Diskusijos Mobilieji telefonai

Samsung Corby

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 23, 21:30

man tai spalvos negražios, o forma gal nieko

--------------------------------------

Vartotojo avataras

guccino

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,243.96 Lt

Standartinė » 2010 Kov 23, 22:29

Nepatinka man touchscreen'ai. Labai nepatogu rašyti sms kol neįpranti ir šiaip dizainas nekoks ;x

Vartotojo avataras

Mix

Aktyvus dalyvis

Skouds.

2,826.50 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 19:17

Nepatinka man visi tie touchtouch.
Dideli jie.
Nepatogus valdymas.
Ir bereikalo pinigus į orą leist.

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 22:06

aš tai sms rašyt per dieną pripratau gal.;d

Vartotojo avataras

Ugg*

Dalyvis

1,232.28 Lt

Standartinė » 2010 Kov 26, 19:04

Užsisakiau :D . Pirmadienį gausiu, ir nerealiai laukiu. O kaip jis man veiks, manau priklauso nuo to, kaip aš su juo elgsiuos. Mano draugams kurie turi, tai sako jis kad labai jau jis fainas, nei stringa nei ką, ir internete pasidomėjau, problemos kyla dėl šio telefono mažumai. Be to, baterija nerealiai ilgai laiko - normaliu naudojimu - 5-6 dienos, ištisai kalbant atlaiko 9h. Not bad I guess :play:
Beje, kiek žinau, tai čia ne resistive, o capactive ekranas, nes gi ir internete kaip sakiau domėjausi, sako kad capactive ir draugai man taip sakė. Aš to resistive irgi nelabai noriu, man geriau, kad ne su bet kuo o tik pirštuku valdomas būtų :D

Vartotojo avataras

Ugg*

Dalyvis

1,232.28 Lt

Standartinė » 2010 Bal 02, 14:17

Rok!s rašė:Šito prastas touchas, kaip ir visų touchscreenų naudojančių resistive technologiją. Jei nori patogaus toucho - rinkis ką nors su capacitive ekranu, o jei šitas varianas per daug brangus tai geriau išvis neimt touchscreeninio telefono :)

Kas tau pasake, kad Corby resistive? :whata: . Jis capacitive.

Turiu, toks fainas, negaliuuu. Kamera prasta, bet neesmė :roll: . Gavau baltą, nors labiau oranžinio norėjau, kol kas viskas puikiai :?

California*

Dalyvis

480.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 03, 10:18

As ji pirkau visai neseniai, šiaip patogus, sms pripratau rasyt. Kamera is pradziu labai greit fiksavo dabar suletejo truputi, jauciu del atminties, kad daug uzimta, bet šiaip nerealus telefonas, tokio norejau ir nenusivyliau :D :love:

Vartotojo avataras

Ugnea95

Aktyvus dalyvis

Palanga

13,171.83 Lt

Standartinė » 2010 Geg 07, 14:50

Pati turiu tokį su rožiniu dangteliu. Labai labai patinka. Nieko nestriginėja. Tikrai normaliai ir greitai reaguoja į piršto (-ų) lietimą, labai patogu sms rašyt, labai greit pasirašo... Nors dabar jau tokio nepirkčiau, nes jau yra geresnių....

Diskusijos Mobilieji telefonai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių