Mokyklinės uniformos. Už ar prieš?Mano mokykloje tai yra uniformos : liemenės, džemperiai, žaketai, nu ir berniukams ten megstukai. : ) tai kas pasirinka kokį rubą tokį ir nešioja. Dauguma turi kelis (taip pat ir aš) uniforminius drabužius. šiaip visai neblogas dalykas ta uniforma, tik užknysa kartais jau ; :)
-------------------------------------- Pas mus tik šiais mokslo metais atsirado tos uniformos.Dauguma nusprendė,kad mūms jų reikia,nors mūsų visa klasė buvo prieš
![]() ![]() ![]()
kas čia kur taip žiūri? pas mus tai dzin visiems kaip ateini, svarbu ten neapsišaudęs koks ir nesmirdintis. Ironija kaip tik, vienas toks ulozas žodžiu su švarku visad ateina bet jau taip paxina nuo jo tai .. ;d gazdino mus, kad jei nedevėsim uniformos tai tipo rinksim šiukšles bla bla, tai va, dar dabar nenešiojiu ir nieko ;d nors turiu smėlinį kostiumą ir visiškai juodą, visai nieko atrodo abu ;d Aš kad būtų tik švarkas. Taip mane uniforma užkniso. Gražiai man atrodo, bet... Gerai, tegul būna ir sijonas, bent jau leiskit nešiot bet kokios spalvos pėdkelnes ir baltinukus... (Pas mus negalima su megztiniu po apačia ateit ir dar kontroliuoja baltinukų spalvą).
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |