnu(natūraliais) o kitą su garbanotais:)

Vartotojo avataras

Agniukė

Aktyvus dalyvis

Vilkija

1,382.60 Lt

Standartinė » 2011 Bir 12, 17:10

Išduok paslaptį kaip darai?

Vartotojo avataras

artika

Aktyvus dalyvis

839.67 Lt

Standartinė » 2011 Bir 12, 17:19

prieš einant miegot susipinu kasą, bet stipriai darau, kad geriau susigarbanotų. tada kai supinu į delną želės užtepu ir tada išteplioju kasą 'smaukydama':D ryte išleidžiu tą kasą ir vėl į delną želės užtepu ir tada kiekvieną sruogą gniaužiu daug kartų į delną, kad želė patektų ant plaukų ir kad neišsitiesintų kol tepu:) nežinau, ar aiškiai paaiškinau, bet gal suprasi:d

Vartotojo avataras

Agniukė

Aktyvus dalyvis

Vilkija

1,382.60 Lt

Standartinė » 2011 Bir 12, 17:22

Reikės pabandyt ir man kada nors taip pasidaryt :-)

Vartotojo avataras

Kolemie

Apšilinėjantis

Panevėžys

1,236.04 Lt

Standartinė » 2011 Bir 12, 22:52

Garbanoti mano plaukai, bet tiesinu. Tikriusiai tuoj mano galvą "puoš" nebe ševeliūra, o pelės nušiuręs kailiukas. :-)

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Bir 13, 09:01

Tiesūs mano plaukai, tik kartais galai raitos ne į tą pusę, į kurią reikėtų. O kai mano trumpi plaukai, tai tas iškart matos, tai pasuku su bigudukais dar drėgnus plaukų galus ir man po to gerai žiūris tie plaukai. Šiaip norėčiau kada pabandyt savo iki pečių plaukus pagarbanot. Reiks bandyt kasytes pint (:
o bendrai paėmus, tai anksčiau laaabai norėdavau turėt garbanotus plaukus, bet kai susiduriu su draugėm, kurių plaukai daugiau ar mažiau natūraliai garbanoti, ir kiek jos problemų su jais turi, tai džiaugiuos, kad mano tiesūs.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 13, 20:54

Na mano garbanoti būna tik po nakties, arba pvz kai visą dieną susirišus nešioju, bet labai gaila kad gal po 0,5-1h sukrenta :((

Vartotojo avataras

balti.drambliai

Dalyvis

303.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 13, 22:35

Priskirčiau save prie tiesiaplaukių, kurios norėtų garbanotų plaukų. Nors dažnai tiesūs plaukai yra privalumas - visada tvarkingai atrodo surišti, atsikėlus nestyro labai į visas puses. Bet šiaip, garbanos man yra labai gražu.
Retkarčiais pasibanguoju su "bigudukais", džiaugiuosi, kad mano plaukai yra gana paslankūs.:)

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2011 Bir 14, 12:12

Aš tai va, skundžiuos!

Nuo pernai metų rugsėjo (nors šiaip vasarą keletą kartų garbanojau, bet nuo rugsėjo pastoviai) mama kasytes/drakoniukus pina, ir paskui vaikštau su garbanom, nes kažko plaukai negražiai gula (think) nors ir buvau pas kirpėją and so on and so on. Anyway, bėda ta, kad turiu klasiokę, kuri tobulai visą šitą mintį nuo manęs nuvogė. Ir tai mane taip erzina. : / Kad ir kiek kartų jai esu sakius, kad mane užknisa tai, kaip ji elgiasi, jai nerūpi. Grrr.

Išsiliejau.

Vartotojo avataras

FullOfTea

Įsijaučiantis

Neverland

1,393.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 14, 17:53

Uch... Turiu garbanotus plaukus (banguotus? whatever...). Buvau gal dvylikos kai mano pora klasiokiu pradejo tyciotis is mano nekontroliuojamus garbanotu plaukai, tai tokia trauma ir gavosi, tai pradejau gal nuo kokios trylikos tiesintis plaukus kiekviena ryta ir taip buvo pora metu. Plaukai visiskai buvo sugadinti, gal ir nevisiskai, bet padeginti. Dabar kaip ir ipratau prie savo dideliu garbanotu plauku : D, bet vis vien man lygus plaukai yra graziau. Tokie tvarkingi. Garbanoti plaukai man grazu,bet tik ant kitu zmoniu.

Vartotojo avataras

October

Dalyvis

2,256.67 Lt

Standartinė » 2011 Bir 17, 19:32

Pas mane tai tiesūs plaukai. Galiu garbanoti kiek noriu, vistiek bus tiesūs. :twisted:

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 09, 11:48

Aš gimiau tokia visa visa garbanota stambiom garbanom, kokie gražūs plaukai buvo.. Bet kadangi mano plaukai labai stori ir tankūs, tai augant tos garbanos išsitiesino, nes per sukios buvo. Dabar plaukai tokie banguoti, man nelabai patinka, tiesinu. Visai norėčiau ir tokių ryškiai garbanotų, bet kadangi man nesilaiko, nieko neina padaryti, pusvalandis ir vėl išsitiesina. Pieš dirmavonę buvau nuėjusi į kirpyklą, susigarbanot gražiai, tai vieną puse sugarbanojo, pripurkšė lako, kad plaukai kieti kieti buvo, ir kol kitą pusę garbanavo, jau ta buvo išsileidus. :D Iš tikrųjų tai labai labai gražu man garbanos ant merginų ir pačiai tinka. :rock:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias