RandaiKažkada kai nešiau šiukšles, maiše buvo stiklo šukių ir jos perplėšė maišą. Ir tada kažkaip pasukau tą maišą, kad stiklas į koją susivarė. : D Tai dar dabar kur susivarė į koją tas stiklas, tai toj vietoj toks įdubimas likęs. : D
Paskui, kai buvau gal kokių 6 metų, važiavau dviračiu, tai vieną kartą nukritau nuo jo, nusibrozdinau, antrą kartą ant to pačio kelio nukritau tai šašas užsidėjo ir kai trečią kartą nukritau, man tas šašas nukrito ir grynai mėsos matės : DDD Ir dar atsimenu ne tai, kad bėgčiau namo, bet atsisėdus su kaimynu ant žolės žvengėm : DDD O tas šašas buvo maždaug kaip sujungus pirštus, nyktšį su mažyliu pirštu. : D IR dabar ten toj vietoj [ant kelio] likus tokia kaip mėlynė, už tai aš savo kojų ir nekenčiu : D Turiu randą ant kaktos, beveik kaip Haris Poteris
![]() Pirmas kartas, tai kai buvau gal 5-erių metų, šiaip nebepamenu ir ėjom su sesėm pieno parnešti, jos vyresnės, didesnės, greičiau eina, jau ėjom namo su tuo pienu, aš atsilikinėjau, prašiau jų palaukti, nu mažas vaikas buvau, man baisu vienai pasilikti, o jos ale negirdi, žingsnių nelėtina, tad aš pradėjau bėgti ir už vieno akmens užkliuvau, o į kitą su kakta vožiausi. Vat tada jau sesės atsisuko. Bėgo su manim namo, tėvai pakraupe į ligoninę veža, siuva kakta... Pagal juos, randas turėjo išnkyti. Tačiau, po metų gal, o gal ir mažiau, o gal ir daugiau, bėgau prie didžiojo lango namuose, kad atsisveikinti su tėvais, jie kažkur išvažinėjo, tame kambaryje plytelės išklotos, man bebėgant po kojomis mūsų šuo pasimaišė, kliuvau už jo ir į tą pačią vietą vėl vožiausi į plyteles... Ir vėl veža mane siūti tos kaktos... Ir vėl žada, kad rando po kažkiek laiko nebesimatys, tačiau kaip buvo tai yra jisai. Daugiau lyg ir nelabai. Na, tas kaip ir visiems nuo skiepų yra ant kairės rankos. Na, dar mano nosies kuprelė ![]() ![]() ![]() Turiu vieną ant kaktos, jis žinoma neryškus, jau kaip ir nesimato.
Buvo taip : atsimenu buvau kokių 5 metų ir bėgau pažiūrėti pro virtuvės langą, o mama tuo metu pradarė spintos duris ir trenkiausi kakta į ją. Tfu, tfu, tfu nereikėjo siūti nieko. Ir dar turiu ant kojos, kurį įgyjau 2009 metų gruodį. Brolis nusipirko Stiga rogutes, tokias su vairu, skirtas sportui šiaip. Nu ir norėjom išbandyt. Sėdom abu ir varėm nuo stataus kalno kurio apačioje gatvė. Lėkėm žiauriu greičiu, nes rogutės skirtos max 70-80kg, o mes kartu apie 120kg, todėl susidarė pagreitis. Aš jau išsigandau nes pamačiau mašiną, išsigandus iškišau koją ir va. Trenkiausi galva į tvora, pro galvą praskrido brolis ir rogės, koja tai neįsivaizduoju, jaučiu į akmeninę tvoros dalį trenkiau ;OO Padariau išvadas, kad daugiau tokių skrydžių nebus. ![]() Nors vėliau varėm dar žiauresnėm trasom, kur pro medžius varyt. Žodžiu, žiaurūs mes žmonės ![]() Nežymus ant kaktos, mėnulio pjautuvo formos. Net nesimato jo, tik įduba tokia jaučias.;s
Ant piršto turiu širdutės pavidalo randelį. Trys brūkšniai ant dešinio kelio - net nebepamenu, kada juos įsigijau. Šiaip labai džiaugiuos, kad itin ryškių randų neturiu. Na o su šiais...tiesiog susigyvenau. Vieną iš ryškesnių randų ant kojos turiu. Kai buvau gal 11 metų su dviračiu važiavau ir net nežinau kaip sugebėjau į tvorą įvažiuot nu ir žodžiu kai kritau tai galima sakyt pasismeigiau su koja ant tvorelės medinės
![]() Kai prisimenu tai juokas paima, bet tada tai skaudėjo ir juokinga nebuvo. turiu tokį galyynga ant kojos. ir dar taip tiesiai prieš akis. mažaug "imkit ir žiūrėkit".. kažkada stovykloj būdama persipjoviau su veidrodžiu. smagiausia kad veidrodžiui nieko neatsitiko. tai paskui iš įsiučio sudaužiau. ;D dar ant rankų tokių nedidielių turiu. kai mažytė buvau mane labai uodai mėgo. o paskui aš įkandimus nusigramdydavau. jokie tepaliukai nepadėdavo.
Turiu ant kojos
Kai dar visai mažytė buvau,sukiojaus prie stalo o brolis buvo ant stalo padėjęs verdančią arbatą,pastūmiau netyčia stalą ir ta arbata išsipylė man ant kojos,verkiau žiauriai o kai dar tik kokių pusės metų buvau,tai paskui varėm į ligonine,pintas jau prilipes prie tos žaisdos buvo,teko plėšti lygtais,nu tikslei nežinau,paskui po kokių 3 savaičių jai ne daugiau užgijo,bet dabar didžiulis randas prie pirštų toi kojos vietoj. Dar turiu ant antakio Viena kartą žaidžiau su savo šuniu,ir netoli buo spintelė,netyčia smarkiai ant manes užšoko ir į spintelės kampą dėjau antakį,labai bėgo kraujas,bet gerai kad nereikėjo siūti,bet randelis likes. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |