Įvairūs Filmai, TV, knygos

Iššūkis siaubo filmui

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 16:39

Na matyt tai ne šiaip sau siaubo filmas, jei tokius pinigus žada mokėti. Ir lengva čia visiems šnekėti, kad išsėdėčiau, dėl pinigų pakentėčiau ir t.t. Vienas visoj salėj, kino teatro garsas, vaizdas, efektai, išankstinis jaudulys ir pan... Viskas susideda į vieną krūvą ir tikrai nemanau, kad daug žmonių tai ištvertų. Turint omeny ir tai, jog [kaip rašoma straipsnyje] pirmo konkurso nugalėtojas pabėgo po 30 min. Atkreipiu dėmesį – NUGALĖTOJAS. Tai po kiek minučių [sekundžių?] pasitraukė kiti?
Žodžiu, visiškai niekas negali žinoti, kaip į tam tikrus filme rodomus dirgiklius sureaguos jų psichika. Juo labiau teigti, kad tikrai išsėdėsiu iki galo.
O pati pamėginti norėčiau. Ne dėl pinigų, o dėl smalsumo, kas ten tokio baisaus. Ir šiaip bet kokia kaina tikrai nelikčiau kino salėje. Jei pajusčiau, jog smegenys nebeperneša – išeičiau ir tiek.
___
Beje, Monster., nepyk, bet man tavo argumentai pasirodė juokingi [švelniai tariant]. Žinoma, pasauly gyvena 6 su viršum milijardai žmonių ir tikrai atsiranda tokių "genijų", kurie dėl pinigų gali amputuotis kojas. Bet čia jau pasiekiama visiško absurdo riba...
O kas liečia būtent šį eksperimentą, tai manau jį atlaikyti gali bet kuris stipresnių nervų žmogus. Ir lyginti su tais amputuotų kojų bepročiais yra absurdiška.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 21:19

Ne, aš nelyginu. Aš sakau, kad kai kurie žmonės, gyvena patalpuose, kurios nėra šildomos. O tam jiem reikia pinigų. be to, kai kurie žiemą gyvena gatvėse. Kad įsigyt butą jiem irgi reik pinigų.
Šiaip, jei visą dieną ir naktį sėdi ant sniego arba bent jau kur labai šalta, tai kojų gali nebejaust. Na tai va, tiem žmonėm jau geriau iškęst išbandymą ir gaut pinigų, negu nušalt kojas. :]
Okey, baigiam.

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 21:39

Žiūrėjau viena šitą filmą, čia iš esmės tas pats kaip "pagieža" tik indiškai ar kaip ten, o kadangi "pagiežą" mačiau gal penkiolika kartų, tai visai neįdomus. Galbūt toj šaly šitas filmas ir baisus.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 21:52

Nenoriu vaidint kietos, bet pagieža man nekiek nebaisi buvo.

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 22:08

Man dabar irgi net juokingas filmas, bet kai tik pasirodė ir su drauge buvom pasinešusios ant tokių filmų, vaiduokių ir t.t tai buvo gėėris : D

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 22:11

Vat Psycho viena niekad neišdrįsčiau pamatyt.:D
Savaime suprantama.

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 22:52

Ahah, pagieža man tokia juokinga, ypač japoniška ;DD Tai gal kada ir šitą pamatysiu. ;D

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 22:53

Man ir. Japoniškos nemačiau. ;D

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 23:10

Vienaip filmas žiūrisi per Pc ar Tv, ir visiškai kitaip - kino teatro salėje [čia šiaip pastebėjimas].

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 23:59

Monster. rašė:Nenoriu vaidint kietos, bet pagieža man nekiek nebaisi buvo.

Monster. rašė:Man ir. Japoniškos nemačiau. ;DDD

lol,amerikietiškos net nevadinčiau "pagieža",gal labiau tiktų "pagiežos parodija".būtų juokinga,jei būtų baisu :up:

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2010 Bal 11, 18:08

Lietuvoj taip būtų tai pati pirma užsirašyčiau :D
TIesiog per daug didelė skeptikė esu kad baisu būtų. :D

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Bal 11, 21:44

Abejoju, kad tas filmas būtų eilinė banalaus siaubo klastotė. Tiesiog būna tokių filmų, kurių pateikimas gerokai tvoja per smegenis, tiksliau - per tam tikras jausenas. O čia ko gera bus toks filmas, kuris paveiks nervinę įtampą.
Pati bandyt...norėčiau! Nes juk niekas uždaręs nelaikys, nepatiks/paveiks tai galėsiu išeit.
Pagal mane, čia visas "siaubas" turi būti pateikta subtiliai - tik taip labiau paveikiamas žmogus, nei atvirai kažką rodant.
Abejoju, kad labai jau silpnas filmas, jei tokius pinigus siūlo.
(Nors gal tai tiesiog kažkokia kažkieno reklama, taip pamaniau dabar...)

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Bal 11, 21:47

Pagal trailerį tai atrodo, kad kažko panašaus kaip ir nebuvau mačius. Toks brrr, šiurpokas. Pati pamėgint visai norėčiau, bet netikiu, kad tikrai išbūčiau visą seansą. Nesu bailė, bet šitas manau tikrai mane įbaugintų.

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2010 Geg 09, 19:19

manau, kad po "Paranormal activity" man jau nieko nebebus baisaus..;D

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Geg 09, 21:38