Samsung Corby
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Užsisakiau
. Pirmadienį gausiu, ir nerealiai laukiu. O kaip jis man veiks, manau priklauso nuo to, kaip aš su juo elgsiuos. Mano draugams kurie turi, tai sako jis kad labai jau jis fainas, nei stringa nei ką, ir internete pasidomėjau, problemos kyla dėl šio telefono mažumai. Be to, baterija nerealiai ilgai laiko - normaliu naudojimu - 5-6 dienos, ištisai kalbant atlaiko 9h. Not bad I guess Beje, kiek žinau, tai čia ne resistive, o capactive ekranas, nes gi ir internete kaip sakiau domėjausi, sako kad capactive ir draugai man taip sakė. Aš to resistive irgi nelabai noriu, man geriau, kad ne su bet kuo o tik pirštuku valdomas būtų ![]()
Kas tau pasake, kad Corby resistive? Turiu, toks fainas, negaliuuu. Kamera prasta, bet neesmė ![]()
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |

. Pirmadienį gausiu, ir nerealiai laukiu. O kaip jis man veiks, manau priklauso nuo to, kaip aš su juo elgsiuos. Mano draugams kurie turi, tai sako jis kad labai jau jis fainas, nei stringa nei ką, ir internete pasidomėjau, problemos kyla dėl šio telefono mažumai. Be to, baterija nerealiai ilgai laiko - normaliu naudojimu - 5-6 dienos, ištisai kalbant atlaiko 9h. Not bad I guess