Diskusijos Grožis ir sveikata

Randai

Vartotojo avataras

ingridusikas

Dalyvis

5,960.93 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 18:46

uoj nuo vaikystes ant koju pilna maziuku randeliu ir vienas tiesiai ant kelio, tokia tamsi deme visam gyvenimui likus, bet apmaudziausia kad buvau tik stipriai nusibrozdinus o vat ir liko zyme :cry:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2010 Vas 03, 22:29

Turiu didesnių randų matomoj vietoj. Bet pripratus, visa operuota, randuota :roll: pasimirštu, kai kas nors neatkreipia į tai dėmesio, tada jau dirgina. Reik skarelę nešioti... tik tokius randus pašalint būtų žiauriai brangu x.x

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 17:10

Ačiū dievui neturiu.
Mano draugė ant žando turi,tai žiauriai kompleksuoja dėlto.

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 17:22

Nuo apendicito.

Vartotojo avataras

Houmeris

Apšilinėjantis

Kėdainiai

1,537.08 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 12:31

Turiu vieną prie antakio darželyje draugas bėgdamas mane užkabino ir persiverčiau ir atsitrenkiau į stalo kampą... Dar keleta turiu ant rankos daugiausiai nuo peilio ašmenų dėl nemokėjimo kažko pjaustyti :D Dar keletas yra ant kojos daugiausiai nuo dviračio kaip ir eilinis vaikas :D

Vartotojo avataras

Sneaky^

Forumo gyventojas

Vilnius

1,930.57 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 12:42

Turiu ant kairės rankos žemiau riešo delno pusėje. Jis man atsirado, kai buvau mažytė. Man mama šukavo plaukus ir aš ranką padėjau atgal kažkaip. Ir paliečiau ta vieta mamos įkaitintą plaukų garbanojimo žnyples. Oi, skausmo buvo. Verkiau, tokia pūslė didžiulė buvo. Grįžau iš mokyklos jau po to ir ėjau pro duris. Kažkaip atsirėmiau aš į durų kampą ir pradūrė man tą pūslę, tai dar labiau skaudėjo. Tai dabar prisiminimą turiu. :D

Vartotojo avataras

Makalytė Skruzdėlytė

Įsijaučiantis

168.37 Lt

Standartinė » 2010 Vas 17, 21:47

Aš turiu ant rankos nuo lūžio, nes operuot reikėjo (šveicarai susiuvo taip, kad būtų išgiję iki kokios 17, bet lietuviai belekaip susiuvo :cry: )
Dar begalę ant kojų. Man alergija buvo, dar dabar likę šiek tiek :( truputį pasikasau, tada dar truputį ir še tau randas :whata:
Gal kas žinot kaip juos efektyviai panaikint?? Labai dėl to kompleksuoju, jokių šortukų, nieko :(

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2010 Vas 18, 09:17

Jei randai nauji, yra vaistinese tepalas specialus kuris kazkaip uzgydo juos kazkiek. Bet jei randai seni, nieko nepadarysi. Tenka lazeriu juos naikint arba maskuoti kazkokia priemone. Tikrai turi buti kosmetika speciali randam maskuoti. Tik reik geriau pasidomet. :]

Vartotojo avataras

Domsas

Dalyvis

Mažeikiai

4,578.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 13:37

Turiu ant kelėno, neprisimenu iš kur.
Dar turiu žemiau nykščio, tokį ganėtinai didelį ir matomą. Bet netrukdo man jis, nekompleksuoju ;D

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 16:40

Aš labai daug randų tuiru ypač ant rankų pilna, nuo katės, matosi gal trys kokie.
Dar ant kojos kai buvau maža kažkur labai stipriai nusideginau atrodo kai virino dviračio pedalus ; D
Dar ant piršto vieno yra randas nuo troleibuso, kažkada man priverė pirštą autobusas ;[ Ant kito piršo nuo atsuktuvo žyme, o dar ant kito piršo randas nuo peilio, kai buvau trijų metų buvau sodyboj ir į ją atbėgdavo šuo, aš jam norėjau duoti valgyt, bet nieko nebuvo išskyrus morką : D Tai pjoviau ir labai stipriai įsipjoviau ; [ Dar ant nykščio randas, kelių ir t.t

Na ir ant veido po lūpa yra randas - katinas įbrėžė labai senai.

Ačiū dievui , kad jie nekrenta į akis, bet po kąžkiek laiko visi pradeda klausinėt :D

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 19:52

Turiu vieną dryžių ant kelio. Kai ketvirtoj klasėj lankiau baseiną, bėgau ir parkritau. Tik nuėjusi į tualetą pamačiau kad kraujas srovele bėga.
Antras yra ant kairės rankos rodomojo piršto. Maža būdama kai svečiuodavausi pas krikšto mamą nusikirpau gabalėlį mėsos su jos aštriom žirklėm.
Šiaip turiu ir daugiau randų, bet nebepamenu nuo ko jie.

Fevanie.

Apšilinėjantis

Kaišiadorys

1,484.80 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 20:52

Turiu šiaip daug, bet tik du prisimenu iš kur gavau.; D Vienas-vidury kaktos, bėgdama mažytė atsitrankiau į mašinos dureles atidarytas.. ir kitas ant smakro (taip iš apačios). Su pusbroliais važinėjom dviračiais nuo šieno kūgio. Verčiaus truputuką.: D

Vartotojo avataras

Makalytė Skruzdėlytė

Įsijaučiantis

168.37 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 22:51

Ačiū, spychka, reikės pabandyt :D

Vartotojo avataras

Aterga

Dalyvis

6,812.72 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 22:56

Žiauriai su randais nesiseka... Ant kojos yra keli nuo lauko kai lakstydavom ir kas antrą dieną krenti :D Dar ant rankos vienas gana ryškus jis pats baisiausias, nes matosi net kai megztinį užsidedu, nes yra ant to delnakaulio (tikiuos nesuklydau su pavadinimu) tai vat baisūs dalykai tie randai ;/

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 23:02

O aš neturiu! :yay: Ir nereikia rūpintis. :P (Tuoj turbūt prisišnekėsiu) :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių