Na matyt tai ne šiaip sau siaubo filmas, jei tokius pinigus žada mokėti. Ir lengva čia visiems šnekėti, kad išsėdėčiau, dėl pinigų pakentėčiau ir t.t. Vienas visoj salėj, kino teatro garsas, vaizdas, efektai, išankstinis jaudulys ir pan... Viskas susideda į vieną krūvą ir tikrai nemanau, kad daug žmonių tai ištvertų. Turint omeny ir tai, jog [kaip rašoma straipsnyje] pirmo konkurso nugalėtojas pabėgo po 30 min. Atkreipiu dėmesį – NUGALĖTOJAS. Tai po kiek minučių [sekundžių?] pasitraukė kiti?
Žodžiu, visiškai niekas negali žinoti, kaip į tam tikrus filme rodomus dirgiklius sureaguos jų psichika. Juo labiau teigti, kad tikrai išsėdėsiu iki galo.
O pati pamėginti norėčiau. Ne dėl pinigų, o dėl smalsumo, kas ten tokio baisaus. Ir šiaip bet kokia kaina tikrai nelikčiau kino salėje. Jei pajusčiau, jog smegenys nebeperneša – išeičiau ir tiek.
___
Beje, Monster., nepyk, bet man tavo argumentai pasirodė juokingi [švelniai tariant]. Žinoma, pasauly gyvena 6 su viršum milijardai žmonių ir tikrai atsiranda tokių "genijų", kurie dėl pinigų gali amputuotis kojas. Bet čia jau pasiekiama visiško absurdo riba...
O kas liečia būtent šį eksperimentą, tai manau jį atlaikyti gali bet kuris stipresnių nervų žmogus. Ir lyginti su tais amputuotų kojų bepročiais yra absurdiška.
Iššūkis siaubo filmui
52 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Ne, aš nelyginu. Aš sakau, kad kai kurie žmonės, gyvena patalpuose, kurios nėra šildomos. O tam jiem reikia pinigų. be to, kai kurie žiemą gyvena gatvėse. Kad įsigyt butą jiem irgi reik pinigų.
Šiaip, jei visą dieną ir naktį sėdi ant sniego arba bent jau kur labai šalta, tai kojų gali nebejaust. Na tai va, tiem žmonėm jau geriau iškęst išbandymą ir gaut pinigų, negu nušalt kojas. :] Okey, baigiam. Abejoju, kad tas filmas būtų eilinė banalaus siaubo klastotė. Tiesiog būna tokių filmų, kurių pateikimas gerokai tvoja per smegenis, tiksliau - per tam tikras jausenas. O čia ko gera bus toks filmas, kuris paveiks nervinę įtampą.
Pati bandyt...norėčiau! Nes juk niekas uždaręs nelaikys, nepatiks/paveiks tai galėsiu išeit. Pagal mane, čia visas "siaubas" turi būti pateikta subtiliai - tik taip labiau paveikiamas žmogus, nei atvirai kažką rodant. Abejoju, kad labai jau silpnas filmas, jei tokius pinigus siūlo. (Nors gal tai tiesiog kažkokia kažkieno reklama, taip pamaniau dabar...)
52 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |

DD