RandaiTuriu vieną prie antakio darželyje draugas bėgdamas mane užkabino ir persiverčiau ir atsitrenkiau į stalo kampą... Dar keleta turiu ant rankos daugiausiai nuo peilio ašmenų dėl nemokėjimo kažko pjaustyti
![]() ![]() Turiu ant kairės rankos žemiau riešo delno pusėje. Jis man atsirado, kai buvau mažytė. Man mama šukavo plaukus ir aš ranką padėjau atgal kažkaip. Ir paliečiau ta vieta mamos įkaitintą plaukų garbanojimo žnyples. Oi, skausmo buvo. Verkiau, tokia pūslė didžiulė buvo. Grįžau iš mokyklos jau po to ir ėjau pro duris. Kažkaip atsirėmiau aš į durų kampą ir pradūrė man tą pūslę, tai dar labiau skaudėjo. Tai dabar prisiminimą turiu.
![]() Aš turiu ant rankos nuo lūžio, nes operuot reikėjo (šveicarai susiuvo taip, kad būtų išgiję iki kokios 17, bet lietuviai belekaip susiuvo
![]() Dar begalę ant kojų. Man alergija buvo, dar dabar likę šiek tiek ![]() ![]() Gal kas žinot kaip juos efektyviai panaikint?? Labai dėl to kompleksuoju, jokių šortukų, nieko ![]() Jei randai nauji, yra vaistinese tepalas specialus kuris kazkaip uzgydo juos kazkiek. Bet jei randai seni, nieko nepadarysi. Tenka lazeriu juos naikint arba maskuoti kazkokia priemone. Tikrai turi buti kosmetika speciali randam maskuoti. Tik reik geriau pasidomet. :]
Aš labai daug randų tuiru ypač ant rankų pilna, nuo katės, matosi gal trys kokie.
Dar ant kojos kai buvau maža kažkur labai stipriai nusideginau atrodo kai virino dviračio pedalus ; D Dar ant piršto vieno yra randas nuo troleibuso, kažkada man priverė pirštą autobusas ;[ Ant kito piršo nuo atsuktuvo žyme, o dar ant kito piršo randas nuo peilio, kai buvau trijų metų buvau sodyboj ir į ją atbėgdavo šuo, aš jam norėjau duoti valgyt, bet nieko nebuvo išskyrus morką : D Tai pjoviau ir labai stipriai įsipjoviau ; [ Dar ant nykščio randas, kelių ir t.t Na ir ant veido po lūpa yra randas - katinas įbrėžė labai senai. Ačiū dievui , kad jie nekrenta į akis, bet po kąžkiek laiko visi pradeda klausinėt ![]() Turiu vieną dryžių ant kelio. Kai ketvirtoj klasėj lankiau baseiną, bėgau ir parkritau. Tik nuėjusi į tualetą pamačiau kad kraujas srovele bėga.
Antras yra ant kairės rankos rodomojo piršto. Maža būdama kai svečiuodavausi pas krikšto mamą nusikirpau gabalėlį mėsos su jos aštriom žirklėm. Šiaip turiu ir daugiau randų, bet nebepamenu nuo ko jie. Turiu šiaip daug, bet tik du prisimenu iš kur gavau.; D Vienas-vidury kaktos, bėgdama mažytė atsitrankiau į mašinos dureles atidarytas.. ir kitas ant smakro (taip iš apačios). Su pusbroliais važinėjom dviračiais nuo šieno kūgio. Verčiaus truputuką.: D
Žiauriai su randais nesiseka... Ant kojos yra keli nuo lauko kai lakstydavom ir kas antrą dieną krenti
![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |