Drabužių parduotuvėsAš tai nemėgstu tų visų Effigy ir Bershku. Gal kokias bliuskutes ten galima įsigyti, bet šiaip toks skudurynas man ten ir po to vaikšto visas miestas su tokiais pat rūbais ir kokybė itin prasta, bent jau man.
Ankščiau LT tai mėgau Promod'ą, bet kokybė irgi apiprastėjo jame, tad rečiau vis ten perkuose, nors rūbai ir patinka. Aprangos Galerija visai nieko, bet kadangi ten visokie Miss Sixty, Naf Naf ir t.t. rūbai, tai jie atitinkamai brangesni. Tuos vardinius tai perku kai turiu pinigų, suprantu, kad didelė dalis sumos yra mokama už vardą, bet man jie kokybiški ir patinka jų dizainai, tad jei galiu, tai perku. Šiaip paprastų Lietuvoje parduotuvių, kur galėtum kasdienai rūbus įsigyti, tai nėra itin daug, pasirinkimas ribotas. Esprit dar nieko... Kartais Zara. VIsokių bliuskučių, marškinukų ir pan nusiperku Pull and Bear ar Stradivarius. Mango kartais atrandu tikrai gražių rūbų. Ar Monton irgi galima kartais ką nors aptikti. Kai einu apsipirkti su tėčiu ![]() United Colors of Benetton turi šį tą tikrai gražaus ir S.Oliver. Londone tai mėgstu Camden Market'ą, ten yra fainų parduotuvių, ypatingai vintage stiliaus, kur tikrai išskirtinių ir ne taip jau brangių rūbų gali rasti. Patinka ten pasisukinėti, bet aišku dauguma dalykų, ten pakankamai brangūs, tad kad ir kaip norėtūsi visko neįsigysi ![]() Batus tai mėgstu pirkti kokioj Dolita, ten yra simpatiškų moteriškų batų, jie ilgalaikiai ir patvarūs. Na, perku ir visokiose Danija, Trend Express, Step Top ir t.t. Bet tokie jau trumpiau laiko ir irgi visi vaikšto su tokiais, nebent ten pirksi kokius vagabond, kurie tikraaai patogūs. Ai dar kokiame Salamander būna ar Ecco, Clarks. Na, jo, Humanoje jei gerai pasiknisi tai gerų dalykų atrandi. Ypatinagi jei apsilankai ten tomis laimingomis valandomis, kai tam tikros prekės būna už litą ar du
![]() Dar yra tokia faina Vilniuje Boutique 50ct, kur irgi kai kurie rūbai padevėti, patinka ten apsilankyti, bet brangiau nei Humanoje. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |